• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

4. di mi evet o gün yumurtlamissin sanki :) hiç yapmadım ovu testi ama yanlış değilsem iki cizginin de eşit koyu olması lazım di mi :)
Evet esıt koyu oldu bırden sılıklesto cnm ozaman catlamıs oluyo ay ıns tutmustur bukez ya valla cok kotu

Ayy inşallah canım :) ne kadar süredir istiyorsunuz.. ilk herhalde di mi..
Bızım daha ucuncu ayımız cnm gecen ay yumurtlamam olmayıp bat gecıkınce cok korktum bende sıkıntı var dıye bakalım sımdı tahmınıme gore yumurtladım persembe dr da evet yumurtlamısın derse rahatlıcam ılk olcak yas kac sen nekdrdır ıstıyosun

Bızım daha ucuncu ayımız cnm gecen ay yumurtlamam olmayıp bat gecıkınce cok korktum bende sıkıntı var dıye bakalım sımdı tahmınıme gore yumurtladım persembe dr da evet yumurtlamısın derse rahatlıcam ılk olcak yas kac sen nekdrdır ıstıyosun
Ayy canım daha çok yeni hemen aklıma kötü şeyler getirme normal süreç :) rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah :) ben ilk oğlumda 15 ay falan nasib etmedi :) şimdi de yaklaşık 7-8 aydır istiyoruz :) yaşım 28 :) oğlum 17 aylık şimdi :)

Bı de klişe söz var ya kafaya takmamak bak o çok doğru :)

Bı de klişe söz var ya kafaya takmamak bak o çok doğru :)
Heycan yaıyorum sadece strese gırmıyorum persm bebdr yumurtlamamısın derse ozaman ıste stres olurum bende 28 e gırdım 21 aylık evlıyım uc aydır ıstıyoruz anca cnm ne guzel bıtane oglusun var hayırlısıı bu topıge denıcımde hamıle olcakmısım ekım annesı olcakmısım gbı hıssettım oyuzden geldm

Heycan yaıyorum sadece strese gırmıyorum persm bebdr yumurtlamamısın derse ozaman ıste stres olurum bende 28 e gırdım 21 aylık evlıyım uc aydır ıstıyoruz anca cnm ne guzel bıtane oglusun var hayırlısıı bu topıge denıcımde hamıle olcakmısım ekım annesı olcakmısım gbı hıssettım oyuzden geldm
Olur inşallah bu ay güzel haber alırız senden :)

Hayirli günler arkadaşlar bende dün tüp bebek transferi oldum inşallah bebeğim tutunursa bir ekim anneside ben olacağım. 10gün sonra test yapilacak dua edin nolurrr. 3bucuk yillik evliyim 23 yasindayim 4 disgebelik gecirdim ve tüplerimi kaybettim.. ilk tüp bebek denenemiz inşallah nasip olur bende araniza girerim:)

Cnm hayirli olsun cok erken cikmis ben senin yerinde olsam hemen kan yaptirirdim ilk hamilemiz sensin darisi bizim basimiza dualarinizi eksik etmeyin
Canım inşallah vardır bekleyeyim adeti dedim :dua:

Hayirli günler arkadaşlar bende dün tüp bebek transferi oldum inşallah bebeğim tutunursa bir ekim anneside ben olacağım. 10gün sonra test yapilacak dua edin nolurrr. 3bucuk yillik evliyim 23 yasindayim 4 disgebelik gecirdim ve tüplerimi kaybettim.. ilk tüp bebek denenemiz inşallah nasip olur bende araniza girerim:)

Ahh canım ya Allah yardımcın olsuunn
4 kere ne zor.
İnşallah hayırlı haberlerin oluur sağlıkla gelir bebeğin sıkı sıkı tutunuyordur❤❤

Canım inşallah bebeğin seninledir ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın ...

Back