- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
- 53
Ben çözüm bulamadım canım ne yesem çıkıyor 3kilo verdim ve çok kötüyüm Allah yardım etsin tüm hamilelere en zor kısmı da bu benceBana ilaç verdi Dr um.az biraz azalttığını söyleyebilirim.yanma içinde surup verdi.Dr na danis istersen canım. Birde kalkmadan krater ya da beyaz leblebi atıştırmalık iyi geliyor
Yaaaa senin baya şiddeli geçiyor demek ki.Benim bulantılarım ve yanmam var ama kusmam olmadı hiç.Yemek yiyemiyorum hiç bende.Sadece kraker ve nadiren haşlanmış patates.Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da unutulur bu günler.Baya uğraştırdı bizimki gelmek için inşallah sağlıkla devam eder.Ben çözüm bulamadım canım ne yesem çıkıyor 3kilo verdim ve çok kötüyüm Allah yardım etsin tüm hamilelere en zor kısmı da bu bence
İnşallah inşallah onlar için katlanıyoruz benim çok fazla artık kusmaktan boğazım tahriş oldu acıyor ve Çözümde yok ilki de böyleydi en sevmediğim kısmı bu Kısım mutlu Geçmiyor benim ilk aylar ağlaya ağlaya geçiyor çok zor yani Allah yardım etsin hepimize sağlıkla alalım kucağımızaYaaaa senin baya şiddeli geçiyor demek ki.Benim bulantılarım ve yanmam var ama kusmam olmadı hiç.Yemek yiyemiyorum hiç bende.Sadece kraker ve nadiren haşlanmış patates.Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza da unutulur bu günler.Baya uğraştırdı bizimki gelmek için inşallah sağlıkla devam eder.
inşallah güzel haberlerle gelirsin Allah yardımcın olsunKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Allah yardımcın olsun İnşaAllah hiçbir sıkıntı çıkmazKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde karnım çıktı bile normal mi bu acaba
Bende öyleyimdeŞuan ben de hamile pantolonu giyiyorum canım merak etmesabahları karnım daha ufak oluyor gun içinde gaz ve şişkinlik oluyor ama ben seviyorum top gibi göbiş olmasını gün içinde karnımı okşuyorum filan :)
Bende öyleyimdealt tarafım ince bol oluyor pantolon. 1 tane aldım başka almak istemiyom sonraki aylarda içine olmam diye
Rabbim bu guzel Cuma gunu hurmetine yardim etsin insllah saglikla seninledirKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Kızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
inşallah meleğin seninledir, Allah yardımcın olsunKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
rabbim yardımcın olsun stres yapma meleğin seninle inş.Kızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Allah korusun insallahhKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Rabbim bebeğini sana bağışlar inşallahKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun stres yapma hemenKızlar kanamam oldu lütfen dua edin doktora gidiyorum. Bunu 4. Yasasayisim inşallah Meleğim benimledir ve benimle kalir
Karbonhidrat tüketimine dikkat ediyorum protein kuruyemiş falan yiyorum yürüyüşe de başladım ama bakalım artık hayirlisistres yapma bence bebeginede yansitma canim.Bulantin yoksa proteinden zengin seyler tüketmeye çalışki doyma hissin gelsin.Karbonhidrati azalt.Bana da drum 4 ay hic kilo almani istemiyorum dedi ama zaten alacaj durumda degilim cunku bulantilarim var kraker ve salataliktan baska hicbir sey yiyemiyorum.Ha bi de bana hafif tempoda yarim saat yuru dedi her gun.Riskin yoksa dene istersen doktoruna sorarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?