2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiorm
Hic mi emmiyor yoksa emiyor da bosaltamiyor mu.
Benim de sismisti sag meme ban yo sonrasi bebegi yatirip one eğilerek emzirdim . Emzirirken sicak havlu koydum ve tikanik sert olan kisma bastirarak masaj yaptım sonra uyuyup dinlendim gecti. Lahana yapragi da koyabilirsin göğsüne o da iyi geliyor birde memenin komple her tarafina zeytinyagi surup masaj yap o da tikali kanallatin yumuşayıp açılmasını sağlıyor bende 2 sefer oldu bunlar ise yaradı

Kullanıcı yorumu olarak site verebiliyoruz canım sadece site sahibi sen olursan reklam yapman yasak :)

Kızlar eşim avent soothie emzik almış 2li ama bebiş kullanamadı ihtiyacı olan varsa gönderebilirim. 1 tanesini açıp denedim ama diğerini hiç açmadım.

Çok haklısın canım, masrafımız çok ama şunları söyleyeyim sana. Ben 300tl olan markanın kapaklarını almadım. Hepsi burada da 195 tl ye gümüş kapak vardı onu aldım yorumları çok olumluydu
Hem taksitte var. İyiki 300tl vermemişim. Faydasını görüyorum çok şükür. 2.si arkadaşlar söylemiş ama izotonik sodyum klorür serum alıp şırınga ile serum fizyolojik tüpüne aktarıp o şekilde hallediyorum ben burun temizliğini. 3 sü eşimin eniştesi eczacı. Bizde yedek uç aldık hep onunla temizliyorduk, yeni uç kullanarak her seferinde. onu görünce dediki bunlar tamamen ticari ben hep uçları yıkayıp kullandım siz de öyle yapın.o dedikten sonra bizde yıkayarak kullanmaya başladık.Tabi yine sizin tercihiniz canım.

Son düzenleme:
Kızlar eşim avent soothie emzik almış 2li ama bebiş kullanamadı ihtiyacı olan varsa gönderebilirim. 1 tanesini açıp denedim ama diğerini hiç açmadım.

Ben iki gündür avent emzik arıyorum market ve eczaneleri talan ettik küçük niöilçe olduğu iiin bulamadım tutacağını sanmıyorum ama denemek isterim başka isteyen yoksa diğer emzikleri tutmadı çünkü

Evet ben de iki çocuktaysa yıkayarak kullandım hatta süngeri bile sıcak suyun önüne koy hiçbirşey kalmıyor. Sıcal suyla hemen akıyo.

Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki

Haftaya 3 aylik oluyoruz gecer belki gögüs yaralarm artik. İkinci bebegim olursa cok daha tecrubeli baslayacagim bu emzirme isine. Aslinda o uclari yikayip kullanmak benimde aklima gelmedi degil. Para akitiyoruz eczaneye resmen

Emiyor bosaltamiyor canim yaptim herseyi denedim yok gelmio die mi cekmio anlamiorm.o mememe koydugumda bni itiyor bagirior agzindan cikariyor sicak havlu su torbasi koyuyorum sagayim diorm bu seferde bisey gelmiyor ucu yan taraftan yarılmış kopacak resmen korkuorum emzirmeden cok cektm ne yapacagim bilmiorm

Teşekkür ederim canım.ya aile hekimi verebilirsin diyince ben de verdim.hasta olunca ben çok stres panik oluyorum . Sanırım 2 kez hastaneye yattık onun etkisi var.
Olsun bebeklerin vucutlari bizimkinden daha güclü bence. Gecen gün odamiz biraz tozlanmis ben hemen tikandm zaten alerjim var baktm kiza gayet normal :))

Kilo alimi iyi cok sükür ama cesaretm yok ya doymayip ac kalirsa yine anlamazsam diye

Ozelden msj at adresini gönderiyim ama nezaman yollayabilirim bilmiyorum.

Canim ben yeni bi yöntem denemeye karar verdim aciktiginda ilk memeyi vericem ceksin iyice. Sonra mama vericem. Allahim su sutlerimz artsin artik. Ek gidaya gececekler biz hala süt pesindeyiz
Zaten öyle yapmıyo muydun kuzum dr bna önce emzir emzir emZir sonra mama dedi biz hep mama öncesi baya emişiyoruz sonra mama. Yoksa emmek istemez ki
Bende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiorm
Kuzm benmki sütten değildi ama nedendi bilmiyorum elle sağınca da mı çıkmıyo tüh

Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki

O koparttigimizin arkasında sivri uç var onu ters çevirip kapatabiliyorsun ilk doktor yazınca onu almıştık ama sonradan serum aldık 5 lira mı ne büyük paketi. Siringayla sıkıyorum.cektigimiz uçları da yıkayıp kullanıyorum

https://m.mavikadin.com/mastit

C vitamini takviyesi yapabilirsin. Burda lahananin nasil kullanilacagi da yaziyor. Cok ilerlerse antibiyotik tedavisi veriyor doktor bence ihmal etme

Ucunun resmini gondersem walla üzülürsünüz yok cikmio yara kabuk icinde krem suruyorum kiz emerken bi tek cikio sut oda bi kac dk emcek sonrasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…