2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeği sürekli kucakta olup kucağından inmeyen varmı? Biz hep yapışık geziyoruz 5 dk bile ayrılmıyo wc zor gidiyorum.Benimki gibi olan varmı? Bu arada 40ımız yeni çıktı
Ben varim canim 78 günlük ama hala ayni agirlastida iyice belim kopuyor valla. Yataginda dönencesi biraz oyaliyor tuvalete gidip gelene kadar. Oda daha yeni yeni

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah

Tez zamanda şifa bulur inşallah bebiş.

Amin canım. Allah beterinden esirgesin. İnşallah birşey çıkmaz üzülme.

Kızlar mamadan kalan oldu mu direkt dökecek miyiz? Yoksa belli bir zaman dilimi kadar bekleyebiliyor mu?
1 saat kadar kalıyor diye biliyorum ama soğuyor özellikle cam biberonda. Sıcak su dolu bardağa oturtup biraz ılınınca veriyorum.

Canim benim bebegimin 6 saat kaldigi oluyor. Bende dayanamayip uyandiriyorum ama aslinda uyandirmamak lazimmis

Bir başka uzman da aynı görüşte: “Kısa ve sık emzirme seansları annenin süt miktarını arttırmada uzun ve seyrek seanslardan daha etkilidir.” benim gibi sütü az gelenler bu yöntemi deneyebilirler

KKuzum ajşam 6 dan 10 a kadar nasıl oyalayabilirim bebeğimi . hiö uyumuyor o saatlerde

Canım bayağı uzun uyanık kalıyormuş. Oyun halısında birlikte oynayabilirsiniz, ben kızımın yanına yatıyorum tek tek oyuncakları gösteriyorum falan. evi gezdiriyorum her şeye bakıyor zaten, yaptığım her şeyi de söylüyorum mesela "şimdi ışığı açtım, bu buzdolabı içinde yemekler var" vs.. vallahi deliemiş diyecek biri beni gizlice dinlese. Bence sen her gün o saatlerde yıka bebeğini. Yıkanmak yoruyor salıncak gibi yaylanan sallanan bişey varsa o da oyalıyor

Çok sağol canım, oyun halısına koyuyorum bende ama kucakta olmayınca başlıyo ağlamaya sürekli kucak...

Benim kız pek kucak sevmiyor galiba. Ya da benim kucağımı sevmiyor
Babasında duruyor bende pek durmuyor. Üstte de yazdım ben de oyun halısında oynuyorum
Bi de oyun halısında sıkıldıkça pozisyonunu değiştirin diyorlar. Yani ayak ucuna kafasını koy ya da çarpraz yatır. Manzarası değişince farklı açıdan görünce ilgilerini çekiyormuş.

Bayağı çok almışsın iyi fiyat
Bende 400 e yakın 3 numara oldu ama henüz 2 numara kullanıyoruz. Sen geçtin mi 3 e

Ben gece uyandırmıyorum bazen 5-6 saat bile. Aç olunca ortalığı yıkar zaten sen bilirsin ama uykuya da ihtiyacı var

sağolasın canm senin bebeğin ne kadarlık oldu?

Yok canım, biz de henüz 2 numara kullanıyoruz. Tahminen bi 3 haftalık daha 2 numaradan var evde, herhalde bunu bitirir öyle geçeriz 3e

Geçen gün annemde kızımın bezini yengem değişmişti, ben odada değilken kaka yapmış. Ama bez sepetinde kullanmadığımız sleepyler duruyormuş, canım bilemeden onu takmış kızımın altı nasıl pişti tek bir bezle anlatamam.. Üzülmesin diye de söylemedim ona..

3 numaraya geçince minnies filan deneyeyim diyordum ama bu indirim iyi denk geldi, 3leri de stokladık. Darısı 4e

Canım senin bebişin 78 günlüktü dimi benimki 40 acaba benimki içinde geçerlimi bu 6 saat

Benim bebeğimin ayı dolmamisti sanirim 3 haftalik flndi o zamandan beri 7 saate kadar uyuyor hatta genelde ilk gece uykusu 7 saat ondan sonra 2yada3 saatte bir uyanıyor. Gündüz pek uyumuyor kuş gibi 5-10 dk :)

sağolasın canm senin bebeğin ne kadarlık oldu?

Tam 2 aylık oldu linalin :)

Sleepyde ne sorun var anlamadım ben bezini değil yenidoğan ıslak mendilini almıştım. Ama kullandığımda kızın poposu kızarıyor
Denk gelmiştir dedim bi süre sonra yine kullandım yine oluyor halbuki sırf pamuk ve sudan yapılmış

Bende de 1 aylık 2 var sonra 3 e geçerim artık

Ablam oğullarında kullanıyor ve çok memnun. Acaba kızlarda mı sorun çıkıyor sleepyde ya.. Ben de anlamadım sorun neydi..

Neredeyse altını her açtığımda ıslak kalmış oluyordu ve dediğin gibi poposun içi ekstra kızarıktı. Ayrıca biz kullandıkça bezin değdiği yerler komple kızarmıştı, en son önünde de küçük küçük isilik gibi bir şeyler çıktı. Bezine çiş yaptığında bağırarak ağlıyordu.. Aklıma bezi değiştiğimiz geldi de primaya dönünce iyileşti kuzucuğum

Kızlar farklı marka deneyecekseniz direkt yeni markayı kullanmak yerine bir eski bir yeni yapın yani bir bezini bağlayınca x bir sonraki bezinde y marka bez takın o zaman belki bu kadar reaksiyon göstermez.
Bebek doğmadan insan bilemiyor ne markadan memnun kalacak neyden kalmayacak :) o yüzden denemeden stok yapmamak lazım.

Bizim salihte Komili bez aynen dediğin gibi reaksiyon göstermisti. Onun dışında a101 in bezi ve bim in beziyle ve can bebeyle naylonumsu olduğu icin rahat edememisti. Sleepy molfix ve primayla sorun yasamadik. Yusufla da Prima sleepy molfix ucunu de kullandık sıkıntı olmadi. Benim ogluşlarin teni hassas değil galiba her yola geliyor

Ne zamandır girmiyordum çok okuyamadım kızlar hasta bebişlerimize Allah şifa versin tez zamanda iyileşsinler inşallah biz 2 buçuk aylık olduk büyüyoruz artık konuşunca ağzını açıp gülüyor geceleri bir uyku düzenimiz var ama gündüzleri çok yok canı ne zaman isterse uyanık isterse uyuyor kucağı seviyor ama ben bu durumdan rahatsız değilim bana güvenle bağlanmasını sağladığını düşünüyorum kendini daha güvenli hisseder kızımı da hiç indirmedim kucağından bebekken bunu da alışırsa alışsın diyorum evet bana zor ama onun için sağlıklı şimdilik durumlar bizde böyle tüm annelere ve kuzularına mutlu pazarlar

Merhaba kızlar. Çoğu zaman yazdiklarinizi okuyorum sadece.

yazmak istiyorum yazamıyorum . Fırsat bulmuşken yazim
Bebeği 2 ayı dolduran annelere sorularim olacak istediğinizi cevaplayin

1. Gece kaç kere uyanıyor bebekleriniz ve sizin için gece saat kaçta başlıyor ?
(Bizimki 12 den aşağı uyumuyor o yüzden belirttim)

2. Bebekleriniz başını ne kadar kaldirabiliyor yüz üstü yatirdiginizda 35-90 ?

3. Doğumdan önceki kilonuza geldiniz mi ?
(Benim 3 kilo fazla kaldı o da gitmiyor çok tatlı hamur tuketiyorum ondan sanırım)

Ayyy kıyamam çok hassas
Ben de şimdiye kadar prima premiumcare
Baby&me ve huggies kullandım pişik sorunu olmadı çok şükür
Huggies ve prima aktif bebek ile baby&me aldım 3 numaraları da
Hangisini ucuz bulursam alıyorum valla :)

Bebeğim tam 2 aylık Bu geceyi yazayım:

21.30 da emzirdim ve uyudu
02.00
04.30
07.30
09.30

Bu zamanlarda uyandı ve beslendi.

Başını 2-3 dk falan dik tutabiliyor hiç indirmeden. 10 günlükten beri her gün günde 2-3 defa yüzüstü koyuyorum. İlk günler 10 sn falan tutuyordu. Bayağı iyi şimdi. Başını desteklemeden kucağımda durabiliyor.

14 kilo almıştım 4 kiloyu hala veremiyorum
Malt içeceği kullanıyorum şekerli şeyler fazla yiyorum bence ondan

2. Ay aşısı nasıl yapıldı?
2 bacak bir kol mu ?

Yaptıranlar yazarsa sevinirim.

2 bacak 1 kolmuş ben de yarın yaptırcam

Bizim gece 2.30 da başlıyo gün içinde fazla uyumuyor 3 saatte bir uyanıyor emzirip bez değiştirip yatıyor saba 8 de uykuyu almış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…