Bana ilaç verdi Dr um.az biraz azalttığını söyleyebilirim.yanma içinde surup verdi.Dr na danis istersen canım. Birde kalkmadan krater ya da beyaz leblebi atıştırmalık iyi geliyorArkadaslar bende bulantilarla ugrasiyorum ne yapmam lazim gecmesi icin ayaga kalkamiyorum
Çabuk başlamışArkadaslar bende bulantilarla ugrasiyorum ne yapmam lazim gecmesi icin ayaga kalkamiyorum
cm yoksa mm yazıyor canım :)Canım bende 12.0 cm yazıyor
2 haftayı bekliyorum canım doktor ikizse bile şuan göremem dedi küçük olduğu için dedi zaten :)Benimde 1 haftalik gecikmede 9151 çıktı.Benimmi cogul gebelik degil senin ki nasil çıkacak acaba
Bende yarın gidicem doktora :) duyarız inşallahslm kızlar salı günü 15.30 a randevu aldım mercimeği görcem kalp atısı duyulur mu ki
ayva yemegi dene canimArkadaslar bende bulantilarla ugrasiyorum ne yapmam lazim gecmesi icin ayaga kalkamiyorum
selam kızlar, nasıl gidiyor gebişlikk
benim 3 akşamdır kasıklarım karnımın alt kısmı çok ağırıyo. sizin de öyle oluyo mu, acaba neden oluyodur yerleşme ağrısı okadar uzun sürer mi
inşallah canım benimm, daha biz kalp atışlarımızı duymadığımız için tedirginim biraz diğer haftaya cumartesi gidicez duymaya diye. İnşallah ozamana kadar bi aksilik olmazBir aksilik olmazsa süper gidiyor canım :)
Evet aynen benimde kasıklarım ve karnım özellikle gece düz yatınca minik minik ağrıyor.. Ama ağrısı bile çok güzel bence.. Demek ki içimizde bir şeyler oluşuyor
Uzuldum canim. ikiz gebelikler hep riskli oldugu soyleniyor. Insallah bebeginin saglikli bir sekilde gelisimi devam eder. Iyi haberlerini alalim insallah canim.çok üzüldüm. zor bir durum Rabbim tekrar yaşatmasın. kimseye yaşatmasın.
sağlıcakla kucağına al bebeğini.
benim ikizdi. ikisinin de kalp atışlarını duymuştum.
en son doktora gittiğimde birinin 6+4de kalmış olduğunu söyledi. kalp atışları da yoktu. diğerine göre ufaktı. üzüldüm ağladım ama diğer bebeğim için toparlandım. şimdi kalan bebeğim için dua ediyorum ve üzerine düşüyorum. haftaya salı tekrar doktora gideceğim. bakalım ne diyecek. o zaman endişelerimi de anlatacağım.
teşekkür ederim ilgin ve güzel dileklerin için.
Aramıza hoşgeldin hayırlı oldun bende senin gibi 8 sene önce 2. Kızım için burdaydım tekrardan 2018 kadım için burdayımMerhaba sevgili Kasım anneleri. Dün akşam yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 8 yaşında bir KIZIM daha var. 8 sene önce tüm hamilelik maceramı buradaki anne adayları ile yaşamış harika paylaşımlarda bulunmuştuk umarım yine aynı olur. Herkese sağlıklı gebelikler. Bu arada tahmini Doğum tarihimiz 29.11.2018
benimde iştahım aşırı arttı ve 2 kilo almışım bileBen
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde şişkinlik var hatta kilo bile aldım doydugumu hissetmiyorum ya sizde de öyle oluyor mu?
kaç haftalık hamilesin canım? çok değil mi daha şimdiden 2 kilo almakAramıza hoşgeldin hayırlı oldun bende senin gibi 8 sene önce 2. Kızım için burdaydım tekrardan 2018 kadım için burdayım
benimde iştahım aşırı arttı ve 2 kilo almışım bile
Aynen çok tabi birde ben 92.5 kiloyla kaldım 5 haftalığım 94.5 olmuş aşırı iştahım açıldı benim diğer iki gebelikte kusmalar 5.5 ayı buluyodu 6-7 kilo veriyodum bunda bakalım nolcakkaç haftalık hamilesin canım? çok değil mi daha şimdiden 2 kilo almak
Bir tek ben miyim diyordum tombiş gebeAynen çok tabi birde ben 92.5 kiloyla kaldım 5 haftalığım 94.5 olmuş aşırı iştahım açıldı benim diğer iki gebelikte kusmalar 5.5 ayı buluyodu 6-7 kilo veriyodum bunda bakalım nolcak
Himm tamam o zaman hadi hayirlisi olsun2 haftayı bekliyorum canım doktor ikizse bile şuan göremem dedi küçük olduğu için dedi zaten :)
peki şuan bulantın falan oluyo mu? bende 6 hafta içindeyim çok şükür dayanılmıycak bulantım olmuyor şuan, aklıma gelince bi bulantım oluyo geçiyo. belkide erkendir daha hemde benim ilk gebeliğim. bende 64 ile kaldım. kilo vermekti niyetim veremeden kaldımAynen çok tabi birde ben 92.5 kiloyla kaldım 5 haftalığım 94.5 olmuş aşırı iştahım açıldı benim diğer iki gebelikte kusmalar 5.5 ayı buluyodu 6-7 kilo veriyodum bunda bakalım nolcak
bebiş gelsinde alınan kilolar illaki gider canım, benim ağrılarım gece bazen çok artıyo. bişey oldu sandım geçen geceBir tek ben miyim diyordum tombiş gebegerçi son 6ayda verdiğim 18kg geri aldım ama yıllarca süren tüp bebek tedavileri arada yaşanan dusukler derken insanda psikoloji kalmıyor yemekteen alıyor hırsını
İnşallah hepimiz meleklerimizi alırız kkucagimiza sağlıklı sıhhatli
Hafif kasık ve alt karın agrilarim özellikle biraz hareket etsem hissettiriyor kendini inşallah yolunda gider her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?