Pıt pıtları duyacaksın inşallah çok helecanlııııı. Benim bir hafta sonra kontrolAmiinn❤28 Aralık'tı benimde.
Bende cumartesi mi gitsem diye dusunuyorum :)))))))
2 hafta sonra gel demisti normalde
Korkma moymdan arkadasımdanbırsuru vardı bebek ellerıyle ayaklarıyle yırtmıs hepsını ıns saglıkla gelırlerBen de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.
Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....
Evzanede demedımı sukadar al dıye alaaalla salakcaBisey demedi.sana prigestan yaziyorum fitil olarak kullanacaksin dedi.normal filan demedi.ben özele gittim.
Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.
Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....
Pıt pıtları duyacaksın inşallah çok helecanlııııı. Benim bir hafta sonra kontrol
İlk miydi canım seninKizlar merhabaaa ..bn de pitpitlari duymak icin sabirsizlikla pazartesi bekliyorum .. bu arada cocugu su cicegi olan arkadas sordu mu acaba dr a durumunu.. bizi de aydinlatirsa cok iyi olur..
Oo maşallah maşallah=) Benim de 11 mm mis=) perşembe günü çağırdı.Bizde bugun 5+1 de keseyi gorduk 5 mm dedi dr 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi :)
Günde 2 kere.sabah ve aksam olmak üzere dedi.Evzanede demedımı sukadar al dıye alaaalla salakca
E tamam ozaman sabah alsam alcanGünde 2 kere.sabah ve aksam olmak üzere dedi.
Benım salı 3 mm dı nıye benım okdr kucukkı sıkıntımı bar acabaOo maşallah maşallah=) Benim de 11 mm mis=) perşembe günü çağırdı.
Salı günü kaç tı hafta ve gün olarak. Bende salı gittim. Hemen kötü düşünme ya sıkıntı olsa söylerdi doktorunBenım salı 3 mm dı nıye benım okdr kucukkı sıkıntımı bar acaba
Hıc bısı demedı dr sukadarlkk dıye bat 30 aralıktı 16.gun 14 ocakta yumurtladım ben acaba gecmı gelısıyo sıkıntılı olsa demezmıydı kı acaba ne blmSalı günü kaç tı hafta ve gün olarak. Bende salı gittim. Hemen kötü düşünme ya sıkıntı olsa söylerdi doktorun
Masallah yaa :)) beni de 2 hafta sonra cagirdi seninle ayni gibiyiz benim de 3 ocak sat :) aspirim b12 birde folik verdi 9 aylik kizim var dikis yerine tutunmamis cok sukur ondan korkuyordum dedi dr erken hamile kaldin dedi 2 hafta masil gecer simdi bilmiyorum :)))) 5.8 mm mis bu arada :))Oo maşallah maşallah=) Benim de 11 mm mis=) perşembe günü çağırdı.
Derdi derdi rahat oll =)Hıc bısı demedı dr sukadarlkk dıye bat 30 aralıktı 16.gun 14 ocakta yumurtladım ben acaba gecmı gelısıyo sıkıntılı olsa demezmıydı kı acaba ne blm
Bana da balık yağı verdi.elimde folik vardı onu da içiyorum zaten 5 6 tane kaldı onda. Dr ona gerek yok verdiğim balık yağının içinde hepsi mevcut dedi. Ama hamileliğe bağlı guatrim çıktı =) ilaç kullanıyorum haftaya tekrar kan vercemMasallah yaa :)) beni de 2 hafta sonra cagirdi seninle ayni gibiyiz benim de 3 ocak sat :) aspirim b12 birde folik verdi 9 aylik kizim var dikis yerine tutunmamis cok sukur ondan korkuyordum dedi dr erken hamile kaldin dedi 2 hafta masil gecer simdi bilmiyorum :)))) 5.8 mm mis bu arada :))
Bılmıyorum cok fark varDerdi derdi rahat oll =)
Ama sıkıntı olsa mutlaka söylerdi dr böyle böyle bi durum var diye ona göre de ya önlemini alırdı yada açıklardi...Bılmıyorum cok fark var
Benim normalde vardi tiroidim hamilelikte de daha da yuksekliyo benimde ilac dozunu arttirdi.Bana da balık yağı verdi.elimde folik vardı onu da içiyorum zaten 5 6 tane kaldı onda. Dr ona gerek yok verdiğim balık yağının içinde hepsi mevcut dedi. Ama hamileliğe bağlı guatrim çıktı =) ilaç kullanıyorum haftaya tekrar kan vercem
Bana dahiliye dr 50 lik vermişti. Kadın doğumcu dedi yüksek bu yarım yarım iç. Salıdan beri öyle içiyorum umarım düşer yada bi sıkıntı çıkarmaz bizeBenim normalde vardi tiroidim hamilelikte de daha da yuksekliyo benimde ilac dozunu arttirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?