- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde karnım çıktı bile normal mi bu acabaBen oğlumda 3 ay kendi kıyafetlerimi giymiştim. 7 ay olana kadar hamile misin diye soran olmadı bile :)
Normal gibi senin değer olması gerektiği gibi. Yine de usg de belli oluroooo maşallah benim adetim 1 hafta geçti 11162 çıktı ama sanırım çoğul değildir :)
Aynen canım ıltrasonda belli olur hayırlısı bakalım :)Normal gibi senin değer olması gerektiği gibi. Yine de usg de belli olur
KıZlar adete bi iki gün kala saçı yağ basan var mı
Bem kendim keşfettim
Yıllardır böyle
Normalde saçımı yıkamasam kaç gün yağlı olmaz
Ama adete bi iki gün kala
Yağ ve kir fışkırıyor acaip ağırlaşıyo
Kendimi kandırmak isterdim ama yine oldu
Bu sabah itibariyle saçlarım yağ bastı
Kipkirli oldu daha dün duş aldım
Hormonlardan demekki adete yakın bildiğin yağ basıyo
Ben
Benim ilk hamileliğim ama sanki benimde şişkinlik var hatta kilo bile aldım doydugumu hissetmiyorum ya sizde de öyle oluyor mu?
Yaa bana bildirim gelmiyo ya
TamamYaa bana bildirim gelmiyo ya
Ayarlarıyla oynamışım galiba
Hemen bakıyorum
Sağol vallaTamam
Önceden de yazmıştım ben
:))
Arada tıkla profiline madem
Zaten kilom var bide şimdi doymuyorum ölçülü yemeye dikkat ediyorum ama yine acıkıyorum ilk aylarda normal mi acaba böyle olmasiBenim de aşırı bir yağlanma olmaya başladı
Artan hormonlar yüzünden herhalde
Ben 2 kilo verdimmidem bulanıyor iştahım yok
İştahın varsa ye tabi ama ölçülü ye
İlk 3 ayda toplam 1 kg alınıyormuş genelde
Merhaba canim tesekkur ederim. Bende maalesef ilk hamileligimde kalp atislarini duyamadan kaybettim. Allah kimseye yasatmasin. Herkese saglikli evlatlar nasip etsin.
Moleküler genetik testi yapildi canim. Eger endiselerin varsa doktorunla gorusmelisin. Insanin icini kurt gibi kemirir bu durum.
Umarim sende yoktur canim. Hamileligin saglikla devam eder insallah.
AA evet aynenSağol valla
Şimdi ayarları karıştırıp bakayım düzelteyim
Böyle ayıp oluyor yav okudum da cevap vermedim gibi
Sen nickinde bi değişiklik mi yaptın?
Hiç bilmiyorum ki ben deZaten kilom var bide şimdi doymuyorum ölçülü yemeye dikkat ediyorum ama yine acıkıyorum ilk aylarda normal mi acaba böyle olmasi
Benimde 1 haftalik gecikmede 9151 çıktı.Benimmi cogul gebelik degil senin ki nasil çıkacak acabaAynen canım ıltrasonda belli olur hayırlısı bakalım :)
stres yapma bence bebeginede yansitma canim.Bulantin yoksa proteinden zengin seyler tüketmeye çalışki doyma hissin gelsin.Karbonhidrati azalt.Bana da drum 4 ay hic kilo almani istemiyorum dedi ama zaten alacaj durumda degilim cunku bulantilarim var kraker ve salataliktan baska hicbir sey yiyemiyorum.Ha bi de bana hafif tempoda yarim saat yuru dedi her gun.Riskin yoksa dene istersen doktoruna sorarakZaten kilom var bide şimdi doymuyorum ölçülü yemeye dikkat ediyorum ama yine acıkıyorum ilk aylarda normal mi acaba böyle olmasi
Canım bende 12.0 cm yazıyoryazıyor canım bak ultrason kağıdının altında 12.4 mm diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?