2018 Ekim Anneleri

Amin canim hepimizinkini :) öyle ama erkek çocuğu ya tam yaramaz ama tabi çok tatlı olunca insan kızamıyor bile :)

Her zamanları ayrı güzel,3ten sonra ayri bi keyifli biraz daha kolay ama :)
Cocuk bambaska bisy cidden❤

Canim bende progestan almaya basladim.benim de dün saridan kahveye gieen bi akintim vardi.bugun gittim.o da yazdim

Gecmis olsun devam etmez insallah❤

Kizlar kizim su cicegi oldu ben kucukken gecirmistim.. acaba bebege bir sıkıntı olur mu

Kızlar sizin de şimdiden mide bulantıları var mı. Benim 2.hamilelik diye belki de çok erken başladı. Kokulara aşırı bi hassasiyet var. Allah yardım etsin
Öncelikle hayırlı olsun canım benim de ikinci çocuğum olacak nasipse. Benim daha başlamadı bulantılarım her şeyi canım çeker durumdayım ilk üç ayın içinde çok almasam bari.

Öncelikle hayırlı olsun canım benim de ikinci çocuğum olacak nasipse. Benim daha başlamadı bulantılarım her şeyi canım çeker durumdayım ilk üç ayın içinde çok almasam bari.

Senin de hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de kusma yok ama mide bulantısı çok. Bide hep midem kazınıyor hep açım ama iştahım yok canım hiç bir şey istemiyorum. Yesem de doymuş hissetmiyorum ayy ne gıcık bi durum yaa

Kızlar selam yazamıyorum 2-3 gündür vallahi benim ufaklık yaramazlıklarıyla peşinde koşturuyo beni ve hala girmedim kese için doktora pzt gidicem inşallah İlk gebeliğimde 62yle hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim çok karnım çıkmadı şükür, şindi oğlum 1 yaşında ben yine hamileyim 62 kiloyum yine inşallah bu gebeliğimde de aynı şekilde kilo alırım

Kızlar aranızda baska progestan kullanan varmı suan benım gıbı

Ben de kullaniyorum bende ilac cok cleaxen igne, coraspin, glucophage kullaniyorum birde.

Bugun keseyi gorduk doktorum hem kesenin kucuk oldugunu hemde miyom oldugunu soyledi onemli degil dedi ama can sıkici tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…