- 5 Şubat 2018
- 161
- 209
- 103
Ben 50 lik kullanmaya baslamistim dogumdan sonra hamile kalinca firladi degerler 100 luk basladim hamileyken en yuksel 100 luk kullanabilirsin dedi dahiliye ama ilac duzenli kullanilip tahlillerle dikkat ettikten sonra hic bir problem olmuyo :))Bana dahiliye dr 50 lik vermişti. Kadın doğumcu dedi yüksek bu yarım yarım iç. Salıdan beri öyle içiyorum umarım düşer yada bi sıkıntı çıkarmaz bize
İyi bari çok şükür=))Ben 50 lik kullanmaya baslamistim dogumdan sonra hamile kalinca firladi degerler 100 luk basladim hamileyken en yuksel 100 luk kullanabilirsin dedi dahiliye ama ilac duzenli kullanilip tahlillerle dikkat ettikten sonra hic bir problem olmuyo :))
Canim sordum evet onceden gecirildigi icin vucut bebegi koruyormus.. yinede kotu hissedersen bagisikligin olup olmadigina dair test yaptirabilirmissin.. benim 2 kizim var 15 gun arayla cikardiklari icin bendede bir degisiklik yok iyi hissediyorum o yuzden yaptirmayacagim testKizlar merhabaaa ..bn de pitpitlari duymak icin sabirsizlikla pazartesi bekliyorum .. bu arada cocugu su cicegi olan arkadas sordu mu acaba dr a durumunu.. bizi de aydinlatirsa cok iyi olur..
Canın sigara istiyor mu benim gebeliği öğrendiğimden beri hiç istemiyor aklıma bile gelmiyoroh oh benimde boyum 165 ve 68 kg ile hamile kaldım :) ben sağlam kilo alacakmışım gibi bir his var içimde. Napıcam hiç bilmiyorum. Şimdi sigarada bıraktım bende otomatik olarak sürekli elimde bişiler var :))))))
Benmde ikinci bulantılar başlamasn diye dua ediyorum:) ama az da olsa başladı sankiKızlar sizin de şimdiden mide bulantıları var mı. Benim 2.hamilelik diye belki de çok erken başladı. Kokulara aşırı bi hassasiyet var. Allah yardım etsin
Bende bulantı var sadece ama kusma yok henüz. Bu arada hayırlı olsun bebişin :)Benmde ikinci bulantılar başlamasn diye dua ediyorum:) ama az da olsa başladı sanki
Ayy pardon şekerimYoooook :)))) 3 yastan sonra demek istedim,3.yu bende hayal edemiyorum simdilikk
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)Benimde RABBİM nasip ederse ikinci olcak bulantilar başladı ilk hamileligimde çok kotuydum INŞALLAH bunda o kadar kötü olmam
Aminn canım allah razi olsun sağol hemizinkini insaallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin :)
Amiiin inşallahAminn canım allah razi olsun sağol hemizinkini insaallah
Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin
İnşallah Allah razı olsunbebişin
Hayırlısı olsun canım daha yeni olduğu için normaldir. Inşallah yükselmiştir. Allah gönlüne göre versinKızlar merhaba
Bugün tekrar kan vericem umarım yükselmiştir. Çok korkuyorum.
Tşk ederim canım. İnşHayırlısı olsun canım daha yeni olduğu için normaldir. Inşallah yükselmiştir. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?