Kızlar eşim hafta içi çalışıyo o yüzden dün eşimle ilk defa özele gittik istedim ki keseyi bebeği görelim kalp atışını duyalım ilk heyacınımızı birlikte yaşayalım istedim ama sevincimiz kursağımızda kaldı doktor baktı kese var bebek var kalp atışına emin olamıyorum birde alttan bakıyım dedi ordan da baktı baktı yine emin değilim dedi keseyi ve bebeğide eşim görmüş ekrandan bana hiç göstermedi bile bi açıklama bile yapmadı şu kadar boyutta şu kadar milim diye geçti yerine oturdu dedim hocam resim bari alsaydım ben bişey görmedim haftaya bidaha ki kontrol.e geldiğinde kalp atışını duyarsak vericem dedi nası canım sıkıldı anlatamam dünden beri boşlukta gibiyim sonra ki kontrol.e kadar nasıl sabredicem bilmiyorumİlk gebeliğin mi bilmiyorum ama duymaktan çok görmeye bak ben artık doktor sesini açmadan kalbinin orda kıpır kıpır attığını görebiliyorum gözlerim yerinden çıkcak gibi oluyor sesini çok kısa dinletiyorlar ama insan gözlerine kulaklarına inanmıyor inşallah sende duyarsın çok yakında
Eşinin bahsettiği kırmızılık dolaşım sistemini gösteren mavi kırmızı bir ekran oluyor ultrasonda o olabilir ama doktorun tavrı biraz garipmiş kalp atışındn nasıl emin olamaz anlamadım umarım herşey yolunda giderKızlar eşim hafta içi çalışıyo o yüzden dün eşimle ilk defa özele gittik istedim ki keseyi bebeği görelim kalp atışını duyalım ilk heyacınımızı birlikte yaşayalım istedim ama sevincimiz kursağımızda kaldı doktor baktı kese var bebek var kalp atışına emin olamıyorum birde alttan bakıyım dedi ordan da baktı baktı yine emin değilim dedi keseyi ve bebeğide eşim görmüş ekrandan bana hiç göstermedi bile bi açıklama bile yapmadı şu kadar boyutta şu kadar milim diye geçti yerine oturdu dedim hocam resim bari alsaydım ben bişey görmedim haftaya bidaha ki kontrol.e geldiğinde kalp atışını duyarsak vericem dedi nası canım sıkıldı anlatamam dünden beri boşlukta gibiyim sonra ki kontrol.e kadar nasıl sabredicem bilmiyorumbirde eşim dedi ki kalp atışı için ekrana bakarken kırmızı bi ışık yanıp yanıp sönmüş o ne anlama geliyo acaba ya kafayı yicem düşünmekten
Yaa hem emin olamadı hem de bize diyo ki şimdi kalp atışı var derim sonra başka doktora gidersiniz o da yok der o yüzden emin olmak için 1 hafta sonra tekrar gelin!! hayır hadi daha erken karından duyamadın tamam ama vajinal ultrason.da duyulması gerekmez miydiEşinin bahsettiği kırmızılık dolaşım sistemini gösteren mavi kırmızı bir ekran oluyor ultrasonda o olabilir ama doktorun tavrı biraz garipmiş kalp atışındn nasıl emin olamaz anlamadım umarım herşey yolunda gider
Kaç haftalık şuan bebeğinYaa hem emin olamadı hem de bize diyo ki şimdi kalp atışı var derim sonra başka doktora gidersiniz o da yok der o yüzden emin olmak için 1 hafta sonra tekrar gelin!! hayır hadi daha erken karından duyamadın tamam ama vajinal ultrason.da duyulması gerekmez miydibu kafayla 1 hafta daha bekliycek sabrım yok benim yarın devlet hastanesi için randevu aldım bakalım oradaki doktor ne diyecek
Sat.a göre 8 ama doktor 6 haftalık dediKaç haftalık şuan bebeğin
Bence sen evde oturup üzülceğine başka bir doktora git için rahat eder hem böyle stresle daha zor bebişte üzülürSat.a göre 8 ama doktor 6 haftalık dedi
Saol canm dediğim gibi başka doktora aldım zaten randevumu sabah.tan gidicem bakalım o ne diyecekBence sen evde oturup üzülceğine başka bir doktora git için rahat eder hem böyle stresle daha zor bebişte üzülür
İyi haberlerini bekliyoruz inşallahSaol canm dediğim gibi başka doktora aldım zaten randevumu sabah.tan gidicem bakalım o ne diyecek
Canm geçmiş olsun kanama neden olmuş doktor bişey söyledi mi iş falan yapma sakın yat dinlen istirahat et bişey olmaz Allah.in izniyle. Bende bugün gittim ultrason 5+6 dedi bu doktorda kalp atışı duyamadı alttan bakmak istedi ben istemedim biraz daha beklemek istiyorum 7.inci 8 inci haftada bile duyanlar olmuş o yüzden moralimi hiç bozmıycam son dakikaya kadar bekliycem kalbinin sesini duymak için sonrası zaten takdir-i ilahi yapacak bişey yokBugün kanamam oldu ve doktora koştum resmen kanama bölgesi oluşmuş yatmamı söyledi pruluton yaptı ve progestan fitil verdi bebeğin iyi durumda olduğunu kanamayı kontrol altına alabileceğini söyledi çok korktum
Kanama bölgesi oluşmuş ama bebek iyi durumdaymış doktor ilaçlar geçer üzülme kendini yorma dedi inşallah sende duyarsın en yakın zamandaCanm geçmiş olsun kanama neden olmuş doktor bişey söyledi mi iş falan yapma sakın yat dinlen istirahat et bişey olmaz Allah.in izniyle. Bende bugün gittim ultrason 5+6 dedi bu doktorda kalp atışı duyamadı alttan bakmak istedi ben istemedim biraz daha beklemek istiyorum 7.inci 8 inci haftada bile duyanlar olmuş o yüzden moralimi hiç bozmıycam son dakikaya kadar bekliycem kalbinin sesini duymak için sonrası zaten takdir-i ilahi yapacak bişey yok
6+5 te 6 mm di bizim bugünde baktı ama sadece kalp atışı dinledik7+3 var mı??bebek kaç mm söylediler mi size??
Ultrasonda yanılma olabilir bence başka bir doktora farklımr cihazada baktır inşallah geç döllenmedirBenim şuan 7+3 fakat cumartesi gittik 2 mm idi bebek. Doktor durumun normal olmadığını ve bu cumartesi kontrolde ilerleme yoksa sağlıksız olduğu için kürtaj yapacağını söyledi. Ama ben geç döllenmeden şüphe ediyorum inşallah öyledir ..
ne durumdasın canım cok gcmıs olsun bol bol dınlen kendıne ve bebıse ıı bak benımde dun aksam gobegımın etrafında kramp oldu gectı ardındn adet sancılarım başladı yattığımda hafıfledı ancak sabah 6da karın ağrısıyla uyandım şükür kanamam filan yok ama ödüm kopuyo sabah kontrolüm var bnmdeBugün kanamam oldu ve doktora koştum resmen kanama bölgesi oluşmuş yatmamı söyledi pruluton yaptı ve progestan fitil verdi bebeğin iyi durumda olduğunu kanamayı kontrol altına alabileceğini söyledi çok korktum
melekoz senınle aynı durumdayız canm bnde gıttıgımde 7+1 di 2 mmdi bebek kese yolk sac hepsini gorduk kalp atışı yoktu yarnda kontrolüm var inşallah hersey yolundadır bnde gec döllenme var bakalm yarn bellı olacak hersey suan sata göre tam 8 haftalıkBenim şuan 7+3 fakat cumartesi gittik 2 mm idi bebek. Doktor durumun normal olmadığını ve bu cumartesi kontrolde ilerleme yoksa sağlıksız olduğu için kürtaj yapacağını söyledi. Ama ben geç döllenmeden şüphe ediyorum inşallah öyledir ..
Kanamam baya azaldı ama yinede lekelenme olarak devam ediyor bebeğim iyiydi gittiğimde inşallah ona bişy olmadan atlatıcaz bugünleri inşallah seninde kontrolün iyi geçer bol şansne durumdasın canım cok gcmıs olsun bol bol dınlen kendıne ve bebıse ıı bak benımde dun aksam gobegımın etrafında kramp oldu gectı ardındn adet sancılarım başladı yattığımda hafıfledı ancak sabah 6da karın ağrısıyla uyandım şükür kanamam filan yok ama ödüm kopuyo sabah kontrolüm var bnmde
Nasıl oldunuz merak ettim umarım iyisinizdir bebeğimde sendemelekoz senınle aynı durumdayız canm bnde gıttıgımde 7+1 di 2 mmdi bebek kese yolk sac hepsini gorduk kalp atışı yoktu yarnda kontrolüm var inşallah hersey yolundadır bnde gec döllenme var bakalm yarn bellı olacak hersey suan sata göre tam 8 haftalık
Canım iyiyiz çok şükür gördük kalp atışlarını Kucağımıza almak da nasip olur inşallahNasıl oldunuz merak ettim umarım iyisinizdir bebeğimde sende