- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.793
-
- Konu Sahibi gucbendeartik
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar? Biz daha gün almadık. Heyecan var mı?
Ya be gerçekten fazla rahatmışımbizde nikah icin henüz gün alamadik iki hafta sonra alicaz bakalim nikah agustos gibi olmasi lazim bizim :)
Benim ceyiz alisveris serüvenim 10 yil önce basladi ufak tefek seylerim kaldi onlardan ev tutulduktan sonra alinacak seyler. Tam olarak neyim var bilmedigim icin ev yerlestirdikten sonra alicam onlarida :) Heyecan yok bende daha 6 ay var zaten :)
Ben büyük kisim hazirliklarida tamamladim sayilir bir kiyafetlerim falan kaldi hatta nkah icin cicegimi bile aldim :)Kina alisverisim tamam sayilir onun icinde istanbula gelicem yakinda. Nisanlim Istanbul´da. Bende 10 gün sonra gidiyorum. O zamana insAllah cogu seyide halletmis oluyorum. Fotografciyla görüsülecek. En kötüsü bence hersey icin randuvu almak zorunda olmak :)
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar? Biz daha gün almadık. Heyecan var mı?
bizde nikah icin henüz gün alamadik iki hafta sonra alicaz bakalim nikah agustos gibi olmasi lazim bizim :)
Benim ceyiz alisveris serüvenim 10 yil önce basladi ufak tefek seylerim kaldi onlardan ev tutulduktan sonra alinacak seyler. Tam olarak neyim var bilmedigim icin ev yerlestirdikten sonra alicam onlarida :) Heyecan yok bende daha 6 ay var zaten :)
Ben büyük kisim hazirliklarida tamamladim sayilir bir kiyafetlerim falan kaldi hatta nkah icin cicegimi bile aldim :)Kina alisverisim tamam sayilir onun icinde istanbula gelicem yakinda. Nisanlim Istanbul´da. Bende 10 gün sonra gidiyorum. O zamana insAllah cogu seyide halletmis oluyorum. Fotografciyla görüsülecek. En kötüsü bence hersey icin randuvu almak zorunda olmak :)
Kızlar nerelerdesiniz ya, sessiz kalmış buralar. Eskiden açılan başlıklarda binlerce sayfa konuşmuşlar, artık eskisi gibi değil heralde.
Küçük ev aletlerinizi aldınız mı? Ben anneler günü indiriminde hepsini almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?
Her kes sizin gibiyese işimiz zor gibi.bu yaz evlenicekseniz biran önce gün alın ben salonu eylülde tuttum ozaman bile gün sıkıntısı yaşadım salonu beğeniyorum gün tutmuyor filan gerilmiştim baya
ben çeyiz alışverişine geçen yıl eylülde sözden sonra başladım inan şanslısın seninde sanırım şehirler arası bir evlilik benimde öyle bunca alışveriş telaşında aynı zamanda çalışırken inanılmaz yoruluyorum resmen strestten oluşmuş biriyim şu aralar
Ya be gerçekten fazla rahatmışımEn geç yaz ortası gibi düşünüypruz ve ben şimdilerde başladım hazırlık yapmaya.
Eşya falan bakıyoruz şu sıralar. Düğün detaylarına daha gelemedim bile
bu yaz evlenicekseniz biran önce gün alın ben salonu eylülde tuttum ozaman bile gün sıkıntısı yaşadım salonu beğeniyorum gün tutmuyor filan gerilmiştim baya
Ne güzel canım hayırlı olsun nasipse bnde ağustosta evleneceğim tarih tam belli değil ama öyle konuşuluyor gideceğin şehirdeki organizasyonculara bakmani tavsiye ederim bnde Kocaeli'nde oturuyorum Üsküdar'da bir organizasyon şirketi kafama yattı aynı aynı gelir mi gelmez mi bnde bilemiyorum ama yzuyuze bir görüşelim gelirlerse tutacağım inşallahMerhaba 2018 Ağustos ayında evleniyorum bende fakat İstanbul dısında olucak kına ve organizasyon için sıkıntılıyım İstanbul daki show time organizasyon ile görüştüm şehir dışı ama geliriz falan dedi ama güvenemiyorum malum 1 kere olan gece ve sizden yorum almak istedim var mı bir garanti acaba?
Ben nişan elbisemi de kendim aldım, kuaför masrafımı da kendim ödedim. Sonuçta nişanı kız tarafı yapar. O kadar da adete, erkek tarafına yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Hepimiz çalışan kadınlarız.
Nasipse bnmde Ağustos gibi olacak :)Kimin düğününe ne kadar kaldı kızlar:)
Benimde Haziran' da nasipse
Nasipse bnmde Ağustos gibi olacak :)
Benimde))Kimin düğününe ne kadar kaldı kızlar:)
Benimde Haziran' da nasipse
Saol canım su anda başlanmadi daha birşeye cnku sözlüm askerde nasipse Haziran'da burda :) seninde hayırlı olsun şimdiden :)Hayırlı olsun şimdiden :) Hazırlıklar ne alemde :)
Saol canım su anda başlanmadi daha birşeye cnku sözlüm askerde nasipse Haziran'da burda :) seninde hayırlı olsun şimdiden :)
Amin canım cümlemizden :) sende hazırlıklar nasil gidiyorÇok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Amin canım cümlemizden :) sende hazırlıklar nasil gidiyor