2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cook begendim fikrini canim ell

Cook begendim fikrini canim ellerine saglik beni de eklersen sevinirim ecaterina yas 23 2. Cocuk sat simdilik 30 agustos gibi gozukuyor tahmini dogum tarihi de 6 haziran kese goruldu cok sukur darisi kalp atisina :))

Hosbuldm canm :) Dogumlarimz cok yakin

Haziran AnnesiYaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
Ausencia 38.5Kocaeli5 Haziran?2.Kese görüldü
safari_go 21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td] Bigaripyolcu [/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]@Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] sta [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Cikolatalikurabiyem [/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]@melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]@Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese Görüldü[/td][/tr]

[tr][td]@ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese Görüldü[/td][/tr]
[tr][td]@BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

ekledim arkadaşlar ....

@ilsas dualarımız seninle

@Myhsa kese görüldü ... kara göründü gibi oldu di mi :)))

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
safari_go21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td].[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]

ekledim canım , il neresi canım .... dr tavsiyesi hastane vs il lazım oluyor .. bak biz Kocaeliler dr tavsiyesine başladık bile :))

Son düzenleme:
15 eylül sat benim teşekküler :)))

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
safari_go21Ankara5 Eylül12 Haziran?....
[tr][td][/td][/tr] [td][/td] [td][/td] [td][/td][td]SAT tarihi[/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td][/td] [td]28 Ağustos[/td] [td]İlk[/td] [tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td].[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]

Istanbulda yasiyorum canim bende doktorumdan cok memnunum ama sirasi cok oluyor yine de ona gidiyorum kadin sirf meslegini daha iyi yapabilmek icin bosanmis bile o derece hastanem avcilar hospital dr. Nil bilgen bu arada tablo cok guzel gozukuyor insallah hic birimiz oradan eksiomeyiz saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza :)

Tedavi ile olmuştu değil mi canım senin

Bende isterim 27 yaş Ankara sat 26 Ağustos ilk olacak inşallah kese görüldü kalp atımı duyuldu 2 Haziran beklenen Doğum tarihim ve ebeyim

Canım ellerine sağlık, şimdiden teşekkür ederiz :)
Ben de yarın kalp atışı için doktora gideceğim, güncel bilgilerimi yarın iyi haberlerle paylaşırım inşallah :):):):)

Çatlamadan sonra hemen hamile kalmışsan dördüncü günde Rahime ulaşıyor ve bhcg hormonu salgılıyor sekizinci günde kanda görülüyor. Beklenen bir değer iki günde iki katına çıkar takipte fayda var

aynen canim. her seyi cok yogun yasiyorum. insanlar asla anlamiyo. bu arada cok gecmis olsun.dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…