- 31 Mayıs 2015
- 664
- 689
- 103
Benim 2 yasina yeni girdi kizim ben bile unutmusum :)))Kızlar bu arada benim 4 yaşında bi kızım var bu ikinci hamileliğim ama bazı şeyleri unutmuşum sanki heyecanlıyım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 yasina yeni girdi kizim ben bile unutmusum :)))Kızlar bu arada benim 4 yaşında bi kızım var bu ikinci hamileliğim ama bazı şeyleri unutmuşum sanki heyecanlıyım da
Canım inş hayırlısıyla gelir dünyaya. Benzer hikayeler o kadar çok duydum ki hatta dr un artık çocuğunuz olmaz deyip de normal şekilde hamile kalanları... hepimizin sınavları oluyor işte sabretmişsiniz ve rabbim mükafatını vermiş inş hayırlısıyla gelir bebeğinMerhaba arkadaşlar
Uzun zaman sonra böyle bir konuya yazı yazmakta nasip oldu çok şükür Rabbime
Ben 6.5 yıllık evliyim senelerce tedavi gördüm ilk tup bebek denemem pozitifti ancak 3 aylıkken kürtaj oldum
Ikincisi ise döllenme olmadığı için iptal edildi.
3.süne bazı sebeplerden bi türlü başlayamadım nisanda başlayacağım diyordum ki salı günü doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim
Adetime 3 gün vardı ilişki üstünden 13 gün geçmişti beta 18 cıktı bugün tekrar yapıldı tam 48 saat sonra 44 cıktı pazartesi tekrar yaptıracağım
Inşaallah sag sağlim kavuşuruz bebeklerimize
Ben de aynı durumdayım muhtemel dünyaya gelince de benzer şeyler yaşayacağızBenim 2 yasina yeni girdi kizim ben bile unutmusum :)))
Canim bende esimde çok sakin insanlariz.çocuklari da çok seviyoruz.ikimizde dayakçi degiliz.ikimizde ögretmeniz.güzel davranacsgimizi dusünüyorum.umarim cocukta bunu suistimal etmez.Olmazlar inş canım şu bir gerçek ki hamileliğimizi nasıl geçirdiğimizden tut da büyüyene kadar nasıl bir yaklaşım sergilediğimizle de çok alakalı. Güzel düşünelim her şey iyi olacak Allahın izniyle
Benim oğlum tutmuyor çin takviminde. Kız olarak çıkıyor. Ikinciye hesap falan yapmadım valla sadece yumurtama gününde ilişkiye girmemeye çalıştım gerisini Allaha bıraktım artık :) bakalım nasibimizdene varsa artık inşallah bide Aslı'miz olurBenim de ilk i ne yalan soyleyeyim benimde gonlum de yatan bir erkek evlat Allahim kismet ederse cin takvimine gore yaptim zaten ya tutarsa hesabi :) bakalim insallah Allah herkesin gonlune gore versin
CAnim senin ilki kac yasinda benim bu subat 3 te 2 yasina girdi biz de henuz bezi birakmadik ama bakalim yaza kadar haZir olunca birakir ins uykusu falan guzel allahtan gundu de gece de uzun deliksiz yatar nisa ayinda da gunde 3 saat krese baslayacak biraz hareketli yaramaz bi kiZ bakalim bizi ne bekliyor endiselerim var ama zor gunleri atlatinca cok guzel olacak beraber oynayip beraber buyuyecekler :)
Ay bende öyle çay içmesem başım ağrır yorgunluğun gitmez o derece :)Bnde çok severm çayı. Yorgun olduğumda bile klkar demlerm yorgunluğumu aşı
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar
Ben 6.5 yıllık evliyim senelerce tedavi gördüm ilk tup bebek denemem pozitifti ancak 3 aylıkken kürtaj oldum
3.süne bazı sebeplerden bi türlü başlayamadım nisanda başlayacağım diyordum ki salı günü doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim
Adetime 3 gün vardı ilişki üstünden 13 gün geçmişti beta 18 cıktı bugün tekrar yapıldı tam 48 saat sonra 44 cıktı pazartesi tekrar yaptıracağım
Ben de öğretmenim canım çocuklar zaman zaman şanslarını deniyorlar onların davranışlarını doğruya yönlendirecek bizleriz. Şu telaşı yaşıyor olmanız bile iyi ebeveynler olacağınızın göstergesiCanim bende esimde çok sakin insanlariz.çocuklari da çok seviyoruz.ikimizde dayakçi degiliz.ikimizde ögretmeniz.güzel davranacsgimizi dusünüyorum.umarim cocukta bunu suistimal etmez.
Ben daha dr a gitmedim canım merak ediyorum ama haftaya cumartesi düşünüyorum 6+2 haftalık olacak arada farklı bir durum yaşamazsam sabretmeyi düşünüyorumKızlar kesenizi ne zaman gördünüz?
Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gitmiştim doktor iki tane kesem oldugunu gördü yani ikiz bebek annesi olucam insallah hem çok mutluyum hem de biraz korkuyorum heyecandan kesenin capini falan da sormayi unutmusum valla haftaya kalp atisindinlemeye gitcem
Merhaba ekim anneleri evde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim
Merhaba arkadaşlar
Canm çok erken böyle olması norml herşey net 8 haftada belli oluyo. Tabi sen kotu bi tecrube yasamissin ama ben hala gitmedim doktra gereksz korkutuyo bazilariKızlar merhaba, hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazartesi günü karından keseyi gördük doktor bir sıkıntı görmedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı fakat benim hesabıma göre 6+3 ken doktor 4+2 ölçtü keseyi beta hcg ile de uyumlu kesen dedi, ben de pcos var adetlerim de gecikir doktor da ondandır geç döllenmişsindir dedi. Önceden de bir kimyasal gebeliğim var. Bunu da aklımdan çıkaramıyorum ya kalbini duymamazsam ya kaybedersem ya gelişemezse diye. Ne olur bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. Bulantılarım da başladı ama erken diye düşünüyorum ben. Daha 1 hafta var kontrole nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum
Benm onceki gebelgmde kanamn olmadigi surece ve sen istedgn surece devam dedi. Gebe kaldktan doguma kadar ara vermedk biz. Doktra sormustmMerhaba kızlar inşallah hepimiz güzel sağlıklı bir hamilelik süreci geciririz ben bisy sormak istiyorum kızlar; ilişki konusunda napiyorsunuz acaba sakincali bir durum olabilimi doktora giden arkadaşlar doktor size neler soyledi bu konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim..
Şimdiden tşk ederim.
En güzelini yapıyorsun canım. Ben ilçede oturuyorum yarın merkezde randevum vardı ama ilçedeki kadın doğumcu eşimi aradı gelin bakayım dedi biz de yarın öbür gün işimiz düşer diye gittik..keseye bakma yarın ozel hastanede baktırcaz onların aleti daha net dedik ama illa bakcam dedi. Daha çok küçük işte şurda görünüyor belli belirsiz ama doğru yerde en azından dedi. Ben şimdi kararsız kaldım yarın kendi dr uma gitmesem mi iki gün üst üste ultroson yaptırmış olmamak için. Bi yandan da diyorım acaba dr başka birşey verir mi vitamin falan bilemedimki...Ben daha dr a gitmedim canım merak ediyorum ama haftaya cumartesi düşünüyorum 6+2 haftalık olacak arada farklı bir durum yaşamazsam sabretmeyi düşünüyorum
Çok tsk ederim canim.Ben de öğretmenim canım çocuklar zaman zaman şanslarını deniyorlar onların davranışlarını doğruya yönlendirecek bizleriz. Şu telaşı yaşıyor olmanız bile iyi ebeveynler olacağınızın göstergesi
Benim de temennim bu canım kendim kitaplara bayılırım kızımı da ilk olarak 4 aylıkken kitaplarla tanıştırdım şimdi en sevdiği oyuncakları kitapları ve artık küçük yaş grubu kitapları kesmiyor bizi. İnş dünyaya hayırlısıyla gelirse bu çocuğumda da aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ayrıca önümüzde örneğimiz ablamız da olacak. Bu arada sizin branş neydi ben rehberlikçiyimÇok tsk ederim canim.
Gayemiz düzgün davranişli ahlaklı çocuklar yetistirmek.
Onları baskalari ile kiyaslamadan,kişiliklerini parçalamadan yaşlarina uygun sekilde davranarak yetistirmek istiyorum.en önemlisi kitap okuyan bi nesil yetistirmek istiyorum.Rabbim hayırlisıyla nasip etsin de ilginelenelim bebislerimizle..
Ben de ilçedeyim canım hatta kendi dr um da yakın farklı bir ilde ben de sık sık gidip gelemeyeceğim için okuldan da izin her zaman izin alamayacağım için o zaman diye düşündüm. İlk hamileliğimde yurt dışında yaşayan arkadaşların anlattıklarından hatırlıyorum da doğuma kadar toplam 3 veya 4 kez ultrasonla bakıyorlarmış başka ısrarcı da olsanız bakmıyorlarmış dr lar her baktıklarında bebeğin içinde bulunduğu sıvının ısısını artırıyor diye. Ne kadar doğrudur bilmiyorum tabi ama o kadar sık gitmek sanırım çok da iyi değil. İnsan sabırsızlanıyor merak ediyor ama sabredin. Dr larımız bir sorun olduğunda yönlendiriyorlar zaten ona göreEn güzelini yapıyorsun canım. Ben ilçede oturuyorum yarın merkezde randevum vardı ama ilçedeki kadın doğumcu eşimi aradı gelin bakayım dedi biz de yarın öbür gün işimiz düşer diye gittik..keseye bakma yarın ozel hastanede baktırcaz onların aleti daha net dedik ama illa bakcam dedi. Daha çok küçük işte şurda görünüyor belli belirsiz ama doğru yerde en azından dedi. Ben şimdi kararsız kaldım yarın kendi dr uma gitmesem mi iki gün üst üste ultroson yaptırmış olmamak için. Bi yandan da diyorım acaba dr başka birşey verir mi vitamin falan bilemedimki...
Ben biyoloji.esim felsefe grubu.Benim de temennim bu canım kendim kitaplara bayılırım kızımı da ilk olarak 4 aylıkken kitaplarla tanıştırdım şimdi en sevdiği oyuncakları kitapları ve artık küçük yaş grubu kitapları kesmiyor bizi. İnş dünyaya hayırlısıyla gelirse bu çocuğumda da aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ayrıca önümüzde örneğimiz ablamız da olacak. Bu arada sizin branş neydi ben rehberlikçiyim
Sana da gec dollenme mi dedi?