2018 Ekim Anneleri

anneadayi53 seninle dogum tarihlerimiz ayni .. bnm sat 26 aralik.. 3 ocaktaki kan testimde 6500 cikmisti.. kiyaslama yapabilmen icin yazdim..
Ocak mı şubat mı Eheheh şubattır sanırım teşekkür ederim canım benim Bakallım çarşamba ola hayrola artık Allaah ne verirse hayırlısını versin hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasib etsin

❤❤ne mutlu o zamannnn :)
Bomba olmus cidden o zamanlarimi dusunuyorumda :) Bende kizim 9 aylikken ilk regli olmustum.Zaman su gibi❤

anneadayi53 seninle dogum tarihlerimiz ayni .. bnm sat 26 aralik.. 3 ocaktaki kan testimde 6500 cikmisti.. kiyaslama yapabilmen icin yazdim..

Benimde sat 28 Aralik bende 3 Subat'ta keseyi gordum :) ornek ustune ornek oldu :)

Günaydın kızlar. Bugün çok yorgunum kalkamıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor kasıklarımda gaz sancısı gibi bi sancı var bayilicam sanırım

Allah bağışlasın canım maşalllah
Okudum hepsini canım:) geç döllenme olabilir canım keseye baktığında söyler dr un ne zaman gideceksin kontrole..
Mesela benimde uygulamalar da 6+5görünüyor bugün dr a göre bugün 7+0ım 2gün önden gidiyor sanırım döllenmeyle alakalı

Haklısın canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımkza alırız

Günaydın kızlar. Bugün çok yorgunum kalkamıyorum başım ağrıyor midem bulanıyor kasıklarımda gaz sancısı gibi bi sancı var bayilicam sanırım
Bende sabahları bisey olmuyor ne oluyorsa gece oluyor ilk yemekten sonra midem ekşimeye başlıyor
Sabah yavaş yavaş balkonu sildim çamaşırı astım kendimi yormadan yapıyorum ev işlerimi. Öncekinde 3 ay bir bardak su bile doldurmadım kürtaj oldum tedbiri elden bırakmadan işlerimi yapıyorum Rabbime emanetiz
Geçmiş olsun canim. Kahvaltı yapmadıysan yap hemen

Sağol canım aynen sen daha dikkatli ol. Yapacağım birazdan kahvaltı. Mide ekşimesi de çok kötü oluyor yaa Allah kolaylık versin

Arka arkaya mi doğurcaz Allah izin verirse
Benim 10 ocak
Inşaallah sağlıkla yardım eder Rabbim hepimize

Dogum zamanlari yaklasinca hangi minigin surpriz yapacagi belli olmuyor canim :) Kimisi ayni gunde kimisi onceden kimide sabirla gunu gecse de bekleyebilir :))))

Gunaydin kızlar. Bende
de aniden bir ağrı oluyor gaz sancısı mi yoksa rahimden gelen bir ağrı mi anlamadım. Bu aralar rahim bebegin gelişimi için büyürmüs o da sanciya sebep olurmus. Sanırım bu ağrıdan benim ki. Çok fena oluyorum çok halsizim üstümde ağırlık var resmen. Hiç ev işi yapasim yok

Gunaydin kizlar benimde sabahlari alt karin, kasik ve bel agrim oluyo oglen yavaslayip aksama beni rahat ettirecek derken gece yine basliyo kizimda da kasik agrilarim cok olmustu dusuk riskinden 4 ay yatirmisti dr beni bunda da oyle olursa yanarim kizim gozumun icine bakiyo ona da kiyamiyorum napcam hic bilmiyorum. Rabbim yardimcimiz olsun :)

Ah o ev isleri zaten kalkmaya dermanimiz yok bide ev isi hic bitmiyo :)))

Merhaba ayni sorunlari yasiyorum.bana düsuk riakin var dedi progestan verdi.benimde 4 yasinda kizim var.bende ona kiyamiyorum yatip dinlenemiyorum.ben oturunca yada ayakta biraz kalinca kasiklarim tas gibi oluyo belim agriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…