Kızlar bulantılar ne alemde
Ilk haftalarda yani 4 ile 6 hafta arasinda asiri bulantim vardi belkide stresten sonra bebegin düşük riski cikinca onu dusunemez oldum arada bir bulantim geliyor kusuyorum ama ilk haftalardaki gibi degil10.haftadan sonra ben cok iyi oldum cnm cok şükür inşallah bulantı yasayanlarinda cok surmez
Ilk haftalarda yani 4 ile 6 hafta arasinda asiri bulantim vardi belkide stresten sonra bebegin düşük riski cikinca onu dusunemez oldum arada bir bulantim geliyor kusuyorum ama ilk haftalardaki gibi degil
Kanamam ic kanama seklinde kese etrafinda buyuyen bir kanama alani varDusuk riski mi var dediler neyden kaynaklaniyomus kanaman vs mi oldu cnm gecmis olsun insallah sağlıkla kucagina alirsin bebegini
Canım korkma inşallah bebeğinin olduğu yere ulaşmaz benimde ilk gebeliğimde kanama bölgesi oluşmuştu pruluton iğne ile bölgeyi küçültmüştük hiç kanama görmeden kendi kendine düzeltti inşallah seninkide geçer giderKanamam ic kanama seklinde kese etrafinda buyuyen bir kanama alani var
bende keseyı ve bebegı cok ufak olmakla beraber gordum ama hıc bulantım yok herkesde olmuyor bılıyorum ama yınede endıselıyım bnde mı bır anormallik mı var dıyeKızlar bulantılar ne alemde
Sanırım doğurana kadar korkular devam etcek bende görene kadar görünce rahatlarım dedim sonra kalp atışı dedim sırada ne var bakalım :)bende keseyı ve bebegı cok ufak olmakla beraber gordum ama hıc bulantım yok herkesde olmuyor bılıyorum ama yınede endıselıyım bnde mı bır anormallik mı var dıye
ne güzel duymuşsun kalp atışını bnm sırada kalp atışı var carsamba duyarım ınsallah odum kopuyor duyamıycam dıyeSanırım doğurana kadar korkular devam etcek bende görene kadar görünce rahatlarım dedim sonra kalp atışı dedim sırada ne var bakalım :)
Insallah anormallik yoktur belkide ileriki aylarda olacak bulantin...bende keseyı ve bebegı cok ufak olmakla beraber gordum ama hıc bulantım yok herkesde olmuyor bılıyorum ama yınede endıselıyım bnde mı bır anormallik mı var dıye
Insallah insallah cok istedigim bir gebelikti cok bekletti insallah kanama alanim kururCanım korkma inşallah bebeğinin olduğu yere ulaşmaz benimde ilk gebeliğimde kanama bölgesi oluşmuştu pruluton iğne ile bölgeyi küçültmüştük hiç kanama görmeden kendi kendine düzeltti inşallah seninkide geçer gider
İnşallah canım hepimiz hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımızaInsallah insallah cok istedigim bir gebelikti cok bekletti insallah kanama alanim kurur
İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama duymaktan çok görmeye bak ben artık doktor sesini açmadan kalbinin orda kıpır kıpır attığını görebiliyorum gözlerim yerinden çıkcak gibi oluyor sesini çok kısa dinletiyorlar ama insan gözlerine kulaklarına inanmıyor inşallah sende duyarsın çok yakındane güzel duymuşsun kalp atışını bnm sırada kalp atışı var carsamba duyarım ınsallah odum kopuyor duyamıycam dıye
ınsallah duyarım bu 3. gebelıgım ama ılk bebegımız olucak kısmetse o yüzden daha bı düşüyorum ustune carsambayı sabırsızlıkla bekliyorum. bı arkadaş yazmıştı burda elını bebegının olduğu yere koyduğunda kalp atışını hıssettıgını yazmıştı tıbben ek mumkun degıl gıbı ama bılemıyorum tabı :)İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama duymaktan çok görmeye bak ben artık doktor sesini açmadan kalbinin orda kıpır kıpır attığını görebiliyorum gözlerim yerinden çıkcak gibi oluyor sesini çok kısa dinletiyorlar ama insan gözlerine kulaklarına inanmıyor inşallah sende duyarsın çok yakında
yanı bılemıyorum canım belırtılere cok fazla da takılmıyorum aslında sağlıklı olduğunu bıleyım yeterInsallah anormallik yoktur belkide ileriki aylarda olacak bulantin...
herkesde aynı olmuyor degısebılıyor canım oyle bılıyorum kımısının doğuma kadar bulantısı olurken kımısı hıc bulantı yasamıyor kafana cok takma bence umarım sağlıklı bı sekılde alırsın yavrunu kucağına :)12.haftaya giriyorum yarın ama bulantım giderek çoğalıyor herkeste bu haftalarda azalan şey bende ters olarak fazlalaşıyor günlük hayatımı etkiliyor artık bebeğim annene biraz izin ver die dua ediyorum kilo vermişim
Göbek kısmında normaldede bir atma olur zaten ama onun hissini anlayamadım. Benimde 4. Hamileliğim işk bebeğim olcak inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıxa hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz birbirimize dua ede ede mutlu sona erişiriz inşallahınsallah duyarım bu 3. gebelıgım ama ılk bebegımız olucak kısmetse o yüzden daha bı düşüyorum ustune carsambayı sabırsızlıkla bekliyorum. bı arkadaş yazmıştı burda elını bebegının olduğu yere koyduğunda kalp atışını hıssettıgını yazmıştı tıbben ek mumkun degıl gıbı ama bılemıyorum tabı :)
amin canım inşallah.. kalp atışını bı duysam rahatlıycam çarşamba gelmek bilmiyoGöbek kısmında normaldede bir atma olur zaten ama onun hissini anlayamadım. Benimde 4. Hamileliğim işk bebeğim olcak inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıxa hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz birbirimize dua ede ede mutlu sona erişiriz inşallah