- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
- Konu Sahibi haveaniceday
Malesef çoğu arkadaşımda bu problem varESKİDEN NE GÜZEL HERKES HEMEN HAMİLE KALIYORMUŞ ŞİMDİ YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ ŞEHRİN HAVASI SUYU STRESİ HERŞEYİMİZİ ALT ÜST EDİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef çoğu arkadaşımda bu problem varESKİDEN NE GÜZEL HERKES HEMEN HAMİLE KALIYORMUŞ ŞİMDİ YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ ŞEHRİN HAVASI SUYU STRESİ HERŞEYİMİZİ ALT ÜST EDİYOR
Siz hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsunuzKIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM HEPİNİZİN Kİ OLUMLU SONUÇLANIR BEBİŞLER Bİ AN ÖNCE GELİR
BEN ARTIK AŞILAMA İLE ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM ONDAN TÜP BEBEK ARAŞTIRMASINA GİRDİM ORTALAMA 10 BİN TL VE ÜZERİ SANIRIM İLAÇLARLA
BENİMDE ÖYLE ÇEVREMDE SEBEPSİZ VEYA SEBEPLİ İNFERTELİTE YAŞAN EN AZ 20 KİŞİ VARMalesef çoğu arkadaşımda bu problem var
İSTANBUL BURADA İKAMET EDİYORUM FARKLI ŞEHİRE GİDEMEM ZATENSiz hangi şehirde yaptırmayı düşünüyorsunuz
Saol cnm evet çok fazla deneme oldu çok yıprandık morfolojimiz 0 çıktı ama sayımız 38 milyondu daha önceki denemelerimizde üçüncü güne zar zor 3. Güne giden iki embriyomuz olurdu çok şükürki Aret beyde 16 birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah şimdi ümidimiz daha fazla ama verecek olan rabbimGeçmiş olsun canım morfoloji bozukluğunuz yüzde kaç 0 mı? Çok fazla deneme olmuş çünkü bizim de vardı yüzde 1 di sonra 3 e yükseldi
Gerçekten çok iyi embriyoların olmuş canım maşallah inşallah birisi sana evlat olur .. Ne zaman transferin benim bu ay Allahın izniyleSaol cnm evet çok fazla deneme oldu çok yıprandık morfolojimiz 0 çıktı ama sayımız 38 milyondu daha önceki denemelerimizde üçüncü güne zar zor 3. Güne giden iki embriyomuz olurdu çok şükürki Aret beyde 16 birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah şimdi ümidimiz daha fazla ama verecek olan rabbim
Aslında dr toplama işleminden sonra adet olacaksın hemen gel rahimi hazırlayıp transferini yapalım dedi ama ben ohss oldum şiddetli ağrım oldu o yüzden hemen transfer istemedim şimdi bidahaki reglimi bekliyorum ama hala ağrılarım kesilmedi eğer ağrılarım bitmeden adet olursam biray daha beklemek istiyorum çünkü bu ağrılarla olacağı varsada olmaz diye düşünüyorumGerçekten çok iyi embriyoların olmuş canım maşallah inşallah birisi sana evlat olur .. Ne zaman transferin benim bu ay Allahın izniyle
Amin canım Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alacaz ben inanıyorum senide takipte olucam gelişmelerden haber etGerçekten çok iyi embriyoların olmuş canım maşallah inşallah birisi sana evlat olur .. Ne zaman transferin benim bu ay Allahın izniyle
İnşallah canım hayırlı haberlerimi yazarımAmin canım Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alacaz ben inanıyorum senide takipte olucam gelişmelerden haber et
Canım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyim
slm canm bende are kamara tedavi oldum ilk dememrmde hamile kaldım 3 yaşında kızım var çok şükür ocakta ikinci bebek için tedaviye başlıca inşallah Aret bey çok ayrı bir Dr çok ilgili güler yüzlü onun yanında çok rahat ediyorum ve çok güveniyorum.darısı bütün evlat isteyenlerin başına inşallahCanım ben daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hepside negatif sonuçlandı şimdide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum doktorum Aret kamar şimdilik çok memnunum rahim dinlendirme sürecindeyim
Amin canım Inşallahslm canm bende are kamara tedavi oldum ilk dememrmde hamile kaldım 3 yaşında kızım var çok şükür ocakta ikinci bebek için tedaviye başlıca inşallah Aret bey çok ayrı bir Dr çok ilgili güler yüzlü onun yanında çok rahat ediyorum ve çok güveniyorum.darısı bütün evlat isteyenlerin başına inşallah