- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
Antibiyotik tedawisini yeni bitirdim gecen gene olmuştu o zmn antibiyotik agri kesixi kulandım gecti derken gene aynisi ucu yok bnm mememin cok azcik bide uzerine uc kullaniorm aventin o sekilde bole oluyorhttps://m.mavikadin.com/mastit
C vitamini takviyesi yapabilirsin. Burda lahananin nasil kullanilacagi da yaziyor. Cok ilerlerse antibiyotik tedavisi veriyor doktor bence ihmal etme
Kilo alimi iyi cok sükür ama cesaretm yok ya doymayip ac kalirsa yine anlamazsam diye
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir. Benim de yag bezesi cikti meme ucunda yara bile değil ama bebiş emerken cok canımı yakıyor yara olsa kimbilir nasıl aciyordurAntibiyotik tedawisini yeni bitirdim gecen gene olmuştu o zmn antibiyotik agri kesixi kulandım gecti derken gene aynisi ucu yok bnm mememin cok azcik bide uzerine uc kullaniorm aventin o sekilde bole oluyor
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunHaftaya 3 aylik oluyoruz gecer belki gögüs yaralarm artik. İkinci bebegim olursa cok daha tecrubeli baslayacagim bu emzirme isine. Aslinda o uclari yikayip kullanmak benimde aklima gelmedi degil. Para akitiyoruz eczaneye resmen
Canım otribebe geri kapatılıyor. Ben şırıngayla serumdan çekip otribebe şişelerini dolduruyorum. Her seferinde enjektörle uğraşmıyorum, kullanımı çok kolay oluyor :)Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki
Ay bu çok mantıklıymış ya keşke atmasaydım onları bende böyle yapardımCanım otribebe geri kapatılıyor. Ben şırıngayla serumdan çekip otribebe şişelerini dolduruyorum. Her seferinde enjektörle uğraşmıyorum, kullanımı çok kolay oluyor :)
4-5tane olsa yetiyor aslında Hiç mi kalmadı canım? Tek seferde doldurunca baya gidiyor canımAy bu çok mantıklıymış ya keşke atmasaydım onları bende böyle yapardım
6 saatte bir 1 cay kasigi ben 3 kez vermistimKızlar calpol şurubu kaç kez verdiniz acaba?
Aynen ne guzel aslinda emzir doydu biz mama yap doyur ayri bir zahmet birde sutun yetmiyor diye kafaya takıyoruzMillet nasil sirf meme ile doyuruyor ben cok şaşırıyorum
Birsey soylicem ben e devletten sut parasi arti 354 tl aldim bu 354 tl devletin yardim parasi olabilir mi isyeri rapor paramdan olamaz dimiE-devletten yapılmıyor, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ya da aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığına anne başvuru yapıyor, baba da SGK ya
Bizde korkudan primadan baska beze geçemiyoruz bakalim ne kadar dayancazBiz çok umutluyduk sleepy den ama hem cıs hep dışına cıktı hemde çok fena pişik oldu malesef... primada çok pahalıartık
şuan evy baby aldık denemek için bakalim
Ne dicem instagramda muhendisoglu var duymussundur belki bezleri incelemis o migrosun bezi varmis minies diye onuda yildizlar listesine koymustuBiz çok umutluyduk sleepy den ama hem cıs hep dışına cıktı hemde çok fena pişik oldu malesef... primada çok pahalıartık
şuan evy baby aldık denemek için bakalim
Bakmaya üşendim ama 3 tane kaldı sanırkm. O arkalarının geri kapandığını dün farkettim ve buzamana kadar hepsini attım:)) inşallah kenarda unutmuşumdur :))4-5tane olsa yetiyor aslında Hiç mi kalmadı canım? Tek seferde doldurunca baya gidiyor canım
Ooo biz emzir emzir emzir doymadı bırak mama yapmaya git o orda ciyak ciyak ağlasın al sakinleştir içir. Meşakkatli yaAynen ne guzel aslinda emzir doydu biz mama yap doyur ayri bir zahmet birde sutun yetmiyor diye kafaya takıyoruz
3 de yeter nolcakBakmaya üşendim ama 3 tane kaldı sanırkm. O arkalarının geri kapandığını dün farkettim ve buzamana kadar hepsini attım:)) inşallah kenarda unutmuşumdur :))
Ooo biz emzir emzir emzir doymadı bırak mama yapmaya git o orda ciyak ciyak ağlasın al sakinleştir içir. Meşakkatli ya
Oyle birde yikiyor ortaligiBakmaya üşendim ama 3 tane kaldı sanırkm. O arkalarının geri kapandığını dün farkettim ve buzamana kadar hepsini attım:)) inşallah kenarda unutmuşumdur :))
Ooo biz emzir emzir emzir doymadı bırak mama yapmaya git o orda ciyak ciyak ağlasın al sakinleştir içir. Meşakkatli ya
Bazen aglaya aglaya emziriorum kan geliyor yaradan tabiki bu arada kani iciyor arkasina kan duruna sut etim kopuo iyilesiyor yeniden oluyor ne kremler kullandim banamisin demedi bnm icin emzirmek cok buyuk bir olay oldu artk bi tarafim istemiyor bi tarafim cocuguma mecburum diyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallahAllah yardımcın olsun inşallah düzelir. Benim de yag bezesi cikti meme ucunda yara bile değil ama bebiş emerken cok canımı yakıyor yara olsa kimbilir nasıl aciyordur
Biz emzir hemde saatlerce arkasina mama yap ohh sustu ve doydu dioruz bnm kuzenim 2 ay buyuk bizden 15 dk emzirio bazen o kadar bile surmuyo doldu die kenara birakiyor cok imreniyorum ona bakarkeneAynen ne guzel aslinda emzir doydu biz mama yap doyur ayri bir zahmet birde sutun yetmiyor diye kafaya takıyoruz
Yardim parasi cnm bu ama 354 olmasi tuhaf ilk cocukta 300 bide sut parasi 149 tl e devletten takip edebilirsin is yeri paraniBirsey soylicem ben e devletten sut parasi arti 354 tl aldim bu 354 tl devletin yardim parasi olabilir mi isyeri rapor paramdan olamaz dimi
Sleppy den memnun.musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?