• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba ekim anneleri :halay:evde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim :KK43:

Gözünaydın canım
Kan testi yaptırdınız mı

Merhaba ekim anneleri :halay:evde test yaptim silik cıktı ama bat geceli 3 gün oldu sizce neden silik cıktı bundan önce 2 düşüğüm oldu o yüzden sevinemiyorum bile yardim edin bu konularda çok bilgisizim :KK43:
Hamilesin canım gözün aydın olumsuz düşünme inşallah bu gebeliğin sağlıklı bı şekilde ilerler

Düşük yaptım derken nasıl anliyorsun öyle bisy olduğunda bilgi verirsen bizlerde bilinclenelim canım Allah kimsenin başına vermesin

Allah bağışlasın canım. Seninkilerin arasi yine biraz olacak en azından kızının aklı eriyordur her şeye. Benim isim çok zor biz daha bezi bile bırakamadık :KK43:
CAnim senin ilki kac yasinda benim bu subat 3 te 2 yasina girdi biz de henuz bezi birakmadik ama bakalim yaza kadar haZir olunca birakir ins uykusu falan guzel allahtan gundu de gece de uzun deliksiz yatar nisa ayinda da gunde 3 saat krese baslayacak biraz hareketli yaramaz bi kiZ bakalim bizi ne bekliyor endiselerim var ama zor gunleri atlatinca cok guzel olacak beraber oynayip beraber buyuyecekler :)

Bana da dr um değerin güzel artmış. Pazartesi tekrar kan vermemi söyledi. Ondan sonrada 1 hafta 10 gün sonra gelirsin dedi

Aynen bende öyle valla çok istiyorum ama tabi önce sağlıklı ve hayırlı olmaları önemli. Allah gönlüne göre versin :KK15:
Benim de ilk i ne yalan soyleyeyim benimde gonlum de yatan bir erkek evlat Allahim kismet ederse :oops: cin takvimine gore yaptim zaten ya tutarsa hesabi :) bakalim insallah Allah herkesin gonlune gore versin

Hamilesin canım gözün aydın olumsuz düşünme inşallah bu gebeliğin sağlıklı bı şekilde ilerler

Düşük yaptım derken nasıl anliyorsun öyle bisy olduğunda bilgi verirsen bizlerde bilinclenelim canım Allah kimsenin başına vermesin
Diğer düşüklerin biri mart da oldu kese boyutu büyümedi kendiliğinden 6 hafta da düştü 2. Si ise ekim 6 haftalık ken kese büyümedi yine düşük gerçekleşti bütün testler yapıldı sadece kan da pıhtılaşma az miktarda cıktı ama buda düşüğe sebep değil dedi doktorum yani Allahtan insAllah bunda öyle bisey olmaz.

yani tam bıraktım denmez günde 1-2 :KK43: millet o kadar üstüme geldi ki herkeste bi sigara muhabbeti öğrenen arayıp sigarayı soruyor. hep delirdim. şimdi aklımda sigara yokken de millet aklıma getiriyor.
Bir anda kes gitsin canım ben 14yıl içtim yaşımın yarısından çok ama bebek için bıraktım. Susam kadar bedeniyle o zehire maruz kalmasına izin verme

yani tam bıraktım denmez günde 1-2 :KK43: millet o kadar üstüme geldi ki herkeste bi sigara muhabbeti öğrenen arayıp sigarayı soruyor. hep delirdim. şimdi aklımda sigara yokken de millet aklıma getiriyor.
Canım sigara yüzünden vucudunu strese sokup kasmakta iyi bişey değil. Benim oğlumda Dr um seninle bunun pazarlığını yapmam bi kaç tane iç dedi. Kendini çok strese sokmak daha tehlikeli demişti. Ben o dönem korktum hiç içmedim. Bebeğimi sütten kestiğim gün geri başladım. Bunda da öğrenince bıraktım. Bu Dr kesinlikle bir ikiye bile izin vermiyor. Kendini şartlandırdıkça daha çok sıkarsın o da bebeğe sigara kadar zarar. Allen care in videosunu izle kitabını oku. Çok faydasını görürsün. İnsanlarıda takmamaya çalış olur mu. Millet neler neler yapıyor ama gizli gizli. Sonra da ahkam kesiyorlar başka insanlara...

Burcun etkisi nasıldır çok bilmesem de genel olarak uyumlu ama daha bu yaşlardan prensipleri olan bir çocuk. Zaman zaman huysuzluklar yaşasak da geçiyor normale dönüyor. Tabi söylediklerimin bir kısmı iki yaş sendromundan da kaynaklanıyor. Beni 18 aylık olduğundan beri çok zorladığı zamanlar oluyor. Her ne olursa olsun bir insanı yetiştirirken tek yönlü olmuyor gelişimi etkileyen o kadar çok şey var ki sizin genetik faktörleriniz, çevrenin ve sizin tutumlarınız yaklaşımlarınız, beslenmesi vs her şey etkiliyor. İnanıyorum ki sağlıklı ailelerde en güzel şekilde yetişecek bebişler.
Çok tsk ederim canim.ins huysuz sinirli olmaz bebislerimiz.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zaman sonra böyle bir konuya yazı yazmakta nasip oldu çok şükür Rabbime
Ben 6.5 yıllık evliyim senelerce tedavi gördüm ilk tup bebek denemem pozitifti ancak 3 aylıkken kürtaj oldum
Ikincisi ise döllenme olmadığı için iptal edildi.
3.süne bazı sebeplerden bi türlü başlayamadım nisanda başlayacağım diyordum ki salı günü doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim
Adetime 3 gün vardı ilişki üstünden 13 gün geçmişti beta 18 cıktı bugün tekrar yapıldı tam 48 saat sonra 44 cıktı pazartesi tekrar yaptıracağım
Inşaallah sag sağlim kavuşuruz bebeklerimize

Canım sigara yüzünden vucudunu strese sokup kasmakta iyi bişey değil. Benim oğlumda Dr um seninle bunun pazarlığını yapmam bi kaç tane iç dedi. Kendini çok strese sokmak daha tehlikeli demişti. Ben o dönem korktum hiç içmedim. Bebeğimi sütten kestiğim gün geri başladım. Bunda da öğrenince bıraktım. Bu Dr kesinlikle bir ikiye bile izin vermiyor. Kendini şartlandırdıkça daha çok sıkarsın o da bebeğe sigara kadar zarar. Allen care in videosunu izle kitabını oku. Çok faydasını görürsün. İnsanlarıda takmamaya çalış olur mu. Millet neler neler yapıyor ama gizli gizli. Sonra da ahkam kesiyorlar başka insanlara...
ne kadar sakin bir cevap verme şekli olmuş çok teşekkür ederim cidden. İnan zihnimde sigara tatlandı. benim doktorumda çok çok gerilirsen iç bir-iki dedi. Ama ksıa sürede vazgeçmeye bak dedi. Dediğin makaleleri mutlaka okucam. Direk saldırı var üstüme. normalde o kadar sert ve ters biriyim ki bende pamuk oldum bir an kimseye gık diyemiyorum içimde hep. bebek sakinleştirdi beni

Çok tsk ederim canim.ins huysuz sinirli olmaz bebislerimiz.
Olmazlar inş canım şu bir gerçek ki hamileliğimizi nasıl geçirdiğimizden tut da büyüyene kadar nasıl bir yaklaşım sergilediğimizle de çok alakalı. Güzel düşünelim her şey iyi olacak Allahın izniyle

Back