Merhaba yeniden kolik bir bebekle taçlandım :) sormayin gece gündüz uyku yok bir de malesef bobrek reflusu teshisi aldikonunla uğraşıyoruz filmler ultrasonlar vs... koruyucu antibiyotik baslandi her aksam içiyor karar verilecekmis ya kendi kendine gecmesi beklenecek ya da mudahale. Yuzde 70 gecermis ama belli de olmazmis idrari böbreğine geri kaçıyor bu da idrar yolu iltihabi riski yaratıyor her iltihap bobrekte hasar demek bakalim surecteyiz
Merhaba anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum zaman akıyor her yeni gün yeni bir olay oluyor yetişmek mümkün değil bu miniklere hamdolsun diyelim. Beslenme düzenimiz düzensiz . Uyku desen gündüz hiç uyumuyor gibi birşey .
Kalça usgde oki kalçada problem çıktı çıkık teşhisi konuldu pqvlik bandaj takılacak. Şuan 71 günlük . İlk 1 ay biberon dolayısıyla çekemediği için biberonlA 300 gram almıştı onun stresi vardı onu atlattık ilk 8 gün yoğun bakımda yatmıştı zaten şimdi 3. Ayda nefessiz kaldığı için doğumda nörolojik muaneye goturcez stresim çok. Dua beklerim sizlerden allah evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat eylesin onlarla imtihan zor ve ağır beterinden korusun allah
Emira SY canım teşekkür ederim sorduğun için pek yazmasamda hep okuyorum.. Minik bir kızım var 3 aylık olduk dün 36 haftalık doğduğu için biraz geriden geliyoruz ama sağlık olsun.. Hasta bebeklerimize Allah şifa versin..
Bebis 3 aylik oldu ben daha hic olmadım zaten dogumdan once de duzensizlik vardı yine devam ediyor
Hayırrr 10 günde bir adet oluyorumnasıl olcak bilmiyorum
ilk kızımda 4 ay gelmedi 6.ayda düzene girdi bunda nasıl olur bilemem. sezeryan veya normal doğum ile alakalı değil bünye meselesi. annemin 1 sene de gelmemiş annem normal ben sezeryan ile doğum yaptım. değişiyor canım ama stres yapma biliyorsun ki herşeyin başı stresBenim duzenliydi hamilelik öncesi ama şuan o düzen yok20sinde 3 aylık olucaz biz de
Lohusalık dönemi geçti malum,bı önceki 12 gün arayla bu seferki 9 gün arayla oldusezaryende böyle düzensizlik oluyor diyorlar.senin normal mi sezaryen mi canım?
Benim normal doğumdu canimilk kızımda 4 ay gelmedi 6.ayda düzene girdi bunda nasıl olur bilemem. sezeryan veya normal doğum ile alakalı değil bünye meselesi. annemin 1 sene de gelmemiş annem normal ben sezeryan ile doğum yaptım. değişiyor canım ama stres yapma biliyorsun ki herşeyin başı stres
ilk kızımda 4 ay gelmedi 6.ayda düzene girdi bunda nasıl olur bilemem. sezeryan veya normal doğum ile alakalı değil bünye meselesi. annemin 1 sene de gelmemiş annem normal ben sezeryan ile doğum yaptım. değişiyor canım ama stres yapma biliyorsun ki herşeyin başı stres
Allahtan çaresi var merak etme canım iyi olacak. Gelişmelerden beni de haberdar et lütfenİstanbuldamisin canım bizimki baya ilerlemiş sanırım tip 3 diyor çünkü çok anlayamıyorum oranlardan ama . Ben devlet hastanesinde çektirdim ilk ultrason çeken tekniker söyledi böyle böyle diye sonra baltqlimani kemik hastanesine götürdük bi daha o takalım dedi bandaj inşallah iyileşir ameliyata ve gerek kalmaz çok üzücü. Elden birseygelmiyor ne giydircm ne kadar kalacak askıda kalıyor nihayetinde çocuk çok huzursuzlanacak kıyamıyor insan minigine
İlk zamanlarda bende oyle yapiyordm ama o kadar uykusuz kaliyormki uyudugumda uyanip emzirmek cok zor geliyor. Cunku emzirme bizim icin zorlu bi surecBen nolursa olsun emzirmeden mama vermiyorum canım süt birikmesini falan bekleme yani. Öyle olursa bırakır ki memeyi biberona alışır yazıkhoş böylede alışmayacaklarının garantisi yok ama olsun bi damla da olsa anne sütü alıyolardır kesinlikle
Çok geçmiş olsun canım inşallah bian önce atlatırsınız hepsiniMerhaba anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum zaman akıyor her yeni gün yeni bir olay oluyor yetişmek mümkün değil bu miniklere hamdolsun diyelim. Beslenme düzenimiz düzensiz . Uyku desen gündüz hiç uyumuyor gibi birşey .
Kalça usgde oki kalçada problem çıktı çıkık teşhisi konuldu pqvlik bandaj takılacak. Şuan 71 günlük . İlk 1 ay biberon dolayısıyla çekemediği için biberonlA 300 gram almıştı onun stresi vardı onu atlattık ilk 8 gün yoğun bakımda yatmıştı zaten şimdi 3. Ayda nefessiz kaldığı için doğumda nörolojik muaneye goturcez stresim çok. Dua beklerim sizlerden allah evlatlarımızı sağlıklı hayırlı evlat eylesin onlarla imtihan zor ve ağır beterinden korusun allah
Anladım kuzum tabi sen daha iyi bilirsinİlk zamanlarda bende oyle yapiyordm ama o kadar uykusuz kaliyormki uyudugumda uyanip emzirmek cok zor geliyor. Cunku emzirme bizim icin zorlu bi surec
Kızlar hepsiburadada seçili ürünlerde ikincisi %50indirim var. Prima da var ürünlerin içinde. 3numara külot bezin tanesi 93kuruşa geliyor.
Kızlar 1 aylık bebekler neler yapabilir? Kendiliğinden gülümsüyo mesela arada bunun gibi neler oluyo 1.ayın sonunda?
KKuzum ajşam 6 dan 10 a kadar nasıl oyalayabilirim bebeğimi . hiö uyumuyor o saatlerdeYavaş yavaş oyun halısında oynayabilir kısa süreli
Yine kısa süreli gözetim altında karın üstüne yatırıp başını kaldırmasını teşvik edebilirsin
Eğitici siyah beyaz kartlara bakabilir
Gözünün görüş mesafesinde renkli ve hareketli bir oyuncağı sağdan sola soldan sağa takip edebilir
Sırtüstü yatırdığında elleriyle senin parmaklarını tuttuğunda yarıya kadar kaldırma hareketi yapabilirsin çok zorlamamak ve bi iki defa yapmak kaydıyla
Çok sağol canım, oyun halısına koyuyorum bende ama kucakta olmayınca başlıyo ağlamaya sürekli kucak...Yavaş yavaş oyun halısında oynayabilir kısa süreli
Yine kısa süreli gözetim altında karın üstüne yatırıp başını kaldırmasını teşvik edebilirsin
Eğitici siyah beyaz kartlara bakabilir
Gözünün görüş mesafesinde renkli ve hareketli bir oyuncağı sağdan sola soldan sağa takip edebilir
Sırtüstü yatırdığında elleriyle senin parmaklarını tuttuğunda yarıya kadar kaldırma hareketi yapabilirsin çok zorlamamak ve bi iki defa yapmak kaydıyla
Çok iyiymiş fiyatı canım, Ankara'dakiler kaçırmasın..Ankarada olan varsa Gimsa markette 78 tanelik prima külot bez 65 tl
3 numara
tanesi 83 kuruş
Canim ben mastit oldugumda benim kizimda mememe ayni seyi yapmsti emmedi itti agladi. Sebebini doktor söyle izah etti. İltihap oldugu icin süt eksiyor tadi bozuluyor bebek emmez dedi. Buzdolabina joydugun süt buzdolabi bozuldugunda nasil eksirse memede iltihap oldugunda öyle sütün tadi bozulur emmek istemiyorsa zorlama dedi ve ben antibiyotik tedavisi gördum. O sekilde iyilesti. Ama gögüs ucu yaralarim hala gecmedi 78 gün oldu dogum yapali. Nefes alip verirken bile sizliyor. Allah yardmcimiz olsunUcunun resmini gondersem walla üzülürsünüz yok cikmio yara kabuk icinde krem suruyorum kiz emerken bi tek cikio sut oda bi kac dk emcek sonrasinda
Ne guzel masallah darisi basimiza diyim bazen umudum oluyor ne diyim buda bizim kaderimizmis 3 ay olucak degisen birsey olmadiBiz emzir hemde saatlerce arkasina mama yap ohh sustu ve doydu dioruz bnm kuzenim 2 ay buyuk bizden 15 dk emzirio bazen o kadar bile surmuyo doldu die kenara birakiyor cok imreniyorum ona bakarkene
E devlette gordum pttden aldimÇalışanla çalışmayan aynı değil sanırım. Çalışanı iş yeri bildiriyor çalışmayan kendisi baş biri yapıyor: E devlette çıkmadı benim, hangi bölümde gördün?
Sen hangi marka kullaniyosun serum bende ondan alayimO koparttigimizin arkasında sivri uç var onu ters çevirip kapatabiliyorsunilk doktor yazınca onu almıştık ama sonradan serum aldık 5 lira mı ne büyük paketi. Siringayla sıkıyorum.cektigimiz uçları da yıkayıp kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?