• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım şekeri ve unu tamamen kes.yemene içmene dikkat et ki daha fazla almayasin.bide kendine bi meşgale bul.çok uyuma.evde durma.komsuya filan git.
Benim mide bulantim ve iştahsızlığım var.günde 2 defa bisey yiyorum o da zorla.yoksa midem delinecek.canım en güzel seyi bile istemiyor.önceden çok iştahlıydım.tokken bile yiyeceklere yok demezdim.ama simdi durum tersine döndü.
Tahminime göre bulantilar kesilene kadar 90 nın altını görürüm.doğuma da en fazla 95 le gitsem benim icin çok iyi olur.
Zaten bana demislerdi sen hamile kalirsan kilo almazsin diye.ins da öyle olur.tabi hayırlısıyla.
İnşaAllah canım sende almazsın bende almam inşaAllah.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ☺️

Hayırlı geceler hanimlar çoktandır girmiyorum bende ALLAH nasip ederse ekim annesiyim adet tarihime göre 7 1 daha doktora gidemedim bu hafta gitcem INŞALLAH sizde durumlar nasıl benim bulantilarim başladı bile hem çok çabuk acikiyorum hiç geçmeyen bir açlık hissi hemde hep bir bulantı ikisi nasıl birarada oluyor bilmiyorum ama oluyor
Canım beklenen doğum tarihlerimiz de aynı yaşadıklarımız da. Sürekli bür şeyler yemek istiyorum ama midem de bulanıyor koku hassasiyetim başladı dayanamıyorum kokulara inş yakında geçer şu durumlar

Rica ederim canim.olabildigince ilk 4 ay kilo alma.sonraki aylar zaten baya aliniyor.
Ben kilodan korkmuyorum da şu mide bulantilari beni öldurüyor.fasülye bana neler etti böyle:işsiz:
. Allahım yardımcın olsun inşaAllah...Benim hamileliğim hiç bulantı kusma olmadan geçiyor belki saçmaladığımı düşüneceksin ama ben kilom yüzünden keşke kussam da biraz kilo versem diye düşündüm ilk gebeliğimde de bunda da.İşte herkes kendinde olmayanı istermiş ta o misal

. Allahım yardımcın olsun inşaAllah...Benim hamileliğim hiç bulantı kusma olmadan geçiyor belki saçmaladığımı düşüneceksin ama ben kilom yüzünden keşke kussam da biraz kilo versem diye düşündüm ilk gebeliğimde de bunda da.İşte herkes kendinde olmayanı istermiş ta o misal
Böyle düsünmen çok normal canim.insan korkuyor.önune gecilmez bi iştah ve sonu acı kilolar...
Almasi kolay vermesi bi o kadar zor.
Bende bulantim olsun istedim oldu da.ben dayanirim yeterki bebis saglikli olsun dedim.ins saglikla sıhhatle dogar yavrularimiz.

Hanımlar sizlere bir sorum olacak;
Acaba sütyenlerinizle ilgili bir sorun yaşıyormusunuz. Ben artık hiç bir türlü takamıyorum. Bu durumdan da çok rahatsızım. Acaba gidip babane sütyeni mi alsam ne taksam ama artık dışarı çıkarken dahi takamıyorum. Kış nasıl olsa montu kabanı giyince sorun olmuyor diye iyice saldım. Siz hamilelerde aydı durumdamısınız daha ilk haftalardan.

Yok sen saçmalamıyorsun. Ben de aynını düşünüyorum iştahım öyle açık ki midem bulanmıyor. Sınırsız yiyorum. Ve kilom arttı. Arkadaşlarım gebeliklerinde hep zayıflamışlardı oysa.

Kızlar kusmalariniz basladi mi?
Bende yoktu bugün basladi.iki kere tesebbüste bulundum ama midemde yemek olmadigi icin sadece su çikiyor.
Bu saate kadar yatamadim.feci bulaniyirdu.
Evde kimse yok.esim nöbete gitti.bana bakacak kimsem yok.leğen kucagimda salonda oturuyorum.
Yalnizlik ne zor sey.bi nane limon kaynatacak kimse yok.
Bendr de var bulantı kusamıyorum ama midem sürekli bulanıyor dayanıyorum bende portakal limon yiyorum

Acaba sütyenlerinizle ilgili bir sorun yaşıyormusunuz. Ben artık hiç bir türlü takamıyorum. Bu durumdan da çok rahatsızım. Acaba gidip babane sütyeni mi alsam ne taksam ama artık dışarı çıkarken dahi takamıyorum. Kış nasıl olsa montu kabanı giyince sorun olmuyor diye iyice saldım. Siz hamilelerde aydı durumdamısınız daha ilk haftalardan.
Canim Ben de takamiyorum hepsi kucuk geliyor artik. Gogusler bariz bi şekilde büyüdüler. Ben hamile, emzirme sütyeni almayı düşünüyorum artik.

Canim Ben de takamiyorum hepsi kucuk geliyor artik. Gogusler bariz bi şekilde büyüdüler. Ben hamile, emzirme sütyeni almayı düşünüyorum artik.
Ben de alsam mı daha erken diye almak istemedim ama hani Allah korusun tatsız bir olay yaşarsam. O sütyenleri görünce üzüleceğim diye. Sizce yanlış mı düşünüyorum

Benm ilk haftalarda büyümştü ilkinde o yuzden büyük beden daha rahat telsin süngersiz kullandm. Bence kullandğn bi marka varsa git dükkana çalışnlra anlat derdini güzl ilgilenyolar. Sana rahat ama toprlycı bişy verrler. Ben komdan aldm çok rahat ama şmdi emzryrm diye takamyrm

Benm ilk haftalarda büyümştü ilkinde o yuzden büyük beden daha rahat telsin süngersiz kullandm. Bence kullandğn bi marka varsa git dükkana çalışnlra anlat derdini güzl ilgilenyolar. Sana rahat ama toprlycı bişy verrler. Ben komdan aldm çok rahat ama şmdi emzryrm diye takamyrm
Peki ben gidip danışayım sorayım en güzeli bu saolun.

Ben de alsam mı daha erken diye almak istemedim ama hani Allah korusun tatsız bir olay yaşarsam. O sütyenleri görünce üzüleceğim diye. Sizce yanlış mı düşünüyorum
Ben sevmyrm belli bi süre sonra sünüyolar:) pentiden aldım iki tane. 4-5 aydr kullanyrm sündüler. Pentiyi tavsye etmem bu yüzden. Ama inanlmaz rahat oluyolar tabi. Ben doğmdan snra almştm canm. Bence şmdiden erken. Çnkü daha beden tam oturmadı. Daha da büyürlerse boşuna almş olursun ki büyüyen insanlar oluyo

Ben sevmyrm belli bi süre sonra sünüyolar:) pentiden aldım iki tane. 4-5 aydr kullanyrm sündüler. Pentiyi tavsye etmem bu yüzden. Ama inanlmaz rahat oluyolar tabi. Ben doğmdan snra almştm canm. Bence şmdiden erken. Çnkü daha beden tam oturmadı. Daha da büyürlerse boşuna almş olursun ki büyüyen insanlar oluyo
Tamam bu benim sorumun cevabı oldu. En iyisi gidip rahat sütyen alayım. Ölçtürüp ona göre alırım artık. Emzirme sütyeni almama gerek yok.

Günaydın
Benim belim çok ağrıyo adet olmadan önce böyle ağırırdı göğüslerim ağrımıyo bir anda kesildi çok korkuyorum beta 425 çıktı dün gece adetim 4 gündür geçiyo kimyasal gebeliklerim olduğu için korkuyorum

Back