2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayır canım hepsi beta hcg yüzünden. Benim de ağzımın tadı haftalardır yok. O tad gitmiyor maalesef. Böyle sanki antibiyotik yutarken azıcık ağzında tutarsın bi acı tat gelir ona benzer bir tat değil mi? Ve ne yaptıysam gitmiyor..

Sağol canım, günaydın, kızlar geceden beri bulantim başladı sürekli mı oluyor ben sadece yemeğe karşı olur falan sanırdım, tuzlu birşey yiyince kesiliyor ams sonra yine var
Canım bulantili bir gebelikse benim gibi malesef kesilmiyor. Yemek yedikce artıyor yedikçe pisman ettiriyor. Öğün saatini kacirmamaya çalışıyorum. Yoksa şiddetlenip yemek de yedirmiyor

ne güzel canım ALLAH bagışlasın

Harikasın yateşekkür ederim bunu benimle paylaştılgin icn fazlasıyla rahatladim gerçekten

Aynen öyle canım boğazımda gıcık yaptı gibi sürekli yutkunuyorum gider dite gitmiyor

Canım bulantili bir gebelikse benim gibi malesef kesilmiyor. Yemek yedikce artıyor yedikçe pisman ettiriyor. Öğün saatini kacirmamaya çalışıyorum. Yoksa şiddetlenip yemek de yedirmiyor
Bugün başladı 5+6 gündeyiz bugun , gece aşırı bulantı ile uyandım, sabah iştah yok bulantı var zeytinyağlı yaprak sarma yedim ekşi ekşi az giderdi gibi ama yine başladı yeme bitince , kusma yok Sadece bulantı , hasta oluyorum gibi sandım ben de

Ya ben pazartesiye ancak randevu aldım inşallah ilk defa gideceğim keseyle birlikte kalp atışlarını da duymayı çok istiyorum nerdeyse 6 haftalık olmuş olacak
Beni 6 haftalıkken çağırdıysan inşallah sende duyarsın

Kızlar benimde 6 haftalıkmıs kalp atısı duyuldu fakat zayıf salı gününe kadar beklicez. Yolk kesesi sınırda düsecek sanırım cok korkuyorum

benimde 5+6 baslamisti bulantim kalpbatisi basladiginda bulanti baslar demislerdi bana o gunde kalp atisini duymustuk o gun bundur sabahlari sulanti ve kusma var

Kızlar benimde 6 haftalıkmıs kalp atısı duyuldu fakat zayıf salı gününe kadar beklicez. Yolk kesesi sınırda düsecek sanırım cok korkuyorum
rabbim sana tutunmadini nasip etsin canim iyi dusunki iyi olsun muzun bebegi iyi besledigini duymustum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama canim tuketebilirsin sende

Günaydın kızlar ,bugün rüyamda hayır olsun inşallah üçüz doğurduğumu gördüm ve emziriyordum sütüm taşıyordu hatta.şoka giriyorum tabi ,ne demek acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…