• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya bebek hareketini aşağıda hisseden varmı bildiğiniz vajinam hopluyor ya baloncuk patlıyor gibi orada bugün yoruldum biraz ondanmı acaba çok korktum ya
Bende bazen alta vurduğunu hissediyorum böyle bir tuhaf afedersin ya popomdan ya vajimdan ayağı cikicakmis gibi geliyor.:deli: çok sık değil de iste hamileliğim boyunca 2.3 defa hissettim.

canım normal doğumda sonda takılmıyor.
ben ilk kızımda normal doğum yaptım ama sonda vs takılmadı.kürtaj da oldum onda da sonda takılmıyor.sanırım sezaryende sonda takılıyor.
Benim normal dogumdu sonda takıldı. Doğum başladığı anda taktı doktor ama eli çok hizliydi hiç bişey hissetmedim.
Bende hemoroid var 2 yıldır ve cok kotu birsey., kabizlikta var bazen diyorum ki lavman yapsalarda rahatlasam. trueliving_ trueliving_ hiç acitmayan bir işlem. Kız hem kocan hiç mi dokunmuyor :KK53:.

Benim kızım nerdeyse 1 aydır falan çok hareketli. Tekme atmaya başladığı zaman arka arkaya vuruyor 4.5 defa. Gün içerisinde özellikle yemeklerden sonra çok hareketleniyor. Ilk defa dün tekme değilde karnımın içerisinde döndüğünü net hissettim göbeğimin üstüne tv kumandası vardı dalgalandı böyle dışardan gorulucek gibi. Içerden de bir değişik hissettim. Cok güzel bir his ya. Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kesinlikle muhteşem bir his, anne karnındayken bile dokunmak, konuşmak, hareketlerini hissetmek, harika ya:) allah herkesin yavrusunu bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin

kuzlar benim ayagimin alti yaniyo agriyo zor uyuyorum buyuzden boylebisey yasayan varmi
Giydiğin ayakakkabidan olabilir mi canım. Bende çok ince tabanlı bir sandalet giymiştim bi gün. Dışarı çıkınca işler bitmedi ordan oraya yürüdum. Eve geldiğim de ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor du ve ağrıyordu.

Günaydın canımslar :)
Sabah kalkıyorum oğlumu o minicik bedeniyle yanımda elini kolunu hareket ederken öpüp koklarken düşünüyorum ya da hastanede kucağıma aldığım anı hayal ediyorum. Onu görünce hüngür hüngür ağlıycam kesin can içim benimmm:KK68:
Senin bu yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu. Nasıl çalışıyor hormonlar bu dönemde böyle.. aynen bende hep kızımı hayal ediyorum parka giderken falan. Benimde hep gözlerim doluyor.

Tek kalan ürünlerde indirim oluyor genelde ben begendim ama
Ben de bakmistim o sayfaya oda takimlari baya uygun oluyor ama Sanırım orası istanbul tekirdag kırıkkale bölgelerine teslimat yapıyor. Ben aydında oturuyorum. Bana gelmez herhalde.

ahh millet isim bulmus hastane cikisina yazdiracak ben daha isim bulamadim ogluma :işsiz:
Ah ah o isim benimde 2 hafta öncesine kadar belliydi. Sonra rüyamda alakasız bir ismi koyduğumu gördüm. Eşime ismi bu olsun mu diye alternatif sununca birden herşey değişti. Eşim bence bu olsun dedi sonra ordan isimler türetmeye başladık. Sonuç 1 arpa boyu yol alamadık. Şimdiye kadar karar verdiğimiz isim de diğerleri gibi bir alternatif oldu sadece. Ismiyle gelicek herhalde diyorum artık.:işsiz:

eminönünde havuzlu han'da taç şeklinde falan taşlı tulum, şapka, eldiven takımları 28 TL'ydi isim de yazıyolar. hastane çıkışı da 100 TL mi neydi takım olarak

Bende gitmek istiyorum bayramdan sonra izine ayrılıcam ama annem eşim gezemezsin öyle diyorlar bakalım hala iyi olursam gidicem ya da annem gidecek artık ınstagramda da var sayfalar yapıyorlar

Benim kızım nerdeyse 1 aydır falan çok hareketli. Tekme atmaya başladığı zaman arka arkaya vuruyor 4.5 defa. Gün içerisinde özellikle yemeklerden sonra çok hareketleniyor. Ilk defa dün tekme değilde karnımın içerisinde döndüğünü net hissettim göbeğimin üstüne tv kumandası vardı dalgalandı böyle dışardan gorulucek gibi. Içerden de bir değişik hissettim. Cok güzel bir his ya. Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Benim birkaç gündür baya hareketlendi zaten anlıyorum uykudan uyanmış diyorum yoksa hiç hareket yok. Genelde gece sabaha karşı ve öğleden sonra başlıyor ve arka arkaya vuruyor değişik yerlere geçiyor bazen de içimde dolanma hissediyorum içim bir tuhaf oluyor böyle. Çok güzel ama

Günaydın canımslar :)
Sabah kalkıyorum oğlumu o minicik bedeniyle yanımda elini kolunu hareket ederken öpüp koklarken düşünüyorum ya da hastanede kucağıma aldığım anı hayal ediyorum. Onu görünce hüngür hüngür ağlıycam kesin can içim benimmm:KK68:

Yaa bende hep o anı düşünüyorum ınstagram doğum videoları denk geliyor falan izlerken başlıyorum ağlamaya. Normalde epiduralden korkuyorum ya hissedersen heyecanlanırsam diye ama sırf bebeğimi ilk ben kucağıma alayım ağlarken kucağımda sussun diye epidural yaptırıcam

Kızlar kıyafet alışverişini genel olarak nerelerden yapıyorsunuz ya da yapacaksınız jokerin kıyafetleri güzel e ebbekte çok güzel bir de burada bir mağaza var öyle normal herşey var e bebek gibi mobilya bakarken girmiştik güzel şeyler vardı çarşıdan da alırım dedim e bebekte falan bazı şeylerde pahalı oluyor

Kızlar kıyafet alışverişini genel olarak nerelerden yapıyorsunuz ya da yapacaksınız jokerin kıyafetleri güzel e ebbekte çok güzel bir de burada bir mağaza var öyle normal herşey var e bebek gibi mobilya bakarken girmiştik güzel şeyler vardı çarşıdan da alırım dedim e bebekte falan bazı şeylerde pahalı oluyor
Ben pek fazla kiyafet almayi dusunmuyorum kizimdan kalan tonla kiyafet var.. ama ona aldiklarimi genelde babymall ebebek trendyol magazalarindan almistim. Bu kizcemede hastane cikisi bakiyorum premature olanlardan.. cok fazla tercih yok malesef :( civil ve minicity de uygundur bu arada.

Bende gitmek istiyorum bayramdan sonra izine ayrılıcam ama annem eşim gezemezsin öyle diyorlar bakalım hala iyi olursam gidicem ya da annem gidecek artık ınstagramda da var sayfalar yapıyorlar
Yok canım bayramdan sonra çok rahat gezersin evet herseyini kendin al heyecanı başka

Canım ben bi kaç kıyafet aldım haftasonu ebebek internet sitesinden. Babymallden de küvet seti. Araba beşik gibi eşyaları mağazadan bakıcam. İzmirde ebebek mağazası varmış ordan bakarım. Diğer kıyafetleri de memlekete gittiğimde bakıcam, istanbuldan da bakarım. Civil de de güzel şeyler var

Benim normal dogumdu sonda takıldı. Doğum başladığı anda taktı doktor ama eli çok hizliydi hiç bişey hissetmedim.
Bende hemoroid var 2 yıldır ve cok kotu birsey., kabizlikta var bazen diyorum ki lavman yapsalarda rahatlasam. trueliving_ trueliving_ hiç acitmayan bir işlem. Kız hem kocan hiç mi dokunmuyor :KK53:.
Zavallı kocam 1 yıla yakın dokunamadı :KK70: sonra hemen hamile kaldım yine yanaşamadı kürtaj oldum falan yine baya ayrı kaldık sonra adam tekrar yanaşmaya başlamıştıkii yine hamile kaldımm :KK71: eski vajinusmus hastası olarak çile gibi bir vakayım ben benle doğum yapacak ebelere hemşirelere şimdiden çok üzülüyorum zor bela takarlar artık sondamı neyse off gerçekten bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım uzun süre düşünmiycem çocuk :-)

Back
X