Aynen haklisin öyle oluyor bende senin gibiyim. Benim ufaklık 2 buçuk yaşında :)
Oyy bıcır bıcırdır tammm :)) Allah bağışlasınn
Canim bende progestan almaya basladim.benim de dün saridan kahveye gieen bi akintim vardi.bugun gittim.o da yazdimKızlar aranızda baska progestan kullanan varmı suan benım gıbı
Hadı ya valla nıyeyse cogumuza var ıc cnm benom bugun bısey yok bakalım ıns olmaz dr ne dedıCanim bende progestan almaya basladim.benim de dün saridan kahveye gieen bi akintim vardi.bugun gittim.o da yazdim
Amin canim hepimizinkini :) öyle ama erkek çocuğu ya tam yaramaz ama tabi çok tatlı olunca insan kızamıyor bile :)
Canim bende progestan almaya basladim.benim de dün saridan kahveye gieen bi akintim vardi.bugun gittim.o da yazdim
Öncelikle hayırlı olsun canım benim de ikinci çocuğum olacak nasipse. Benim daha başlamadı bulantılarım her şeyi canım çeker durumdayım ilk üç ayın içinde çok almasam bari.Kızlar sizin de şimdiden mide bulantıları var mı. Benim 2.hamilelik diye belki de çok erken başladı. Kokulara aşırı bi hassasiyet var. Allah yardım etsin
Doktoruna danıs hemen cnm sıkıntılı olmasınKizlar kizim su cicegi oldu ben kucukken gecirmistim.. acaba bebege bir sıkıntı olur mu
Bizde bugun 5+1 de keseyi gorduk 5 mm dedi dr 2 hafta sonra gel kalp atislarina bakalim dedi :)Kızlar ben tam 5+0 da keseyi gördüm sizin kese boyutları neydi??
Ben alttan alacam canim.ama ben korkuyorum.ins bisey olmaz.Hadı ya valla nıyeyse cogumuza var ıc cnm benom bugun bısey yok bakalım ıns olmaz dr ne dedı
Kısmet cnm yat dınlen ozaman fayda etsın bende 21 ınde gıdıcemBen alttan alacam canim.ama ben korkuyorum.ins bisey olmaz.
Keseyi gördük karından.15 gun sonra gel kalbini duyalim dedi.
Ilaci daha yerlestirmedim.ne zaman koysam bilemedim.sabah aksam 1 tane diyor.Kısmet cnm yat dınlen ozaman fayda etsın bende 21 ınde gıdıcem
Aynen ama üçüncüye cesaret edemem heralde ben yaa :)Her zamanları ayrı güzel,3ten sonra ayri bi keyifli biraz daha kolay ama :)
Cocuk bambaska bisy cidden❤
Gecmis olsun devam etmez insallah❤
Öncelikle hayırlı olsun canım benim de ikinci çocuğum olacak nasipse. Benim daha başlamadı bulantılarım her şeyi canım çeker durumdayım ilk üç ayın içinde çok almasam bari.
Ilaci daha yerlestirmedim.ne zaman koysam bilemedim.sabah aksam 1 tane diyor.
Gece mi koysam simdi mi?
Bu arada benim sağ yanım agrıyor yanma var.yani basenin üstü.bacağima da ağrı vuruyor.
Bisey demedi.sana prigestan yaziyorum fitil olarak kullanacaksin dedi.normal filan demedi.ben özele gittim.Dr me dedı sana sanah ben uc kez alıyorum
Aynen ama üçüncüye cesaret edemem heralde ben yaa :)
Kızlar aranızda baska progestan kullanan varmı suan benım gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?