Merhaba iyiyiz cnm sen nasılsın bebiş nasıl?@Afifecan
@yagmur_20
@TazeAnne2018
@minea_
phalanx
@Azra1310
@nurgulmek
Bellatrix Lestrange
@minnoskus
@Mammaramma
@Oyhan
@November 22
@mavila
@Lovemom
@Vintageseven
@Balcorek
@krankenschwester
@Nancy06
@Hebehubele
@lucymilo
@Tangiller
@Gulasor62
pinkstrap
@rabarbaa
@Nimer
@Ediz Enesin Annesi
@Kalbim10da
@Cigdemm41
@Amanedenolmuyo
@Mrspainter
@haNzade_
@pullubiber
@Tententen
@Akdemirailesi
@birdelimuallime
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? bebisler doğdu bizi unuttunuz :)
Merhaba iyiyiz cnm sen nasılsın bebiş nasıl?
Bizim kalça ultrasonunda sıkıntı çıktı. Pazartesi ikinci bir görüş almak istiyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Sizin değerleriniz kaç aralığındaydı?
Bndeee ayni durumdayimyazamasamda okuyorum mutlakaHayırdır inşallahvalla iki cocuklu olunca cidden zor oluyor ama Kadınlar kulübü bende bağımlılık yapmış galiba emzirirken bile bir elimde telefon buraya bakıyorum
Bndeee ayni durumdayimyazamasamda okuyorum mutlaka
@Afifecan
@yagmur_20
@TazeAnne2018
@minea_
phalanx
@Azra1310
@nurgulmek
Bellatrix Lestrange
@minnoskus
@Mammaramma
@Oyhan
@November 22
@mavila
@Lovemom
@Vintageseven
@Balcorek
@krankenschwester
@Nancy06
@Hebehubele
@lucymilo
@Tangiller
@Gulasor62
pinkstrap
@rabarbaa
@Nimer
@Ediz Enesin Annesi
@Kalbim10da
@Cigdemm41
@Amanedenolmuyo
@Mrspainter
@haNzade_
@pullubiber
@Tententen
@Akdemirailesi
@birdelimuallime
Sağolun bakalım haftaya cumartesi kontrolü var :)
Bebek hasta oldu teyzesi hava veriyoruz antibiyotik alıyor. Oğlandan bulaşı.
Dün değil evvelki gün cinnet geçirecektim artık son anda geçti :) Spizella demiş zaten cidden çok işim var :)
Ateşi çıkmadan neden veriyosun kiKızlar asimizi olduk sukurhemşire atesi 38,5 olmadan şurup verme dedi, aile hekimi ateşi beklemeden şurup verebilirsin dedi. Neden herkes farklı söyluyor neden neden
Tercihimi aile hekiminden kullanıp birazdan şurup vericem
Kilo alımimiz da son tartiya göre +510. 100 200 Gr elbiseler olsa artış olmuş şükür.rahatladim :)
Ateşi çıkmadan neden veriyosun ki
Belki de yükselmeyecek
Geçmiş olsun
Kilosu için çok sevindim
Biz iyiyiz çok şükür, Gün içerisinde pek vaktim olmuyor, Gündüz oğlumla yapışık geziyoruz, gece o uyuyunca bende kayıyorum zaten@Afifecan
@yagmur_20
@TazeAnne2018
@minea_
phalanx
@Azra1310
@nurgulmek
Bellatrix Lestrange
@minnoskus
@Mammaramma
@Oyhan
@November 22
@mavila
@Lovemom
@Vintageseven
@Balcorek
@krankenschwester
@Nancy06
@Hebehubele
@lucymilo
@Tangiller
@Gulasor62
pinkstrap
@rabarbaa
@Nimer
@Ediz Enesin Annesi
@Kalbim10da
@Cigdemm41
@Amanedenolmuyo
@Mrspainter
@haNzade_
@pullubiber
@Tententen
@Akdemirailesi
@birdelimuallime
Biz iyiyiz çok şükür, Gün içerisinde pek vaktim olmuyor, Gündüz oğlumla yapışık geziyoruz, gece o uyuyunca bende kayıyorum zaten
Hasta olanlara Allah şifa versin, salgın varmış, biz izole olmuş durumdayız, dışarı çıkmıyoruz,insanlar da gelmeye çekiniyor kendi halimizde takılıyoruz öyle.
Valla normal de düzenliydi sabah 4 te bi uyanıp biraz geçtikten sonra uyuyodu. Bende saat 10 da uyuyodum biraz. Dün nolduysa oldu sabah 4 te bi uyandı. Bende gece 1 gibi uyudum sabah çok kötüydüm sıtma tuttu moralm bozuktu vs. Eşimden allah razı olsun işe geç gitti mama verdk sabah yine gazını çıkarttı rahatlattı uyuttu bende 2 saat uyumuşum okadar iyi geldi kiUyku durumu nasil bebisin canim
Maşallah hem oğluna hem de sana. Rabbim esirgesin. Ne tatlı oğlun var çok akıllı.ben temizlikte sikinti yasamoyorum haftada bir temizliyorum herseyi aninda topluyorum o yuzden pek dagilmiyorumda buyuk oglum(20 aylik) sorun degil bana yardimci bile oluyor oyuncaklarini topluyo toz aliyor falan kucugude pusete koyuyorum telefondanda muzik aciyorum gurultuyle uyuyor hangi odaya gidiyorsam yanimda goturuyorum hatta evin seklini bile sık sık degistiriyorum bu sekilde elektirik supurgesinin sesini duyunca direkman uyuyor zaten ufak buyukte seviyor supurgeyle oynamayi.banyoyuda dusa girdikce tuvalete gittikce temizliyorum.mutfakta bulasik makinam patladlmisti hamileyken hala degistirmedim elimde yikiyorum bulasiklari esim hic mi hic yardimci olmuyor buyuk oglum mutfaktada engel degil su siralar dolaplari cekmeceleri karistiriyor arada kardesine git bak diyorum agliyormu diyorum kosup gidip bakiyor bazende git kardesinin yaninda otur cizgi film izle aglarsa bana haber ver diyorum kosup gidip oturuyor bana sesleniyor aglarsada gelll diye bagiriyor.yemekse hergun esim farkli yemek ister mecburen yaparim duzen oturttum bi sekilde kendime iste
Hiç şikayetçi değilim, zamanın hızlı geçmesini hızlı büyümesini de istemiyorum, her anını sindireyim, kolay hamilelik geçirtmedi :) Anneci olsun benden hiç uzaklaşmasın diye uğraşayım şimdiEn güzeli valla canım bu günler geri gelmeyecek ergenliğe girince kapatacaklar kendilerini odaya bir daha da yüzlerini zor görürüzo yüzden birkaç sene böyle yapışık ikiz olmak da güzel
Hiç şikayetçi değilim, zamanın hızlı geçmesini hızlı büyümesini de istemiyorum, her anını sindireyim, kolay hamilelik geçirtmedi :) Anneci olsun benden hiç uzaklaşmasın diye uğraşayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?