- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 29
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
Oh çok iyi kuzum çoğu bitmiş :) netten fotograf çekimleri için pozlaalra bak ben bakıyorum hepBenim hemen hemen bitti gibi. Ev, eşya meseleleri. Çeyiz de tamam.
Şuan sadece düğünü bekliyorum diyebilirim.
Birde gelinliğim dikiliyor provaya gidiyorum.
Onun dışında her şey tamam :)
Oh çok iyi kuzum çoğu bitmiş :) netten fotograf çekimleri için pozlaalra bak ben bakıyorum hep
Düğün ne zaman? :)ben de inşallah 2018 gelini olacağım. Hazırlık tecrübelerinizden faydalanmak isterim ve benim de yardımcı olacağım bişey varsa seve seve yardım ederim.
Düğün ne zaman? :)
Varmış daha zaman :) hazırlıklar ne durumda?eylülde inşallah :)
Varmış daha zaman :) hazırlıklar ne durumda?
Kesinlikle yorucu zor beğenen biri olmadığım halde yordu%50si bitti diyelim. Tatlı telaş diyorlar ama çok yorucu :)
Kesinlikle yorucu zor beğenen biri olmadığım halde yordu
selam kizlar hazirliklariniz nasil gidiyor. Biz dün ev baktik. Henüz zamanimiz var aslinda. Gelinlikleriniz aldiniz mi? Bizim dügün ekimde istanbulda ben Almanyadayim. Agustosta nikah icin gittigimde bakacagim umarim bulabilirim. Balayi icin nereyi düsünüyorsunuz?
Kuzu hayirli olsun biz balayina alanyaya rubi otel e gidiyoruz
Kapadokya hep merak ettigim bi yet bizim dugun 14 temmuzben o taraflari istemedim. Kapadokyayi istedim.. Aslinda Dubai gitmek istemistim onuda nisanlim istemiyor. Karadeniz turu yapacakmis bana dügünden sonra mantikli gelmedi. Antalya haricide Kapadokyadan baska bir yer gelmiyor aklima. Dügün ne zaman sizin?
Kapadokya hep merak ettigim bi yet bizim dugun 14 temmuz
Slm kizlar 13 temmuz kina 14 temmuz dugun as kaldi. Az kaldikca heyecan da artti. Evtadilati full devam ediyoo. Gelinlik dikiliyoo bindallilar hazir kina sarkilari hazir organizasyon tamam. Dugun cikisim hazir devilnasil yapsak diye dusunuyoruz farkli biseyler istiyoruz mobilya iside gecen hafta inegolden alindi siparisler verildi oyle yaniii
Damatlık işini ne yaptınız? Ortalama fiyatlar ne kadardır?benim de 22 temmuz da az kaldı