• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.

Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....
Korkma moymdan arkadasımdanbırsuru vardı bebek ellerıyle ayaklarıyle yırtmıs hepsını ıns saglıkla gelırler

Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.

Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....

Rabbim guzel haberlerini nasip etsin canım❤

Pıt pıtları duyacaksın inşallah çok helecanlııııı. Benim bir hafta sonra kontrol

Hepimiz duyaliiimmm insallah:)
Azalmadan artalimmm❤

Salı günü kaç tı hafta ve gün olarak. Bende salı gittim. Hemen kötü düşünme ya sıkıntı olsa söylerdi doktorun
Hıc bısı demedı dr sukadarlkk dıye bat 30 aralıktı 16.gun 14 ocakta yumurtladım ben acaba gecmı gelısıyo sıkıntılı olsa demezmıydı kı acaba ne blm

Oo maşallah maşallah=) Benim de 11 mm mis=) perşembe günü çağırdı.
Masallah yaa :)) beni de 2 hafta sonra cagirdi seninle ayni gibiyiz benim de 3 ocak sat :) aspirim b12 birde folik verdi 9 aylik kizim var dikis yerine tutunmamis cok sukur ondan korkuyordum dedi dr erken hamile kaldin dedi 2 hafta masil gecer simdi bilmiyorum :)))) 5.8 mm mis bu arada :))

Masallah yaa :)) beni de 2 hafta sonra cagirdi seninle ayni gibiyiz benim de 3 ocak sat :) aspirim b12 birde folik verdi 9 aylik kizim var dikis yerine tutunmamis cok sukur ondan korkuyordum dedi dr erken hamile kaldin dedi 2 hafta masil gecer simdi bilmiyorum :)))) 5.8 mm mis bu arada :))
Bana da balık yağı verdi.elimde folik vardı onu da içiyorum zaten 5 6 tane kaldı onda. Dr ona gerek yok verdiğim balık yağının içinde hepsi mevcut dedi. Ama hamileliğe bağlı guatrim çıktı =) ilaç kullanıyorum haftaya tekrar kan vercem

Bana da balık yağı verdi.elimde folik vardı onu da içiyorum zaten 5 6 tane kaldı onda. Dr ona gerek yok verdiğim balık yağının içinde hepsi mevcut dedi. Ama hamileliğe bağlı guatrim çıktı =) ilaç kullanıyorum haftaya tekrar kan vercem
Benim normalde vardi tiroidim hamilelikte de daha da yuksekliyo benimde ilac dozunu arttirdi.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Burası baya kalabalıklaşmış :) Benim bulantıyla başım belada.. Kızımda 9 haftalıkken başlamıştı fakat bunda çok erken başladı. Yedikten sonra oluyor bulantı ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Back