• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 EYLÜL AYINDA HAMİLE KALANLAR 2019 MAYIS/HAZİRAN ANNELERİ

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Henüz 4+2 günlük hamileyim. Doktora 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama beklemek çok zor. Daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için biraz tedirginim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katıldım. Henüz 4+2 günlük hamileyim. Doktora 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa ama beklemek çok zor. Daha önce bir düşük ve bir kimyasal yaşadığım için biraz tedirginim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
merhaba hanımlar ben de 4+3 hamileyim Allahın izniyle :) sık sık tuvalete çıkma aşırı gaz problemleri bitti bulantı henüz yok, ara ara kasıklarmda adetmişim gibi sızı olsa da leke yok çok şükür, önrmli derecede huzur var güzellik var yüzümde eşimin söylediğine göre :) inşallah hepimize rahat sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum :) 4 haftada doktora gittim kese daha görülmedi. 10 gün sonra randevum var yine inşallah kalp atışlarını da duyarız :) beetlejuicee seni etiketlememin sebebi de tahmini doğum tarihimizin aynı olması :) inşallah hayırlısıyla ikimizde kucağımıza alırız yavrularımızı :)

Merhaba kızlar bende daha doktora gitmedim benim hesabin adet gunune gore 5 haftalık salı gunü randövum var sizce kese görunurmu?

Günaydııııınnn , herkese mutlu haftasonları diliyorum. Bende 7+2 deyim ilk gebeliğin tahmini doğum tarihi 7 haziran görünüyor bakalım :) 3 kasımda ikinci kontrolüm var heyecanla bekliyorum ;) Rabbim tüm hamişlerimize ve bebeklerin sağlık sıhhat versin inş sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi.. Bu arada bende sürekli uykumum gelmesi ve dışında hiç bi sıkıntı belirti yok henüz umarım öyle büyük sıkıntılar da yaşamam .

Günaydııııınnn , herkese mutlu haftasonları diliyorum. Bende 7+2 deyim ilk gebeliğin tahmini doğum tarihi 7 haziran görünüyor bakalım :) 3 kasımda ikinci kontrolüm var heyecanla bekliyorum :KK66: Rabbim tüm hamişlerimize ve bebeklerin sağlık sıhhat versin inş sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi.. Bu arada bende sürekli uykumum gelmesi ve dışında hiç bi sıkıntı belirti yok henüz umarım öyle büyük sıkıntılar da yaşamam .
Hemen hemen aynı bizim günümüz benim de tahmini doğum tarihim 8 haziran. ☺️

Günaydın benim de 4+6 şuan. Kese görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor çok heyecanlı. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Benimde o haftalarda görülmemişti , sonra 6 haftalıkken gittiğimde kese görüldü ama içi boş gibi görünmüyordu Dr da içim rahatlasın diye vajinalultrason dan baktı hem bebiş hem kalp atışları göründü 30 gün sonra gel dedi kaldı on , on gün sonra tekrar gidecem aslında dayanabilirsem on gün daha ben bekleyin diyorum hem biraz daha büyümüş olur daha güzel görünür çünkü eşim ilk defa görecek hem de belki cinsiyeti de belli olur diye düşünüyorum ama bakalım artık beklemek zor
Günaydın benim de 4+6 şuan. Kese görünmüyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor çok heyecanlı. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

Benim de o zamanlarda görünmemişti. 3 gün sonra tekrar gittiğimde göründü.
:) Sayılı gün çabuk geçer denir geçiyo mu sende bana nasıl geçecek diye bi sabırsızlık basıyoki bazen , surda on gün sonraki Dr kontrolüm gelmek bilmeyince :KK66:
ayni ben de öyle. Günler saatler geçmiyor sanki. Daha çok küçük büyüyecek ve doğum tarihi gelecek herkes sabret bir bakmışsın kucağında diyor :)

merhaba hanımlar ben de 4+3 hamileyim Allahın izniyle :) sık sık tuvalete çıkma aşırı gaz problemleri bitti bulantı henüz yok, ara ara kasıklarmda adetmişim gibi sızı olsa da leke yok çok şükür, önrmli derecede huzur var güzellik var yüzümde eşimin söylediğine göre :) inşallah hepimize rahat sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum :) 4 haftada doktora gittim kese daha görülmedi. 10 gün sonra randevum var yine inşallah kalp atışlarını da duyarız :) beetlejuicee seni etiketlememin sebebi de tahmini doğum tarihimizin aynı olması :) inşallah hayırlısıyla ikimizde kucağımıza alırız yavrularımızı :)
☺️ Umarım sağlıkla alırız kucağımıza .benim de şu anda çok şükür bir şikayetim yok en çok kanama olmasından korkuyorum.

Ya kızlar bende bisey olcakmis gibi sknti h
Var hep 4.ayda 16 haftalik bebegim erken dogumla kaybettim plesentanin assagida olmasindan dolayi erken sancilarim geldi korkuyorum bu sfer yonr olursa diye şu keseyi bi görwm icim.rahatlasin bu arada 8 yasinda bi oglumm var

Bende 5+4 üm dün keseyi gördük çok şükür ama kanamam oluyor arada ped takıyorum. Dr. Ilac verdi kullanıyorum ama hiç bişeye yaramıyor gibi.. Agrimda yok allahtan.. cok korkuyorum kizlar wc’ye gitmek istemiyorum artik. :110:

Merhaba kızlar ...17 ekimde beta hcg sonucum 816 idi...doktorum 3+4 haftalik dedi...21 ekimde kan sonucum 1329 çıktı.. .bu yüzden doktorum çekimser kalıp salı günü tekrar yaptir seni görmem gerekebilir dedi...bu şekilde az artis gösteren var mi aranızda.. .bu arada kese çok kucuk te olsa göründü vajinal ultrasonla...persembe günü yolk kesesine bakilacakti... :(

Kızlar devlet hastaneleri tam
Bir zulum. Bugün tahlil için kan idrar verdim yarın alabileceğim. Doktorum sadece pazartesi cumaları orada olduğu için de cumaya kaldı islerim. Resmen süründürüyorlar.

Kizlar basina böyle bisey gelen varmi az once acile gittim akintiyla beraber pembemsi lekelenmelwrim oldu doktor muayne etti 5 haftalik dedi kese gorunuyor dedi kesenin etrafindada kanama gzkuyo dedi igne ilac faln verdi yatcaksin dedi basina boyle bisey gelen varmi bisey olurmu

Kizlar basina böyle bisey gelen varmi az once acile gittim akintiyla beraber pembemsi lekelenmelwrim oldu doktor muayne etti 5 haftalik dedi kese gorunuyor dedi kesenin etrafindada kanama gzkuyo dedi igne ilac faln verdi yatcaksin dedi basina boyle bisey gelen varmi bisey olurmu
Sanırım dusuk tehlikeniz var o nedenle böyle bir tedbir alınmış.

Merhaba arkadaşlar bugün 4,5 yıl sonra ikinci kez hamile olduğumu öğrendim bu güzel süreci sağlık, mutlulukla tamamlamak tek dileğim.
Benimle aynı duyguları yaşayan yada hala beklemede olan arkadaşlarım sizde durumlar nasıl haydi gelin sohbete
HErkese merhaba kızlar hamileliklerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum sağlıklar mutlulukla kucaklarız inşallah. iyiki bu postu açmışım yanlız değilim ne güzel :)
Ben henüz dr gitmedim randevuma perşembe günü iki gündür koku hassasiyeti ve sabah bulantım var zaman zamansa adet olacakmış gibi ağrı oluyor onun dışında menepoz ateşi basıyor sıkça ve tuvalete sık gidiyorum şimdilik bende durum bu kızlar dr sonrasında yazarm son durumları inşallah.
Merhaba bende 6+1 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım bugün pembemsi lekelenmeler oldu çok korkuyorum düşük falan olacak diye rabbim herkesin yavrusunu korusun

Back
X