- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
- Konu Sahibi haveaniceday
-
Maşallah kuzum Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah2 asilama
2 tüp bebek tedVilerim olumsuz olmuştu
3.tedavimde süleymaniyede hamile kaldım çok sükür
Amin canım sagolÖcelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin devlette olması için rapor gerekiyor sanırım dimi
Canım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyimGüzel Anneler/Anne Adayları Hepinize iyi Akşamlar
Sizlerden bir ricam olacak tüp bebek tedavinizi istanbulda hangi hastanede gördünüz ve ortalama ne kadar ödeme yaptınız?
Aşılama denedim maalesef tutmadışimdi yılbaşından sonra tüp bebek için şansımızı denemek istiyoruz sizlerden destek istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Merhaba canım bende 3 kere asilama denedim fakat tutmadı pazartesi tüp bebekan tedavisine basladım iğne kullanma aşamasındayım Üsküdar zeynep kamil hastanesinde tedavi görüyorum çok şahit oldum tüp bebek yaptırıp pozitif sonuç alanlara.. inşallah bizlerde güzel haberler alırız Rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla. .Güzel Anneler/Anne Adayları Hepinize iyi Akşamlar
Sizlerden bir ricam olacak tüp bebek tedavinizi istanbulda hangi hastanede gördünüz ve ortalama ne kadar ödeme yaptınız?
Aşılama denedim maalesef tutmadışimdi yılbaşından sonra tüp bebek için şansımızı denemek istiyoruz sizlerden destek istiyorum bana yardımcı olur musunuz
Canım tüp bebek sebebin neydiCanım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyim
Canım tüp bebek sebebin neydi[benim iki tüpümde kapalı rahimde kireçlenme sorunu var ve polikistik overliyim cnm eşimdede sperm şekil bozukluğu var ne yazıkki
Kadının rahim durumu yumurta rezervi yumurta kalitesi nekadar önemliyse erkektede sperm kalitesi okadar önemli cnm yani bu işler %50 ama doktor kadın yaşının ve yumurta kalitesinin daha önemli olduğunu söylemişti eğer kadının yumurtası kaliteli ise şekil bozukluğu ve dna bozukluğu spermi içine alınca iyileştirebiliyormuş yumurtanın bu özelliği varmışMerhaba başarısız tüp bebek tedavilerini bayanda rahatsızlık olunca daha çok mu etkiliyor?
Bende en son Bahçecide yaptırmaya karar verdim ama Bursa dan gelip gideceğim inşallah zor olmaz benim içinbende bahçecide tedavi oluyorum 8 bin tl benim tedavimde ilaçlar hariç çok memnunum merkezden bu ay tranferim olacak benimde
Bizim sorunumuz eşimin sperm kalitesinde.Ben 32 yaşındayım ilk defa yaptıracağız nedense hiç olumsuz birşey gelmedi aklıma bu zamana kadar inşallah hayal kırıklığına uğramamKadının rahim durumu yumurta rezervi yumurta kalitesi nekadar önemliyse erkektede sperm kalitesi okadar önemli cnm yani bu işler %50 ama doktor kadın yaşının ve yumurta kalitesinin daha önemli olduğunu söylemişti eğer kadının yumurtası kaliteli ise şekil bozukluğu ve dna bozukluğu spermi içine alınca iyileştirebiliyormuş yumurtanın bu özelliği varmış
Ben dün Bursa da aradım bir kaç yer ortalama 15 bini buluyor dedilerKIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM HEPİNİZİN Kİ OLUMLU SONUÇLANIR BEBİŞLER Bİ AN ÖNCE GELİR
BEN ARTIK AŞILAMA İLE ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM ONDAN TÜP BEBEK ARAŞTIRMASINA GİRDİM ORTALAMA 10 BİN TL VE ÜZERİ SANIRIM İLAÇLARLA
ESKİDEN NE GÜZEL HERKES HEMEN HAMİLE KALIYORMUŞ ŞİMDİ YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ ŞEHRİN HAVASI SUYU STRESİ HERŞEYİMİZİ ALT ÜST EDİYORBen dün Bursa da aradım bir kaç yer ortalama 15 bini buluyor dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?