- 17 Mart 2018
- 132
- 111
- 18
Canım dualarım seninle, en kisa zamanda bitsin kanama inssakin ol pozitif düşünmeye çalış , sen de kan pıhtılaşması mı vardı bu yüzden mi cleaxan kullaniyordun merak ettim?7+2 'de yani dün kontrolüm vardı.
Kese, kalp atışı, amniyo sıvı her şey güzel.
Ama malesef plasenta arkasından servikse yani rahim agzina inen kanama gördük. Benim çamaşırıma gelen bir kanama yok ama.
Doktorum da clexanea devam etmem,kendimi yormamam dışında bir şey demedi. Clexane olmasaydı bu bebek düşerdi dedi ve 4 hafta sonra görüşelim dedi.
Dünden beri şaşkınım. Uzuleyim mi endiseleneyim mi bilmiyorum.
Asıl ben dua istiyorum.
Gözünüz aydın ben de kalp atışı için bekliyorum darısı onlara inşallahBende bugün gördüm keseyi hadi gözümüz aydın
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağimiza alalım hepimiz inşallahMerhabalar kızlar, sonunda bende çift çizgimizi gördüm ve 6.5 haftalık hamileyim :) Kasım Annelerinin hepsine selamlar olsun , Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benimde oluyo arada cnm doktor olabilir normal demistiArkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?
Bana 11 nisan a gün verdi rahat ol herşey güzel dedi gün sayıyorum ama şimdiden hayırlısıyla o günü de görelim inşallahGözünüz aydın ben de kalp atışı için bekliyorum darısı onlara inşallah
Amin inşallah canım çok sağolHayırlı olsun canım sağlıkla kucağimiza alalım hepimiz inşallah
Benim iki dusugumden sonra doktor trombofili testi istemisti. Test sonucuna gore pihtilasma cikti ve buyuzden doktorum igne verdi.Kızlar ben Ankarada yaşıyorum Ankara'da olan var mı aranızda hangi dr a gidiyorsunuz merak ettim?
Kan pıhtılaşması için cleaxan kullanan arkadaşlar siz de pıhtılaşma olduğu test ile görülmusmuydu? Doktorumuz bana vermedi progestan igne ve crinon jel, birde rahim için bir hap kullanıyorum, sordum pıhtılaşma yok sizd e gerek yok dedi ? Bazı doktorlar yine de veriyormuş o yüzden merak ettim ?
Benim de 3 Nisan günler geçmiyor sanki.Bana 11 nisan a gün verdi rahat ol herşey güzel dedi gün sayıyorum ama şimdiden hayırlısıyla o günü de görelim inşallah
11 nisanda güzel haberlerle gel inşallah. Ben kullanıyorum iğne. Dusuklerim olmustu benim test yapildi MTHFR A1298C heterozigot mutant çıkmıştı. Pihtilasman var igne kullanicaksin demişti dr. Dediğin gibi bazı doktorlar pihtilasma olmadan veriyormuş. Bi sormak lazımKızlar ben Ankarada yaşıyorum Ankara'da olan var mı aranızda hangi dr a gidiyorsunuz merak ettim?
Kan pıhtılaşması için cleaxan kullanan arkadaşlar siz de pıhtılaşma olduğu test ile görülmusmuydu? Doktorumuz bana vermedi progestan igne ve crinon jel, birde rahim için bir hap kullanıyorum, sordum pıhtılaşma yok sizd e gerek yok dedi ? Bazı doktorlar yine de veriyormuş o yüzden merak ettim ?
Neden aciklama yapmiyorki gulmek nedir yahu, sizin de ilk cocugunuz sanirim di mi, bilmeyince panik yapiyoruz bi aciklama yapsalar keske..Aynı yerde benim de var. Söyledim bir şey demedi hatta gülümsedi. Rahim büyüdüğü için herhalde diyorum oyle düşünmek istiyorum
Hangi hastane canım? Toksoplazma testi istedi dr um nerede yaptirsam diyorum bende ?Benim de 3 Nisan günler geçmiyor sanki.
Bu arada ben de Ankara'da yaşıyorum şimdilik Levent sevinç e gidiyorum. Bir de Oskar ögüten i denemeyi düşünüyorum ikisi de aynı hastanede zaten
gözün Aydın canım,tam olarak kaç günlüktü senin canım?Bende bugün gördüm keseyi hadi gözümüz aydın
Var canım ya ben öyleyimMerhaba arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor. Ben şu sıralar eve sığamaz oldum. içim yaniyor dışım üşüyor. inanılmaz huzursuz ve sıkıntılıyım. Oglu da hamilelik migren atakları ve bulantıyla felaket geçmişti. Doğum sonrası da lohusa depresyonu yaşadım. Bu hamileliğim daha rahat geçiyor ama ben nedn böyleyim hala bilmiyorum. Normal mi sizlerde de var mı bu durum.
Ilk 3-6 hafta arası olmuştu benim. Artık olmuyor. Ozellikle tuvaletim geldiğinde ve gazım varken daha çok oluyordu. Doktora hiç sormadım. Çok şiddetli batma şeklinde olmuyorsa normal. Batma gibi ve çok şiddetli oluyorsa da mutlaka doktora git burda bi arkadaşın öyle olmuştu içerde kanama varmış hastanede yatmıştı birkaç gün.Arkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?
Özel Eryaman Hastanesinde canım. Ben onları hamile kalmadan yaptırdım devlette.Hangi hastane canım? Toksoplazma testi istedi dr um nerede yaptirsam diyorum bende ?
Gözün aydın benim satta 22 şubat bugün ben tam 5 haftalığım ve muhtemel doğum benimde 28 kadımKızlar merhaba bende bugün hastaneye gittim keseyi gördük allah şükür ama kalp atışı alamadık daha 4 hafta 3 günlük müş doğum da 28 kasım 2018 dedi. sat tarihim 21 şubattı. beta hcg değerim de 11.162 çıktı dün. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı duyarız dedi bekliyoruz artık :)
Canım sol tarafındaki yumurta döllenmiştir ve geliştiği için otaraf ağrıyordur sıkıntı yok yani normal benimde öyle ama kramp şeklinde girip sana çok acı veren bi ağrıysa doktoruna sormalısınArkadaslar tek tarafli kasik agrisi olan var mi? Cok siddetli degil ama ara ara kasik agrim oluyor yani karnimin ortasi degil solu artiyor. Hic doktorunuza sordunuz mu? Ben henuz gitmedim, normal mi acaba baska yasayanlar var mi?
Bende 5 haftalık 1 günlük diye tahmin ediyordum ama ultrasonda öyle yazdı :)Gözün aydın benim satta 22 şubat bugün ben tam 5 haftalığım ve muhtemel doğum benimde 28 kadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?