- 1 Eylül 2018
- 111
- 99
- 32
bazen halen unutuyoruz hamile oldugumuzu
Keşke unutmasak böyle bir şeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen halen unutuyoruz hamile oldugumuzu
kizlar benim dun aksamdan beri basim agriyor gozume vuruyor gecede sabaha kadar terledim bogazim agriyor saglik ocagina gittim parol ic dedi bisey olurmu
msj attim da cvp atmadi cnmTuana,, parol en düşük dozlu ağzı kesici zaten doktorum bana ilk ilaçlarımı verirken transfer sonrası ağrın olursa parol iç en fazla 3 taneyi geçmesin dedi..Sen yine doktoruna sor ama
Biraz karışık yaZmışım. Şimdi o uzayan akıntılar gebe olmayan kadınlarda yumurtlama belirtisi. Bende rakı beyazı gibi bir akıntı olmuştu gebelikte olabilir demişti. İlk 3 ay benim adet dönemlerimde kasık ağrım olmuştu. Sen yinede doktoruna sor. Benim okadar pişmanlıklarım vardıki. Belim ağrıyordu ikiz ondan diyorlardı. Su gibi akıntım oluyordu normal diyorlar. Belkide çocukların suyu kaçıyordu anlamadılar. İki doktora gittiğim halde. Herşeyi doktorlara inatla söylemek lazım. Bizimki tüp bebek herkesin bebeği değerli ama bizimki tedaviyle olan bebek.Ama ben zaten hamileyim ? Hamileykende yumurtlama oluyormuş mu ?
Eğer hamile olmasaydim adet biteli 1 hafta oldu
Anladim canım saol cevap için çarşamba gidicem sorarım insallah şimdi senin bebisler var dimi?Biraz karışık yaZmışım. Şimdi o uzayan akıntılar gebe olmayan kadınlarda yumurtlama belirtisi. Bende rakı beyazı gibi bir akıntı olmuştu gebelikte olabilir demişti. İlk 3 ay benim adet dönemlerimde kasık ağrım olmuştu. Sen yinede doktoruna sor. Benim okadar pişmanlıklarım vardıki. Belim ağrıyordu ikiz ondan diyorlardı. Su gibi akıntım oluyordu normal diyorlar. Belkide çocukların suyu kaçıyordu anlamadılar. İki doktora gittiğim halde. Herşeyi doktorlara inatla söylemek lazım. Bizimki tüp bebek herkesin bebeği değerli ama bizimki tedaviyle olan bebek.
Benim tüp bebekle ikizlerim olmuştu 26 haftalık erken doğurdum bir gece ansızın suları geldi 14 günlük yoğun bakımdan sonra vefat ettilerAnladim canım saol cevap için çarşamba gidicem sorarım insallah şimdi senin bebisler var dimi?
Üzüldüm canım onlarla inşallah ahirette karşılaşacaksınız sebebi belirlendi mi pekiBenim tüp bebekle ikizlerim olmuştu 26 haftalık erken doğurdum bir gece ansızın suları geldi 14 günlük yoğun bakımdan sonra vefat ettiler
Nasip canim ama sağlıklı olsun da.. onlar zaten duruma göre erken dondurabilirler 3. Gün embriyosu olur belki benimde 12 taneden 3 kaldı 5 gün sonraKizlar acil yazar misiniz. 10 tane yumurta toplanmisti 5 tane dollenmis bugun henuz bakmamislar. Daha da düşermi korktum acikcasi. Cumartesi toplandi bugun pazartesi. 10 taneden 5 tane dollenmis. Daha dusermi ya
Kizlar acil yazar misiniz. 10 tane yumurta toplanmisti 5 tane dollenmis bugun henuz bakmamislar. Daha da düşermi korktum acikcasi. Cumartesi toplandi bugun pazartesi. 10 taneden 5 tane dollenmis. Daha dusermi ya
kuzum sen transfer olali kac gun oldu aramizda takvime gore 3.gun var ama benim bugun 16.gun transferden sonraNasip canim ama sağlıklı olsun da.. onlar zaten duruma göre erken dondurabilirler 3. Gün embriyosu olur belki benimde 12 taneden 3 kaldı 5 gün sonra
ANNemi Ziyarete gitmiştim onların yaşadığı sehirde doğum yaptım. Doğum yaptığım hastanedekiler rahim ağzı yetmezliği olabilir dediler. Çünkü gaz sancısı gibi ağrım vardı. İstdaki doktorumda o doğum sancındı dedi. Sebebi tamamen ikiz gebeliğin riskli oluşu dedilerÜzüldüm canım onlarla inşallah ahirette karşılaşacaksınız sebebi belirlendi mi peki
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar herkes iyidir umarım , 6 yasında minnacık bir Yorksehire terrierim var salonun camı açIktı Fransız balkon yağmur çiseleyince patisi kaydı kafa üstü düştü birinci kattan dünden beri veteriner kliniğindeyim gözlerimden ateş çıkıyor artık üzüntüden beyin tramvası geciriyor miniğim üzüntüden ağlamaktan içim çıktı stressten olacakki dün geceden beri ağrılarım var sol kasıgım çekiliyor resmen kendimi üzmemem lazım biliyorum ama elden birsey gelmiyor
( tesadüf mü tevafuk mu bilmiyorum ben dağılmış bir haldeyken kliniğe tüp bebek doktorum geldi oda köpeğine mama almaya gelmiş allahtan onu görünce sakinlesebildim biraz 24 saati atlattık 48 saat i de atalatırsak bende rahat bir nefes alabileceğim insallah
Ben yanlış hesaplamış olabilirim tahmin yaparak takvimi doldurdum canım 15 eylül de benimkuzum sen transfer olali kac gun oldu aramizda takvime gore 3.gun var ama benim bugun 16.gun transferden sonra
cnm bende 29 da transfer oldum sen son adet tarihini galiba yanlis yazmisdinBen yanlış hesaplamış olabilirim tahmin yaparak takvimi doldurdum canım 15 eylül de benim
o neyki cnm ins temiz cikar haber verKızlar rahatsızlıgimi Dr a söyledim saglik ocağında idrar testiyle keton a baktir bize geri bildir dedi şimdi sıra bekliyorum bilen varmı niye istedi benden???
Bilmiyorum bende verdim sonuç bekliyorumo neyki cnm ins temiz cikar haber ver
Yokmuş temiz ciktio neyki cnm ins temiz cikar haber ver