2018 Ekim Anneleri

Çarşamba gidicem doktora ben daha sonrada martın ikincş haftasında da kendi doğum yaptığım doktora gidicem o takip eder yine beni çok memnun kalmıştım

Al benden de o kadar

Allah yardımcın olsun canım inşallah öyle düşük riski falan olmaz da kızına daha fazla vakit ayirirsin

Bazen bana da oluyor aniden bir sancı giriyor sanırım gaz sancısı iş konusu gelince ben de Çok halsiz oluyorum Sürekli uyumak istiyorum ama zorla da olsa işlerimi yapıyorum

Kalkamadım valla eşim hazırlıyor kahvaltıyı. Inşallah biraz yiyebilirim. Sen de fazla hareket etme insanın başı daha fena oluyor
Aynen canim.Esim hazırlamış yedim biraz.Cubuk kraker ve yoğurtla açılış yaptim.Iyi geldiler biraz.Su an iyiyim.Iyi olunca duramadım balkon yıkadım

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım .. 5+4 oldu bugün ama benim aşırı halsizlik ve mide bulantım var erken değil mi inşallah hep böyle geçmez yine de şükürler olsun yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda ..

Merhaba kızlar hastaneye geldim tekrar kan vermeye cuma günü 75 çıkmıştı doktorum pazar günü tekrar yap sonucu bildir demişti bakalım sağlıklı bi şekilde artmış mı

Gözün aydin Allah saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin.benim hemen basladi sikayetlerim.bünyeye göre degisiyor sanirim.

Merhaba kızlar hastaneye geldim tekrar kan vermeye cuma günü 75 çıkmıştı doktorum pazar günü tekrar yap sonucu bildir demişti bakalım sağlıklı bi şekilde artmış mı
Ins.hayirli haber alirsin.senin sat nezamandi.ayniyiz sanki ama senin gec döllenmemi olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…