2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba iyiyiz cnm sen nasılsın bebiş nasıl?
Bizim kalça ultrasonunda sıkıntı çıktı. Pazartesi ikinci bir görüş almak istiyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sizin değerleriniz kaç aralığındaydı?

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyilesir. Benim oğlumun değerlerine tip 1 ile uyumlu diye yazıyor . Yeğenimde sorun olmuştu da doktor iki bez üst üste takmayı önermişti kısa sürede iyilesmisti. Erken doğan bebeklerde oluyormuş bu tarz sıkıntılar demişlerdi.

Bebek hasta oldu teyzesi hava veriyoruz antibiyotik alıyor. Oğlandan bulaşı.

Dün değil evvelki gün cinnet geçirecektim artık son anda geçti :) Spizella demiş zaten cidden çok işim var :)

Bebek hasta oldu teyzesi hava veriyoruz antibiyotik alıyor. Oğlandan bulaşı.

Dün değil evvelki gün cinnet geçirecektim artık son anda geçti :) Spizella demiş zaten cidden çok işim var :)

Çok geçmiş olsun canım burada çok kişinin bebeği de aynı şekilde hasta oldu ve iyileşti senin minnoş da inşallah iyileşir hemen
Allah kolaylık versin canım annelik zor ama Yavrucuklar hasta olunca kat kat zor oluyor

Kızlar asimizi olduk sukur hemşire atesi 38,5 olmadan şurup verme dedi, aile hekimi ateşi beklemeden şurup verebilirsin dedi. Neden herkes farklı söyluyor neden neden
Tercihimi aile hekiminden kullanıp birazdan şurup vericem
Kilo alımimiz da son tartiya göre +510. 100 200 Gr elbiseler olsa artış olmuş şükür.rahatladim :)

Ateşi çıkmadan neden veriyosun ki
Belki de yükselmeyecek
Geçmiş olsun
Kilosu için çok sevindim

Ateşi çıkmadan neden veriyosun ki
Belki de yükselmeyecek
Geçmiş olsun
Kilosu için çok sevindim

Tesekkur ederim canım. Ağrı kesici ateş düşürücü olduğu için huzursuzluğunu alır , o yüzden çıkmadan verebilirsin dedi.
Verdim gitti o yuzden
Arkadaşımın da doktoru kendisi fitil yazmış aşıya gitmeden kullanın demiş.
Velhasil kafa karışıklığindan başka bir şey değil

Biz iyiyiz çok şükür, Gün içerisinde pek vaktim olmuyor, Gündüz oğlumla yapışık geziyoruz, gece o uyuyunca bende kayıyorum zaten
Hasta olanlara Allah şifa versin, salgın varmış, biz izole olmuş durumdayız, dışarı çıkmıyoruz,insanlar da gelmeye çekiniyor kendi halimizde takılıyoruz öyle.

En güzeli valla canım bu günler geri gelmeyecek ergenliğe girince kapatacaklar kendilerini odaya bir daha da yüzlerini zor görürüz o yüzden birkaç sene böyle yapışık ikiz olmak da güzel

Uyku durumu nasil bebisin canim
Valla normal de düzenliydi sabah 4 te bi uyanıp biraz geçtikten sonra uyuyodu. Bende saat 10 da uyuyodum biraz. Dün nolduysa oldu sabah 4 te bi uyandı. Bende gece 1 gibi uyudum sabah çok kötüydüm sıtma tuttu moralm bozuktu vs. Eşimden allah razı olsun işe geç gitti mama verdk sabah yine gazını çıkarttı rahatlattı uyuttu bende 2 saat uyumuşum okadar iyi geldi ki

Maşallah hem oğluna hem de sana. Rabbim esirgesin. Ne tatlı oğlun var çok akıllı.

En güzeli valla canım bu günler geri gelmeyecek ergenliğe girince kapatacaklar kendilerini odaya bir daha da yüzlerini zor görürüz o yüzden birkaç sene böyle yapışık ikiz olmak da güzel
Hiç şikayetçi değilim, zamanın hızlı geçmesini hızlı büyümesini de istemiyorum, her anını sindireyim, kolay hamilelik geçirtmedi :) Anneci olsun benden hiç uzaklaşmasın diye uğraşayım şimdi

Hehehe o kadar da değil ya o zaman da gelinler bize düşman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…