2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

istanbul
sat 3 eylul
tahmini dogum 10 haziran tabi sezeryan olacagi icin daha erken olur
yas 29
2.ci cocuk
kese goruldu

.
Tahmini doğum tarihi
16 haziran
İlk bebeğin
34 yaşındayım
Kocaelideyim.
Hamis annelere öpücükler gönderiyorum

Ben biraz detaycıyım ... emel hanımı da araştırmıştım .. çok yeni diye çok bilgi edinemedim ... bir iki şey okudum hakkında onlarda beni olumsuz etkilemedi zaten ve ona randevu almak için aradım ama nasip fundaya çıktı .

değiştirebilirim de ... ilk doktorum da ben çok memnundum ama gölcük daha yakın ama izmite göre ....

nasip ... belki seninle de orada sıra beklerken tanışırız

Haziran AnnesiYaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
Ausencia 38.5Kocaeli5 Haziran?2.Kese görüldü
safari_go 21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td] Bigaripyolcu [/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]@Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] sta [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Cikolatalikurabiyem [/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Inşallah insallah çok teşekkür ederim emin olduktan sonra listeye bende katılacağım

Ama benim de kesem goruldu kii

Teşekkür ederim eline emeğine sağlık❤:)

Gozun aydinn.evet yasamayan bilmez endiseli surecler mutluluk duyman gerekirken tedirginlikle gecirdgin stresli surecler cok yipratiyor insanı.ama insaallah bu sefer benim de otekilere nazaran daha iyi gidiyor Allah tamamina erdirir insaallah saglikla

.
Ben sali günü gidicem canım.görüşürüz belki

Ama benim de kesem goruldu kii

Aaaaaa hemen ekleyeyim .... minik keseciğimiz yerini alsın listede sonra inşallah kalp atışı duyuldu diye değiştiririz o notları .... başka şeylerde yazılabilir .. ne isterseniz ...

Teşekkür ederim eline emeğine sağlık❤:)

.
Ben sali günü gidicem canım.görüşürüz belki

bende bu cuma fundadayım ... sonrası nasip

Haziran AnnesiYaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
Ausencia 38.5Kocaeli5 Haziran?2.Kese görüldü
safari_go 21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td] Bigaripyolcu [/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]@Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] sta [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Cikolatalikurabiyem [/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]

[QUOTE="Ausencia, post: 53085727, member:

Çok geçmiş olsun bende de bugün ilk ultrason görüntüsünde hafif kanama var gibi dedi progestan başladı bugün şükürler olsun kanamam olmadı rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsi

Valla ancak şöyle bir ortaya karışık yapacağım :))

yeni gelen tüm güzel anneler hoş gelmiş

kese görenlere darısı kalp atışına @herkesgibiyim canım sende minik pıt pıtları duymuşsun darısı bizlere .

Myhsa canım teşekkürler ... hastalıklardan bir sıyrılsam güzel geçecek inşallah

@tr_lelli bende de duygu iniş çıkışları çok .... ayıp olmasa reklamlara ağlayacağım ki ...oğlumda kaya gibiydim :))

Kocaelinden doktor sorulmuş @gokse_4141 ... ben ilk doğumumu 2009 da İzmit Konak hastanesinde Gülçün Aydar a yapmıştım .. çok çook memnundum ... şu an ona gitmedim ... Gölcük Aile tıp ta Funda hanıma gittim bir kez ... devam eder miyim etmez miyim bilmiyorum .. güler yüzlü ... bakalım ... emel bilici den randevu alacaktım o gün uygun saat yoktu funda dan aldım ... sanırım emel hanıma giden varmış Cikolatalikurabiyem .... tavsiyelerin benim için de önemli ....

böyle işte ...

yeni gelenler içinde kısaca kendimden bahsedeyim ...

Aus ben :) 38.5 yaş Kocaeli ... Bir oğlum var 8 yaşında ... bu da nasipse ikinci gebelik maceram

Şu an sat a göre 6+2 de ...ultrasona göre ... 5+5 teyim :) sanıırm .. geçen cuma keseyi gördük ama yanında bir de miyom göründü ... kanama var diye düşük tehlikesi dedi .. yat dedi ..yatıyorum bol bol ... bir de grip oldum fena şekilde ... sıkıysa yatma ...
bu cuma ikinci randevum var . progestan kullanıyorum 1 haftadır ...

böyle işte .....

ha bir de ; bir tablo yapayım diyorum ... çoook kalabalığız ... bilgilerimiz orada olursa daha güzel olur
[/QUOTE]

Aminnnn ... benim de ilk öğrendiğimde kanamam vardı ... artık yok ... ama ultrasonda görüldü geçen hafta .
Hafif kanama dedi ... yat bol dedi ... bende öyle yaptım

Merhabalar benim yaş 37 il ankara sat 8 eylül tahmini doğum tarihi 16 haziran 2. Cocuk olacak inşaallah herkesin sağlıklı kolay hamilelik diliyorum

melaike06 canım alıntı karışmış , burdan yazayım .
Kanamam dr ultrasonda kanama gördüğünde olmadı hiç ....
daha öncesinde ilk hafta öğrendiğimde olmuştu . arada 10 gün var .. o da 2-3 gün oldu bitti. yerleşme kanaması idi muhtemelen .

şu an sadece ultrasonda gördü cuma günü .... kanamayı .... bende ne kanama ..ne leke .. ne kramp yok şükür

Arkadaşlar kanamam oldu kese görmeme 1 gün kala. Tüp benim. Doktor tahminen birini düşürdün dedi. Minik bir kese görünüyor dedi. İlk bebek olacak Allah nasip ederse. Yaş 31. Sat 5 eylül. Tahmini Doğum tarihi 12 haziran. Muğla. Dua edin diğerini de kaybetmeyeyim hayırlısıyla.

Tablo işini çok iyi dusunmussun,bekliyordum ben de :)
Canım mide bulantısı 3ay sürebiliyor ama kadın dogumcuna şöyle onun için ilaç yazar,hamilelik hem güzel hem zor maalesef. İnşallah en kısa sürede atlatirsin ve tadını çıkarırsın
Merhaba hanımlar.Bnde Rabbim izin verirse Haziran annesi olacagim.Simdiden herkeseee hayirlii ve kolay bir dogum diliyorumm
Hosgeldiiiin,hayırlı olsun canım tekrar
Yas:34
İl: Mersin
Sat:3 Eylül
Bdt:10 haziran
2.cocuk
Kese görüldü :)
Canım ben de ilk olctyrdugumde 18 çıkmıştı,Bata 5 gün kala. Sonra iki gün arayla tekrarladim ve değerim arttı. İnşallah senin değerlerin de güzel artar ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…