2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun. Evet ilgisiz ve düşüncesiz davranmis. İyi oldu yazdığınız temkinli davranırım. Biraz daha doktor araştırmam iyi olacak gibi.

canım bende bu kadar yüksek beklemiyordum bence bu döllenme zamanı ile alakalı diye düşündüm :) 22.03.2018 de hcg 1017 çıktı 28.03.2018 de 11162 çıktı
Canım belki çoğul gebelik olabilir ama keseyi görmemesi ilginç istersen başka bı Dr. Daha git hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah

Canım belki çoğul gebelik olabilir ama keseyi görmemesi ilginç istersen başka bı Dr. Daha git hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Canım keseyi gördü benim tek kese görünüyor ama içinde kalp atışı ve bebeği görmedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi :) daha 4 hafta 3 günlükmüş minnoş

Canım keseyi gördü benim tek kese görünüyor ama içinde kalp atışı ve bebeği görmedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi :) daha 4 hafta 3 günlükmüş minnoş
Hayırlı olsun ozaman tatlım evet kalp atışı için erken normal gormeyisi hayırlısıyla kucagimiza alalım yavrularimizi

Kızlar merhaba
Sat 15 şubat 22 martta kanda öğrendim 178 di 24 martta 1745 yükselmiş 24 martta göremedi keseyi bugün tekrar gittim 4mm kese gördüğünü söledi sata göre 6 haftalık kese küçük mü

Sizin kese ölçüleri ne kadar dı

Mrb cnm benimde sat 15 Şubatti 14 martta HCG 315ti 21 mart kese gozuktu 6mmdi.

benimde sat 5 subat ama sonrasinda agir sinuzit oldum grip oldum antibiyotik igne oldum ; tedavim bitti adet olmayi beklerken sonradan anladimki adet gunumde yumurtlamisim zatende o sekilde kaldim. (6-8mart) 14 martta kan testi yaptirdim birsey yok dedi dr . 21 martta 80 di iste sonra artti en son 28 martta 9375.

Bende şuan D vitamini çok düşük doktor coledan damla verdi onlar ayrı mı veriyor mecburi mi gitmek
Hangi ilaclari kullandığını soruyor. Sağlık bakanlığı kendi veriyor bu ilaçları. Gitmekte fayda var diye düşünüyorum. Hem gebelik takibi hem de doğum sonrasındaki takip için. Zaten çok uzun tutmuyorlar.

Evet ben de hep iyi duyduğum için bir denemek istedim. Sanırım 2 hafta sonrasına falan gün verebiliyormus.

Evet öyle oluyor gideceksen hemen sıra al :)
Aslında benim dün randevum vardı kendisiyle ama iptal ettim
Arada benim gibi iptaller olursa sıra bulabilirsin.
Bana direkt dış gebelik şüphesi diye dan diye söylemeseydi (keseyi görmesine rağmen böyle dedi) ben devam ederdim kendisinde. Hem şüphelenip hem de 2 hafta sonra çağırdı
Gerçekten dış gebelik olsaydı 2 haftaya başıma bişeyler gelebilirdi.
Yoksa bence tecrübeli bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…