- 9 Kasım 2014
- 62
- 68
- 88
- 35
- Konu Sahibi yagmurbulutum
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Henüz 4+2 günlük hamileyim. Doktora 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama beklemek çok zor. Daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için biraz tedirginim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
merhaba hanımlar ben de 4+3 hamileyim Allahın izniyle :) sık sık tuvalete çıkma aşırı gaz problemleri bitti bulantı henüz yok, ara ara kasıklarmda adetmişim gibi sızı olsa da leke yok çok şükür, önrmli derecede huzur var güzellik var yüzümde eşimin söylediğine göre :) inşallah hepimize rahat sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum :) 4 haftada doktora gittim kese daha görülmedi. 10 gün sonra randevum var yine inşallah kalp atışlarını da duyarız :) beetlejuicee seni etiketlememin sebebi de tahmini doğum tarihimizin aynı olması :) inşallah hayırlısıyla ikimizde kucağımıza alırız yavrularımızı :)Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Henüz 4+2 günlük hamileyim. Doktora 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama beklemek çok zor. Daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için biraz tedirginim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.