2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini aydingelini B betka2013 baska kim vardi bilmiyorum facebookta emzirme akademesi diye bir grup var ona uye olun guzel bilgiler var adminler birebir ilgileniyor hbr veriyim dedim
Sağol canım bakıyım :)
Sleepyden hiç memnun değilim valla her bez değişiminde üst değiştiriyoruz

Biz de 27 gunlukken sadece 160 Gr almış diye hastaneye yatmistik yani senin gibi açlıktan.o zamandan beri mama.ama doktorumuz mama biraktirma taraftarı o yüzden mama azaltmaya başladık.tabi hiç emmiyorsa huzursuzsa veriyorum mamayı.sadece eskiye göre daha az veriyorum
Sütün mü artti peki nasil basardin azaltmayi

Canım gümüş kapak alsan, ben alalı 3 4 gün oluyor inan boşuna çekmişim acı
Canim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.

Oluyomuş demek kuzum baksana

Amin canımm çok teşekkürker. Bende nursenin şurubunu aldm diğerinden daha etkli. Biogaia sab ve nurseyi kullanıyoruz mama değiştirdik bi tık daha iyiyiz çok şükür

Valla ya :)))

Benmki seninkiyle birebir aynı valla
Canim ben yeni bi yöntem denemeye karar verdim aciktiginda ilk memeyi vericem ceksin iyice. Sonra mama vericem. Allahim su sutlerimz artsin artik. Ek gidaya gececekler biz hala süt pesindeyiz

Canim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.

Canım serum fizyolojik almak yerine İzotonik sodyum klorür serum alip siringayla rahatlıkla bebişe enjekte edebilirsin çok daha ucuza geliyor. Biten serum fizyolojik şişelerine dolduruo dışarda da rahatlıkla kullanabilirsin.

Küçülen kıyafetleri de ikinci bebeğe saklamayı dusunmuyorsan tutumlu anne sitesinde satabilirsin :)

Kızlar asimizi olduk sukur :KK66: hemşire atesi 38,5 olmadan şurup verme dedi, aile hekimi ateşi beklemeden şurup verebilirsin dedi. Neden herkes farklı söyluyor neden neden :işsiz:
Tercihimi aile hekiminden kullanıp birazdan şurup vericem :olamaz:
Kilo alımimiz da son tartiya göre +510. 100 200 Gr elbiseler olsa artış olmuş şükür.rahatladim :)
Canim gecmis olsun. Ben kendi düsüncemi paylasayim seninle. Ates vucudun savunma mekanizmasi calismaya baslayinca cikiyor. Yani ates varsa vucut mikroplarla savasiyor o yuzden ben belli bir degerin uzerine cikmadan ilac verme taraftari degilim. Benimki en son 37.3 oldu ben vermedim soydum ama gece ben uyurken cikarsa diyede korkmadim degil saat kurdum hep sabaha karsi biraz sicaklamis geldi ve agrisi vardi cok agladi ben bi kasik verdim. Agrisini kessin diye. Cunku kiyamadim aci aci bagiriyodu :(

Sütün mü artti peki nasil basardin azaltmayi

Stres yaptıkça gerçekten süt üretimi azalıyor.sut az mı çok mu kaygısını atıp kafadan akışına bıraktım.bir de kızımın memeyi tutma olayı sorundu yavaş yavaş onu da aştı.ocak ayı itibariyle hep meme veriyorum duruma göre de mama.
Senin bebisin kilosu yerindeyse mamayı azaltmayı dene canım.ve emzirirken acabalari at. Bende işe yaradi gibi şuan :KK66: ♥️

Bir çay kaşığı 12 saatte bir verdim bugün aşı sonrası ates sebebiyle

Tesekkur ederim canım ♥️

Canim gecmis olsun. Ben kendi düsüncemi paylasayim seninle. Ates vucudun savunma mekanizmasi calismaya baslayinca cikiyor. Yani ates varsa vucut mikroplarla savasiyor o yuzden ben belli bir degerin uzerine cikmadan ilac verme taraftari degilim. Benimki en son 37.3 oldu ben vermedim soydum ama gece ben uyurken cikarsa diyede korkmadim degil saat kurdum hep sabaha karsi biraz sicaklamis geldi ve agrisi vardi cok agladi ben bi kasik verdim. Agrisini kessin diye. Cunku kiyamadim aci aci bagiriyodu :KK43:
Teşekkür ederim canım.ya aile hekimi verebilirsin diyince ben de verdim.hasta olunca ben çok stres panik oluyorum . Sanırım 2 kez hastaneye yattık onun etkisi var.

Canım büyük serumlardan alırsan daha ekonomik olur

Valla normal de düzenliydi sabah 4 te bi uyanıp biraz geçtikten sonra uyuyodu. Bende saat 10 da uyuyodum biraz. Dün nolduysa oldu sabah 4 te bi uyandı. Bende gece 1 gibi uyudum sabah çok kötüydüm sıtma tuttu moralm bozuktu vs. Eşimden allah razı olsun işe geç gitti mama verdk sabah yine gazını çıkarttı rahatlattı uyuttu bende 2 saat uyumuşum okadar iyi geldi ki
Bende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiorm

Emira SY Emira SY canım ben de tam onu söylemek için gelmiştim :) isim vermek yasak mı bilmiyorum ama senin bahsettiğin sitenin dışında 2tane 2.el uygulaması var ya hani orada özellikle yeni doğan kıyafetleri hiç kullanılmamış ve oldukça uygun fiyata satılıyor ben 4tane Bebek ayakkabısı aldım 25tl Kargo dahil :KK49: sadece 2.el yok yani bence bakılabilir

Benim minnoş 2 haftadır pişik tüm popo öne doğru. Tam popo arasında minik sivilcemsi kırmızılık var.Mantar dedi doktor. Test yapmadık ama ya süt alerjisiyse diye rahat edemiyorum aranızda alerjisi olan bebişli anne var mı?

Daha önce de söyledim bence süt üretimi moralle alakalı. Memen bomboşken bile emsin şimdi dolar düşüncesiyle almayı deneyin kucağınıza gerçekten İnanın. Belki bu sadece bende işe yaradı bilmiyorum ama denemeniZi isterim. Nolur bilmişlik gibi algılanmasın böyle yazınca

Back