Benimki de versem içiyor normalde, tabi sonra senin minnoş gibi bizimki de kusuyor, kusunca da tekrar yemek istiyor. Kısır dögüye giriyoruz. Eşim diyor Japon balığı gibi doyma hissi yok bu kızın diye
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
kusup tekrar yemek isteyince de orta çağ soylusu musun kızım diyor 
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Bizim doktor mamayı kısıtla, 180ccden fazla istese de verme, kilo alımı çok iyi, yoksa sütün azalır da ziyan ederiz güzelim sütü dedi diye vermiyorum. Başka şekilde oyalamaya çalışıyorum, devamlı kucakta gezdiriyorum, göğsüme alıyorum filan
Sanki sütüm artmaya başladığından beri son birkaç gündür biberonu itmeye başladı elhamdulillah
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
önceden beni emiyor, 120cc mamayı içiyor doymuyor yine ağlıyordu
Denedim canım ama işe yaramadı sütle silmek.. Benim yediklerinden kaynaklandığını düşünüyorum o yüzden