Geçmiş olsun. Evet ilgisiz ve düşüncesiz davranmis. İyi oldu yazdığınız temkinli davranırım. Biraz daha doktor araştırmam iyi olacak gibi.Ben ankaradayım
Medicalpark a gidiyorum
2 defa gittim şimdilik memnunum
Oskar beye gittim önce
Hamilelik öncesinde de gitmiştim hrs hastanesine yönlendirip duruyor
Bir de ben ilk gittiğimde dış gebelik şüphesi dedi
2 hafta sonra gel diyip gönderdi
Açıkçası çok endişelendim 3 gün mahvoldum
Madem öyle bir şüphe var neden takip etmiyor anlamadım
Canım belki çoğul gebelik olabilir ama keseyi görmemesi ilginç istersen başka bı Dr. Daha git hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallahcanım bende bu kadar yüksek beklemiyordum bence bu döllenme zamanı ile alakalı diye düşündüm :) 22.03.2018 de hcg 1017 çıktı 28.03.2018 de 11162 çıktı
Rica ederim. Evet yakın olması önemli acil durumlarda. Benim evime çok yakın o yüzden tercih ettim.O taraf bana çok uzak canım losante'ye bakıyorum ben de sanirim orada yaptıracağım çok sağol
Canım benim önceki gebeliğim ikizdi,kese vaktinde görülüyor fakat 2.kalp atışı sonradan duyuluyor bazen.yumurtlamasi 6-7-8de olan arkadaslar keseyi gordunuzmu ? cogul gebelikte kese gecmi gorunuyor ?
Canım keseyi gördü benim tek kese görünüyor ama içinde kalp atışı ve bebeği görmedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi :) daha 4 hafta 3 günlükmüş minnoşCanım belki çoğul gebelik olabilir ama keseyi görmemesi ilginç istersen başka bı Dr. Daha git hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Hayırlı olsun ozaman tatlım evet kalp atışı için erken normal gormeyisi hayırlısıyla kucagimiza alalım yavrularimiziCanım keseyi gördü benim tek kese görünüyor ama içinde kalp atışı ve bebeği görmedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi :) daha 4 hafta 3 günlükmüş minnoş
Mrb cnm benimde sat 15 Şubatti 14 martta HCG 315ti 21 mart kese gozuktu 6mmdi.Kızlar merhaba
Sat 15 şubat 22 martta kanda öğrendim 178 di 24 martta 1745 yükselmiş 24 martta göremedi keseyi bugün tekrar gittim 4mm kese gördüğünü söledi sata göre 6 haftalık kese küçük mü
Sizin kese ölçüleri ne kadar dı
Geçmiş olsun. Evet ilgisiz ve düşüncesiz davranmis. İyi oldu yazdığınız temkinli davranırım. Biraz daha doktor araştırmam iyi olacak gibi.
Yaaa benim geç döllenmemi acaba ya 1 hafta geriden mi geliyom anlamadım aynıyız sennle sata göreMrb cnm benimde sat 15 Şubatti 14 martta HCG 315ti 21 mart kese gozuktu 6mmdi.
Amin inşallah canım :)Hayırlı olsun ozaman tatlım evet kalp atışı için erken normal gormeyisi hayırlısıyla kucagimiza alalım yavrularimizi
Senin adet döngün kaç gündü cnmYaaa benim geç döllenmemi acaba ya 1 hafta geriden mi geliyom anlamadım aynıyız sennle sata göre
Benim 2 3 aydır düzensiz ama ortlama 30 gün canımSenin adet döngün kaç gündü cnm
Benim geçen sene üçüzlerde değerim böyle çıkmıştı beklenen adet gününden bir gün önce 16.500 dücanım bende bu kadar yüksek beklemiyordum bence bu döllenme zamanı ile alakalı diye düşündüm :) 22.03.2018 de hcg 1017 çıktı 28.03.2018 de 11162 çıktı
Kan değerlerin düşük ama ilaç veremeyiz kan ilacına 4.ayda başlayabiliriz dedi. Tansiyon da 8-5ti, 12-15 bardak su içmeyi önerdi.Tavsiyesini bizimle de paylaşırsanız çok minnettar olurum.
Hangi ilaclari kullandığını soruyor. Sağlık bakanlığı kendi veriyor bu ilaçları. Gitmekte fayda var diye düşünüyorum. Hem gebelik takibi hem de doğum sonrasındaki takip için. Zaten çok uzun tutmuyorlar.Bende şuan D vitamini çok düşük doktor coledan damla verdi onlar ayrı mı veriyor mecburi mi gitmek
oooo maşallah benim adetim 1 hafta geçti 11162 çıktı ama sanırım çoğul değildir :)Benim geçen sene üçüzlerde değerim böyle çıkmıştı beklenen adet gününden bir gün önce 16.500 dü
Evet ben de hep iyi duyduğum için bir denemek istedim. Sanırım 2 hafta sonrasına falan gün verebiliyormus.ama çoğu insan memnun
zaten randevu bulmak çok zor Oskar öğütenden
kapısında sıra var :)
Evet ben de hep iyi duyduğum için bir denemek istedim. Sanırım 2 hafta sonrasına falan gün verebiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?