• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bana dahiliye dr 50 lik vermişti. Kadın doğumcu dedi yüksek bu yarım yarım iç. Salıdan beri öyle içiyorum umarım düşer yada bi sıkıntı çıkarmaz bize
Ben 50 lik kullanmaya baslamistim dogumdan sonra hamile kalinca firladi degerler 100 luk basladim hamileyken en yuksel 100 luk kullanabilirsin dedi dahiliye ama ilac duzenli kullanilip tahlillerle dikkat ettikten sonra hic bir problem olmuyo :))

Kizlar merhabaaa ..bn de pitpitlari duymak icin sabirsizlikla pazartesi bekliyorum .. bu arada cocugu su cicegi olan arkadas sordu mu acaba dr a durumunu.. bizi de aydinlatirsa cok iyi olur..
Canim sordum evet onceden gecirildigi icin vucut bebegi koruyormus.. yinede kotu hissedersen bagisikligin olup olmadigina dair test yaptirabilirmissin.. benim 2 kizim var 15 gun arayla cikardiklari icin bendede bir degisiklik yok iyi hissediyorum o yuzden yaptirmayacagim test

oh oh benimde boyum 165 ve 68 kg ile hamile kaldım :) ben sağlam kilo alacakmışım gibi bir his var içimde. Napıcam hiç bilmiyorum. Şimdi sigarada bıraktım bende otomatik olarak sürekli elimde bişiler var :))))))
Canın sigara istiyor mu benim gebeliği öğrendiğimden beri hiç istemiyor aklıma bile gelmiyor

plojovic plojovic canım annelerimizin doğum tarihini yazsan mı acaba ilk sayfaya :) öyle bakmak güzel oluyor. İsim ve bebişlerimizin doğum tarihini

Kızlar sizin de şimdiden mide bulantıları var mı. Benim 2.hamilelik diye belki de çok erken başladı. Kokulara aşırı bi hassasiyet var. Allah yardım etsin :110:
Benmde ikinci bulantılar başlamasn diye dua ediyorum:) ama az da olsa başladı sanki

Benimde RABBİM nasip ederse ikinci olcak bulantilar başladı ilk hamileligimde çok kotuydum INŞALLAH bunda o kadar kötü olmam

Benimde RABBİM nasip ederse ikinci olcak bulantilar başladı ilk hamileligimde çok kotuydum INŞALLAH bunda o kadar kötü olmam

Bende aranıza yeni katıldımm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisinde de silik olarak çıktı ama emin inşallah var Allah isteyen herkese versin

Hadi hayırlısı inşallah seninledir bebişin ;)

Back