- 22 Eylül 2017
- 50
- 72
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Bana da dua edin bu ay pozitif haberler alayım insallah
Haklsn cnm seni tebrik edrrim darisi benin basma ins belrtn neydi benim cnm smdi canm cikolata cekyr adet olcm galibaCanım Allah yardımcın olsun. Bence hiç erken gebelik testi filan alma ben öğrendiğimde 3 haftalıktım. Erken gebelik testine demesi ayıp 20₺ para bayıldım ama negatifti. 2 gün sonra normal 3₺ lik testlerden yaptım (yine gecikmem olmamıştı, erkendi yani) pozitif çıktı ve gebeyim. Hiç psikolojini ve keseni yıpratma. Yine de daha tecrübeli arkadaşlarım iyisini bilir ama benim yaşadığım bu.
Canım bi sene gecti diyosun bu surede doktorla gorustunmu herhangi bi sorun varmiHaklsn cnm seni tebrik edrrim darisi benin basma ins belrtn neydi benim cnm smdi canm cikolata cekyr adet olcm galiba
Yok cnm sorun gttm dr da kmyasal oldu iste bir tane snra daha olmadi isteCanım bi sene gecti diyosun bu surede doktorla gorustunmu herhangi bi sorun varmi
Canım bak ben de 1 bucuk sene ugrastim.Doktorlar hic bi sorun yok kafana takma diyorlardı.Birazda yapı geregi ayva gobekli biriyimdir biri aa hamilemisin diyince sabahlara kadar agliyordum.3 kimyasalim oldu.Sonuncusundan sonra korunup kafamı vucudumu dinlendiricem dedim.Uzun bi tatil yaptim tek basima bazen ailemle esimde senelik izin zamaninda bana eslik etti.Yaz bitti ben hazırim dedim.ekimde ve kasımda yine olmadı .Baktım benim psikoloji yine bozulmaya basladi .Hobi edindim kendime deli gibi orgu ordum dusunmemek icin benim orgulerimden nasiplenmeyen bebe yoktur cevremde heralde.O arada annem beni ebegumeci buharina oturttu(anneannem ebedir onun tavsiyeleri)o ay oyle bi adet oldum ki simsiyah kan falan degil baska biseydi o.Kafama takmadim ya hamileysem diye ilac icemezdim agir antibiyotikler ictim o arada ihtiyavim vardi cunku ertelemedim.Sonra bi baktim hamileyim.Insallah sende sikma canını .Alırsin yakinda guzel haberini.Bu sebepsizlerdeki tek sorun kafaya takmak benceYok cnm sorun gttm dr da kmyasal oldu iste bir tane snra daha olmadi iste
Haklsn cnm seni tebrik edrrim darisi benin basma ins belrtn neydi benim cnm smdi canm cikolata cekyr adet olcm galiba
Canm inan onceden kafaya cok takyrdm calstm artk eskisi gbi takmyrm hatta grmyrdm ama detm bttkten snra hanilelik belrtleri yasamm adetmn uc gun surmesi suphelendirdi beni ama gidemedm dr smdidede adetmn gelmesni beklyrm cnm normlde adete yakn grmezdmde bu ay bir garip oldu bel agrisi kask agrisi feln cektm gogs agrlari onlar beni suphelendrdiCanım bak ben de 1 bucuk sene ugrastim.Doktorlar hic bi sorun yok kafana takma diyorlardı.Birazda yapı geregi ayva gobekli biriyimdir biri aa hamilemisin diyince sabahlara kadar agliyordum.3 kimyasalim oldu.Sonuncusundan sonra korunup kafamı vucudumu dinlendiricem dedim.Uzun bi tatil yaptim tek basima bazen ailemle esimde senelik izin zamaninda bana eslik etti.Yaz bitti ben hazırim dedim.ekimde ve kasımda yine olmadı .Baktım benim psikoloji yine bozulmaya basladi .Hobi edindim kendime deli gibi orgu ordum dusunmemek icin benim orgulerimden nasiplenmeyen bebe yoktur cevremde heralde.O arada annem beni ebegumeci buharina oturttu(anneannem ebedir onun tavsiyeleri)o ay oyle bi adet oldum ki simsiyah kan falan degil baska biseydi o.Kafama takmadim ya hamileysem diye ilac icemezdim agir antibiyotikler ictim o arada ihtiyavim vardi cunku ertelemedim.Sonra bi baktim hamileyim.Insallah sende sikma canını .Alırsin yakinda guzel haberini.Bu sebepsizlerdeki tek sorun kafaya takmak bence
Masallah cnm o zaman sen yumrtlama zamanlri hamilydn 5 haftalksn masallh darisi bana cnm ins bir kinyasm oldu snra braktm calsmaya verdk olmadi bende zatn adetm duzelsn dye dusnmyrdm adetm gecmedn oluyrdm cnm brde ben bilmyrm hissedyrm sanki var gecenlerde cok dua ettm rabbime varsa ruyamda isaret goster dye ruya gordm anlamna baktm cocuk evlat dye gecyrdu bunlar tesadufmdr sence he?Teşekkür ediyorum darısı herkese inş. Canım ben yumurtlama takibi yaptım ağustos ayında reglim düzenli olduğu için genel olarak, sanırım gününü tutturdum. O şekilde devam etmeni tavsiye ederim öncelikle. Bi de ilişkiden sonra bir kaç şeye dikkat ettim.
Belirti olarak da yumurtladığım ve döllenme olan günü net şekilde hissettim. Normalde adetten 1 hafta evvel tek kasığımda ağrı olur biterdi ama bunda 15 gün evvelden ağrı başladı. Son 1 hafta daha da arttı. Bel-sırt ağrısı, beyaz-açık sarı kremsi akıntım oldu, gözümü açamıyordum uykudan gündüz bile gözüm kapanıyordu.
Bir de Rabbimin hikmeti mi bilinmez tam döllenme olduğu zamanlar dış kapımın önü fıngır fıngır karınca dolmuştu :). Belki bebeğin bereketidir diye düşündüm. #maşaallah diyelim.
Sen ne zamandır düşünüyorsun? Hiç gebe kaldın mı?
Insallah vardir.Yoksa da hayirlisiyla cok bekletmez hemen gelirCanm inan onceden kafaya cok takyrdm calstm artk eskisi gbi takmyrm hatta grmyrdm ama detm bttkten snra hanilelik belrtleri yasamm adetmn uc gun surmesi suphelendirdi beni ama gidemedm dr smdidede adetmn gelmesni beklyrm cnm normlde adete yakn grmezdmde bu ay bir garip oldu bel agrisi kask agrisi feln cektm gogs agrlari onlar beni suphelendrdi
Geçmiş olsun canım, dinlen iyice en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorumKizlar dilerim en güzel haberlerle devam edin yolunuzaaa♡
Benim dış gebelik tanısı ile tedavi baslanacak.Dualarım bekleyen herkese ♡
Canim cok gecmis olsun. Saglikla atlat insallah...Kizlar dilerim en güzel haberlerle devam edin yolunuzaaa♡
Kizlar dilerim en güzel haberlerle devam edin yolunuzaaa♡
Masallah cnm o zaman sen yumrtlama zamanlri hamilydn 5 haftalksn masallh darisi bana cnm ins bir kinyasm oldu snra braktm calsmaya verdk olmadi bende zatn adetm duzelsn dye dusnmyrdm adetm gecmedn oluyrdm cnm brde ben bilmyrm hissedyrm sanki var gecenlerde cok dua ettm rabbime varsa ruyamda isaret goster dye ruya gordm anlamna baktm cocuk evlat dye gecyrdu bunlar tesadufmdr sence he?
İns canm sagol guzel dileklrin icin yani elimde olmyr gttgm heryerde cock herkesn uc ya 2 bole goryrm imreniym benmde olsn istyrm inan baska duygu annelk zor gercektn sabretcm zaman hersyn ilacdr dye dusnyrm bakalm hem daha kotusnu dusnmym daha test yapmadm adette olmadm:)Canım benim yaaaa. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini de kurdurmaz. İnşaallah bunlar da senin emarelerindir. Hiç bir şey tesadüf olamaz. Dua et bol bol sağlıklı, hayırlı evlatların olur inşaallah canım benim.
Adet düzensizliği için evvela bunun çözümüne bakman faydalı olur mu acaba? Bir de gebelikten evvel genel bir biyokimya, seroloji, hormon testi yaptırmak da gerekli bence. Vajinal ultrasonla filan yumurtalık yapısı, kistik durum gibi şeylere baktırmak acaba neden olmuyor sorularının önüne geçer diye düşünüyorum.
Kuzenimin 1 kızı olmasına rağmen 2. yi istiyor olmuyordu meğer polikistikover i varmış. Bir arkadaşımın da yumurtalıkta bir hasar tespit edildi. Başka bir tanıdığımın da tiroid problemi olduğundan olmuyordu. Bunlar düzelince hepsinin de doğal şekilde bebişleri oldu.
Bu anlattıklarım tabiki sıkıntı halinde, onun dışında sebepsizken olmuyor diyorsan kesin çok üstünde durmaktandır, bilinçsizce, elinde olmadan.
Bence şu yumurtlama takibini dene canım.
İns canm sagol guzel dileklrin icin yani elimde olmyr gttgm heryerde cock herkesn uc ya 2 bole goryrm imreniym benmde olsn istyrm inan baska duygu annelk zor gercektn sabretcm zaman hersyn ilacdr dye dusnyrm bakalm hem daha kotusnu dusnmym daha test yapmadm adette olmadm:)
Aynen cnm olmaz denilen insann bile oluyr demekki hersyn zamani var sen hamile deglmsn takvmi kaldrmssn cnmOlumsuzu çağırmak lazım. Sırf olunca da bitmiyor bence Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin. Tamamına erdirsin herkese. Elbet olucak canım, dualaşalım. Rabbimin gücüne gitmesin, taşın çocuğu olur bunun olmaz denilen kişiler biliyorum. İllaki oldu. Hayırlısını dilemek lazım.
Aynen cnm olmaz denilen insann bile oluyr demekki hersyn zamani var sen hamile deglmsn takvmi kaldrmssn cnm
Hm anladm cnm bende sandm deglsn hamileFark etmedim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?