- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Keseyi geçen hafta cumartesi gördük canım dün de bebeği ve kalp atışını gördük duydukPeki ilk keseyi bebegi ne zaman gordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi geçen hafta cumartesi gördük canım dün de bebeği ve kalp atışını gördük duydukPeki ilk keseyi bebegi ne zaman gordun
Canim kanaman nasi oldu ? Benm cok artti hastanede yattim nenegin durumunu bilmiyoruz kese sekli kanamanin baskisiyla bozulmaya baslamisti en son
Yani kaç haftalikkenKeseyi geçen hafta cumartesi gördük canım dün de bebeği ve kalp atışını gördük duyduk
Keseyi geçen hafta cumartesi gördük canım dün de bebeği ve kalp atışını gördük duyduk
Sata göre 6+2 de kese 7+2 de bebek gördük. Geç döllenme olmuş ama ultrasona göre ikisini de tam bir hafta geride düşünmek gerek. Dr a gelişimin bir hafta geride olması hesaplamayı değiştirecek mi diye sordum fark çok olmadığı için sata göre hesaplamaya devam ederiz dediYani kaç haftalikken
Allah sağlıkla kucağınıza almayı masip etsin bende 6+5 de gidicem acaba kalp atışı duyulur mu yoksa randevumu ertelesem miMerhaba arkadaşlar. Herkes saglikla bebeğini kucağına alsin insallah. Benim bir tane 2016 ocak doğumlu oğlum var şükür. Şimdi de nasip olursa 2018 annesi olucam. Sürpriz bir hamilelik oldu bizim için. Sat a göre bugun 6+4 üm. Dr a pazartesi gidicem daha.
Evet bende öyleYa bişey soracam benden her gün az ya da çok sarı akıntı geliyor sizde de öyle mi ?en başından beri böyle
Benimkini 6+2 de duyduk sabredebiliyorsan bekleyebilirsin tabi daha garanti olurAllah sağlıkla kucağınıza almayı masip etsin bende 6+5 de gidicem acaba kalp atışı duyulur mu yoksa randevumu ertelesem mi
Benim hiç Bulantım olmadı henüz 6+6 yım.senin haftan kaç ?bu arada ne ilacı içiyorsun progestan mi ? Bu arada ne ilacı kullanıyorsun ?Kızlar bulantiniz baş ağrısı eşliğinde mi oluyor yoksa sadece bulanti mi oluyor
1 haftadir hem baş ağrısı hemde mide bulantısı cekiyorum dün ilaç icemedim direk kustum ilaci icerken![]()
Evet cok sik olmasa da yaziyordum benimki de 3 subat dogumlu. Sizin ki baya erken surpriz yapmis :) bakalim bunlar ne zaman gelcek.Aaa tahmini doğum tarihimi bile ayni bunda :) 2016 da aslinda ben de şubat annesi olacaktim ama oğlum erken geldi. 33+6 da doğum yaptim. Şubat anneleri forumuna da yaziyor muydunuz? İsim yabancı gelmedi
Ben de hamileligimn basindan beri hic bas agrisi olmadi cok sukur cok korkuyordum ilac ta icmem ben cunku. Ama midem 24/7 bulaniyor surekli bastirmaya calismakla geciyor gunlerimKızlar bulantiniz baş ağrısı eşliğinde mi oluyor yoksa sadece bulanti mi oluyor
1 haftadir hem baş ağrısı hemde mide bulantısı cekiyorum dün ilaç icemedim direk kustum ilaci icerken![]()
Nasıl yani daha 6. Haftada da yeni mi gördün keseyiMerhaba guzel anneler . ins bnde ekim annesi olacagim ilk hamileligimdede kadinlar klubunu hep takip ettim guzel arkadaslik oldu bana. Ins bu yavrumuda sagsaglim kucagima alirim. Muhtemelen 6. Haftadayim dr gittim ama haftaya gel dedi kese gorundu sadece. Bulanti fln yokda bu duygusallik nedir ya gozlerim sisti aglamaktan![]()
Evet öyle oldu. Hayırlı zamanda gelsinler insallahEvet cok sik olmasa da yaziyordum benimki de 3 subat dogumlu. Sizin ki baya erken surpriz yapmis :) bakalim bunlar ne zaman gelcek.
Canım hamile misin sen de gözün aydın :) vaji sayfasından Hatırlıyorum seni.Hamilelikte hiçbir lekelenme normal kabul edilmemekle beraber çok sık rastlanıyormuş.Bende bir hafta arayla iki gece kahverengi lekelenme oldu doktorum progestan hapı verdi sen de doktorunla bir görüş istersen en kısa zamandaKızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Öncelikle sakin kalmaya çalışarak ulaşabildiğin ilk zamanda da dr unla iletişime geçebilirsin canım. Ben de dün dr umla aynı konuda konuştum benim pembe kahverengi çok az akıntılarım olmuştu kırmızı görmek önemli dedi benim durumu çok önemsemedi yine de progestan verdi kullanacağım bir kutu. Sen de drla konuşup rahatlat içini canımKızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Evet canim çok sukur 5 ay oldu vajiyi asali ve şimdi hamileyim sukur ama hafif pembe leke oldu şeffaf akıntı ile şimdi yok öyle bisey gitsemmi doktoraCanım hamile misin sen de gözün aydın :) vaji sayfasından Hatırlıyorum seni.Hamilelikte hiçbir lekelenme normal kabul edilmemekle beraber çok sık rastlanıyormuş.Bende bir hafta arayla iki gece kahverengi lekelenme oldu doktorum progestan hapı verdi sen de doktorunla bir görüş istersen en kısa zamanda
Su an herhangi bir doktorum yok devlete gitmiştim en son sağlık ocaginda ebe var arasam anlarmiÖncelikle sakin kalmaya çalışarak ulaşabildiğin ilk zamanda da dr unla iletişime geçebilirsin canım. Ben de dün dr umla aynı konuda konuştum benim pembe kahverengi çok az akıntılarım olmuştu kırmızı görmek önemli dedi benim durumu çok önemsemedi yine de progestan verdi kullanacağım bir kutu. Sen de drla konuşup rahatlat içini canım