2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok geçmiş olsun kızlar uzun süre ugramayinca yoklayayım dedim. İnşallah güzel haberlerle gelmenizi bekliyoruz bundan sonra :)

Bebis 3 aylik oldu ben daha hic olmadım zaten dogumdan once de duzensizlik vardı yine devam ediyor

Benim duzenliydi hamilelik öncesi ama şuan o düzen yok 20sinde 3 aylık olucaz biz de

Hayırrr 10 günde bir adet oluyorum nasıl olcak bilmiyorum

Lohusalık dönemi geçti malum,bı önceki 12 gün arayla bu seferki 9 gün arayla oldu sezaryende böyle düzensizlik oluyor diyorlar.senin normal mi sezaryen mi canım?

ilk kızımda 4 ay gelmedi 6.ayda düzene girdi bunda nasıl olur bilemem. sezeryan veya normal doğum ile alakalı değil bünye meselesi. annemin 1 sene de gelmemiş annem normal ben sezeryan ile doğum yaptım. değişiyor canım ama stres yapma biliyorsun ki herşeyin başı stres

Benim normal doğumdu canim

Teşekkür ederim canım

Allahtan çaresi var merak etme canım iyi olacak. Gelişmelerden beni de haberdar et lütfen

İlk zamanlarda bende oyle yapiyordm ama o kadar uykusuz kaliyormki uyudugumda uyanip emzirmek cok zor geliyor. Cunku emzirme bizim icin zorlu bi surec

Çok geçmiş olsun canım inşallah bian önce atlatırsınız hepsini
İlk zamanlarda bende oyle yapiyordm ama o kadar uykusuz kaliyormki uyudugumda uyanip emzirmek cok zor geliyor. Cunku emzirme bizim icin zorlu bi surec
Anladım kuzum tabi sen daha iyi bilirsin

Kızlar 1 aylık bebekler neler yapabilir? Kendiliğinden gülümsüyo mesela arada bunun gibi neler oluyo 1.ayın sonunda?

Yavaş yavaş oyun halısında oynayabilir kısa süreli
Yine kısa süreli gözetim altında karın üstüne yatırıp başını kaldırmasını teşvik edebilirsin
Eğitici siyah beyaz kartlara bakabilir
Gözünün görüş mesafesinde renkli ve hareketli bir oyuncağı sağdan sola soldan sağa takip edebilir
Sırtüstü yatırdığında elleriyle senin parmaklarını tuttuğunda yarıya kadar kaldırma hareketi yapabilirsin çok zorlamamak ve bi iki defa yapmak kaydıyla

KKuzum ajşam 6 dan 10 a kadar nasıl oyalayabilirim bebeğimi . hiö uyumuyor o saatlerde

Arkadaşlar halı örtüsü alacapım süpürülebikir kullanan var mı memnun olan. Bana marka verebilir msiniz

Çok sağol canım, oyun halısına koyuyorum bende ama kucakta olmayınca başlıyo ağlamaya sürekli kucak...

Ankarada olan varsa Gimsa markette 78 tanelik prima külot bez 65 tl
3 numara
tanesi 83 kuruş
Çok iyiymiş fiyatı canım, Ankara'dakiler kaçırmasın..

Canım iki tane 168lik paketi 277ye satın aldım, yani tanesi 82kuruşa gelmiş oldu bana da. Bu paketi hesaplamamışım, hesaplayınca hemen bunu aldım diğerini iptal edip

Adeti biraz fazla oldu ama benimkinin, herhalde bizim kız kullanır

Tüm gün uyumayan bebeğim en son emzirdim uyutana kadar 1-1,5 saati geçti ancak uyudu.Sonrada 3 saat uyudu ben uyandırdım.yani demek istediğim beslendikten sonra hemen uykuya geçmediği için 3 saat uyuyunca aslında 4-5 saat aç kalmış oluyo.Acıkınca ağlayıp kalkması gerekmezmi tüm gün uyumadığı için uyuyuncada bıraksam böyle uyuyo napıcam bilemiyorum uyandırıyorum

Ucunun resmini gondersem walla üzülürsünüz yok cikmio yara kabuk icinde krem suruyorum kiz emerken bi tek cikio sut oda bi kac dk emcek sonrasinda
Canim ben mastit oldugumda benim kizimda mememe ayni seyi yapmsti emmedi itti agladi. Sebebini doktor söyle izah etti. İltihap oldugu icin süt eksiyor tadi bozuluyor bebek emmez dedi. Buzdolabina joydugun süt buzdolabi bozuldugunda nasil eksirse memede iltihap oldugunda öyle sütün tadi bozulur emmek istemiyorsa zorlama dedi ve ben antibiyotik tedavisi gördum. O sekilde iyilesti. Ama gögüs ucu yaralarim hala gecmedi 78 gün oldu dogum yapali. Nefes alip verirken bile sizliyor. Allah yardmcimiz olsun

Biz emzir hemde saatlerce arkasina mama yap ohh sustu ve doydu dioruz bnm kuzenim 2 ay buyuk bizden 15 dk emzirio bazen o kadar bile surmuyo doldu die kenara birakiyor cok imreniyorum ona bakarkene
Ne guzel masallah darisi basimiza diyim bazen umudum oluyor ne diyim buda bizim kaderimizmis 3 ay olucak degisen birsey olmadi

Sen hangi marka kullaniyosun serum bende ondan alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…