2018 istanbul tüp bebiş anneleri

haveaniceday

En güzel bekleyişim yolunu ne kadar gözleyeceğim ?
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
749
2.486
113
Güzel Anneler/Anne Adayları Hepinize iyi Akşamlar

Sizlerden bir ricam olacak tüp bebek tedavinizi istanbulda hangi hastanede gördünüz ve ortalama ne kadar ödeme yaptınız?
Aşılama denedim maalesef tutmadı şimdi yılbaşından sonra tüp bebek için şansımızı denemek istiyoruz sizlerden destek istiyorum bana yardımcı olur musunuz

İstanbulda süleymaniye kadın dogum devlet hastanesinde yaptirdim
Hastaneye 750 lira odedim
İlaçlarda raporlu 500 lira tutu

Öcelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin devlette olması için rapor gerekiyor sanırım dimi

Öcelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin devlette olması için rapor gerekiyor sanırım dimi
Amin canım sagol
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hastaye gidince raporu orda cikartiyosun zaten
Rapor 2 haftada cikiyor çok zor degil

Canım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyim

Merhaba canım bende 3 kere asilama denedim fakat tutmadı pazartesi tüp bebekan tedavisine basladım iğne kullanma aşamasındayım Üsküdar zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum çok şahit oldum tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alanlara.. inşallah bizlerde güzel haberler alırız Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla. .

Merhaba canım ben şişli mamorial da tedavi oluyorum ilaç hariç 7800 tüp bebek parası ilaç artı dondurma ücreti 10 bini buldu

Canım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyim
Canım tüp bebek sebebin neydi

Merhaba başarısız tüp bebek tedavilerini bayanda rahatsızlık olunca daha çok mu etkiliyor?
Kadının rahim durumu yumurta rezervi yumurta kalitesi nekadar önemliyse erkektede sperm kalitesi okadar önemli cnm yani bu işler %50 ama doktor kadın yaşının ve yumurta kalitesinin daha önemli olduğunu söylemişti eğer kadının yumurtası kaliteli ise şekil bozukluğu ve dna bozukluğu spermi içine alınca iyileştirebiliyormuş yumurtanın bu özelliği varmış

Bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesinde.Ben 32 yaşındayım ilk defa yaptıracağız nedense hiç olumsuz birşey gelmedi aklıma bu zamana kadar inşallah hayal kırıklığına uğramam

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM HEPİNİZİN Kİ OLUMLU SONUÇLANIR BEBİŞLER Bİ AN ÖNCE GELİR
BEN ARTIK AŞILAMA İLE ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM ONDAN TÜP BEBEK ARAŞTIRMASINA GİRDİM ORTALAMA 10 BİN TL VE ÜZERİ SANIRIM İLAÇLARLA

Ben dün Bursa da aradım bir kaç yer ortalama 15 bini buluyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…