Hic mi emmiyor yoksa emiyor da bosaltamiyor mu.Bende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiorm
Emira SY canım ben de tam onu söylemek için gelmiştim :) isim vermek yasak mı bilmiyorum ama senin bahsettiğin sitenin dışında 2tane 2.el uygulaması var ya hani orada özellikle yeni doğan kıyafetleri hiç kullanılmamış ve oldukça uygun fiyata satılıyor ben 4tane Bebek ayakkabısı aldım 25tl Kargo dahil sadece 2.el yok yani bence bakılabilir
Gardrops ve dolap uygulamalarıKullanıcı yorumu olarak site verebiliyoruz canım sadece site sahibi sen olursan reklam yapman yasak :)
Çok haklısın canım, masrafımız çok ama şunları söyleyeyim sana. Ben 300tl olan markanın kapaklarını almadım. Hepsi burada da 195 tl ye gümüş kapak vardı onu aldım yorumları çok olumluyduCanim pahali ya inan ona verecek 5 kurusumuz kalmadi. Bebege o kadar kiyafrt aldm hepsi kucuk gelmeye basladi yeniden aliyorum. Mamayla besleniyoruz zaten e bunun beziydi fln derken cok masrafimiz oldu. Her ay ozel hastane kontrolu ve bu kontrollere taksiyle gidip gelinecek artik. hergun iki defa burun aciyoruz serum fizyolojik aspirator ucu vallah bittik.
Kızlar eşim avent soothie emzik almış 2li ama bebiş kullanamadı ihtiyacı olan varsa gönderebilirim. 1 tanesini açıp denedim ama diğerini hiç açmadım.
Çok haklısın canım, masrafımız çok ama şunları söyleyeyim sana. Ben 300tl olan markanın kapaklarını almadım. Hepsi burada da 195 tl ye gümüş kapak vardı onu aldım yorumları çok olumluydu
Hem taksitte var. İyiki 300tl vermemişim. Faydasını görüyorum çok şükür. 2.si arkadaşlar söylemiş ama izotonik sodyum klorür serum alıp şırınga ile serum fizyolojik tüpüne aktarıp o şekilde hallediyorum ben burun temizliğini. 3 sü eşimin eniştesi eczacı. Bizde yedek uç aldık hep onunla temizliyorduk, yeni uç kullanarak her seferinde. onu görünce dediki bunlar tamamen ticari ben hep uçları yıkayıp kullandım siz de öyle yapın.o dedikten sonra bizde yıkayarak kullanmaya başladık.Tabi yine sizin tercihiniz canım.
Aynen aynen. İyi ki enişte görmüş dedik ya çok basit temizliğiEvet ben de iki çocuktaysa yıkayarak kullandım hatta süngeri bile sıcak suyun önüne koy hiçbirşey kalmıyor. Sıcal suyla hemen akıyo.
Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazkiCanım serum fizyolojik almak yerine İzotonik sodyum klorür serum alip siringayla rahatlıkla bebişe enjekte edebilirsin çok daha ucuza geliyor. Biten serum fizyolojik şişelerine dolduruo dışarda da rahatlıkla kullanabilirsin.
Küçülen kıyafetleri de ikinci bebeğe saklamayı dusunmuyorsan tutumlu anne sitesinde satabilirsin :)
Haftaya 3 aylik oluyoruz gecer belki gögüs yaralarm artik. İkinci bebegim olursa cok daha tecrubeli baslayacagim bu emzirme isine. Aslinda o uclari yikayip kullanmak benimde aklima gelmedi degil. Para akitiyoruz eczaneye resmenÇok haklısın canım, masrafımız çok ama şunları söyleyeyim sana. Ben 300tl olan markanın kapaklarını almadım. Hepsi burada da 195 tl ye gümüş kapak vardı onu aldım yorumları çok olumluydu
Hem taksitte var. İyiki 300tl vermemişim. Faydasını görüyorum çok şükür. 2.si arkadaşlar söylemiş ama izotonik sodyum klorür serum alıp şırınga ile serum fizyolojik tüpüne aktarıp o şekilde hallediyorum ben burun temizliğini. 3 sü eşimin eniştesi eczacı. Bizde yedek uç aldık hep onunla temizliyorduk, yeni uç kullanarak her seferinde. onu görünce dediki bunlar tamamen ticari ben hep uçları yıkayıp kullandım siz de öyle yapın.o dedikten sonra bizde yıkayarak kullanmaya başladık.Tabi yine sizin tercihiniz canım.
Emiyor bosaltamiyor canim yaptim herseyi denedim yok gelmio die mi cekmio anlamiorm.o mememe koydugumda bni itiyor bagirior agzindan cikariyor sicak havlu su torbasi koyuyorum sagayim diorm bu seferde bisey gelmiyor ucu yan taraftan yarılmış kopacak resmen korkuorum emzirmeden cok cektm ne yapacagim bilmiormHic mi emmiyor yoksa emiyor da bosaltamiyor mu.
Benim de sismisti sag meme ban yo sonrasi bebegi yatirip one eğilerek emzirdim . Emzirirken sicak havlu koydum ve tikanik sert olan kisma bastirarak masaj yaptım sonra uyuyup dinlendim gecti. Lahana yapragi da koyabilirsin göğsüne o da iyi geliyor birde memenin komple her tarafina zeytinyagi surup masaj yap o da tikali kanallatin yumuşayıp açılmasını sağlıyor bende 2 sefer oldu bunlar ise yaradı
Olsun bebeklerin vucutlari bizimkinden daha güclü bence. Gecen gün odamiz biraz tozlanmis ben hemen tikandm zaten alerjim var baktm kiza gayet normal :))Teşekkür ederim canım.ya aile hekimi verebilirsin diyince ben de verdim.hasta olunca ben çok stres panik oluyorum . Sanırım 2 kez hastaneye yattık onun etkisi var.
Kilo alimi iyi cok sükür ama cesaretm yok ya doymayip ac kalirsa yine anlamazsam diyeStres yaptıkça gerçekten süt üretimi azalıyor.sut az mı çok mu kaygısını atıp kafadan akışına bıraktım.bir de kızımın memeyi tutma olayı sorundu yavaş yavaş onu da aştı.ocak ayı itibariyle hep meme veriyorum duruma göre de mama.
Senin bebisin kilosu yerindeyse mamayı azaltmayı dene canım.ve emzirirken acabalari at. Bende işe yaradi gibi şuan
Tesekkur ederim canım
Siringayla sikiyorum ben burnuna. Serimdan igneli siringayla çekiyorum sonra igneli kısmı cikarip burnuna sıkıyorum.Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki
Ozelden msj at adresini gönderiyim ama nezaman yollayabilirim bilmiyorum.Ben iki gündür avent emzik arıyorum market ve eczaneleri talan ettik küçük niöilçe olduğu iiin bulamadımtutacağını sanmıyorum ama denemek isterim başka isteyen yoksa diğer emzikleri tutmadı çünkü
Zaten öyle yapmıyo muydun kuzum dr bna önce emzir emzir emZir sonra mama dedi biz hep mama öncesi baya emişiyoruz sonra mama. Yoksa emmek istemez kiCanim ben yeni bi yöntem denemeye karar verdim aciktiginda ilk memeyi vericem ceksin iyice. Sonra mama vericem. Allahim su sutlerimz artsin artik. Ek gidaya gececekler biz hala süt pesindeyiz
Kuzm benmki sütten değildi ama nedendi bilmiyorum elle sağınca da mı çıkmıyo tühBende sitmalaniyorum surekli sag memem hic iyi deil açıyor kiz emmiyor sagiyorum bisey cikmiyor napcam bilmiorm
Kiyafetlerini babasi satmiyor hatira olur büyüynce diyor :)) canim biten serum fizyolojik sisesine nasl koycaz peki. Kapagini acinca bidaha kapanmazki
Emiyor bosaltamiyor canim yaptim herseyi denedim yok gelmio die mi cekmio anlamiorm.o mememe koydugumda bni itiyor bagirior agzindan cikariyor sicak havlu su torbasi koyuyorum sagayim diorm bu seferde bisey gelmiyor ucu yan taraftan yarılmış kopacak resmen korkuorum emzirmeden cok cektm ne yapacagim bilmiorm
Ucunun resmini gondersem walla üzülürsünüz yok cikmio yara kabuk icinde krem suruyorum kiz emerken bi tek cikio sut oda bi kac dk emcek sonrasindaZaten öyle yapmıyo muydun kuzum dr bna önce emzir emzir emZir sonra mama dedi biz hep mama öncesi baya emişiyoruz sonra mama. Yoksa emmek istemez ki
Kuzm benmki sütten değildi ama nedendi bilmiyorum elle sağınca da mı çıkmıyo tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?