Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gun önce kan verdim negatif canım.E Esra_Babies Canım ne oldu durumunn??
Salı falan git bence=)) Ay çok heyecanli ya. Duymayı da kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim=))ilk mi senin
Herkese merhaba.. doktor bana vitamin baslamis decavit folikasit bekliyodum.. birde ben bebisimin ne kadar oldugunu bilmiyorum hala.. iliski tarihini biliyorum oradan nasil hesaplayabilirim bilen var mi
4 gun önce kan verdim negatif canım.
Bugunde affedersin ilişki sonrası hafif bulanık leke geldi. Yarın batım. Sanırım adetim başlıyor. Ben yaza yaz olmazsa sonbahara doğum istiyordum izin durumumdan dolayı. Bu yuzden erteliyorum Hazirana kadar. 3 ay sahalardan uzaklaşıyorum :) bi gelişme olursa yazarım yine :) topiğin hayırlı olsun şimdiden bereketli doğumlar :))))
yok hayır baya progestan işte.Fitil dediğiniz jel olan mı crinione jel
Benim dediğim de progesteron içeriyor ama içinde jel var ben hep bunu kullandım hala kullanıyorum farklı farklı demek kiyok hayır baya progestan işte.
o ilaç iki türlü de kullanılıyor. ister hap ister fitil
olabilir tatlım hiç bilmiyorum ilk bebek benim zaten yeni de evli sayılırım. tecrübe hiç yok. zaten fitil olarak atıyorum ama geceden ertesi gün iniyor sanki yavaş yavaş geri doktora sorucam bugun işte. 1 saat sonra gidicem.Benim dediğim de progesteron içeriyor ama içinde jel var ben hep bunu kullandım hala kullanıyorum farklı farklı demek ki
Kızlar sizin de şimdiden mide bulantıları var mı. Benim 2.hamilelik diye belki de çok erken başladı. Kokulara aşırı bi hassasiyet var. Allah yardım etsin
Ay ne bilim aklı selim geldin bi anda bide bayadır tanıyorum insani ilişkilerin iyi diye seni layık gördüm :))))Pazartesi tam 10.gun kontrolden.Sali gitsem tekrar para verecem acikcasi o arayida degerlendirmek istiyorum :)))
Amin insallahh :)
Ilk degil canim.2014 Mayıs dogumlu bir kızım var :)❤
En basit ihtimalle 14 gun oncesine git canim.Ultrason belirler seninkini yine de en saglikli
Erkenden verdim karari diyorsun yani :)
Yeni yerlesme ihtimali fln yok mu :)
Hadi hayirlisi diyelim gonlunuze gore olsun insallah❤
Topiği sorsan almazdim aslinda bakalim isteyen biri cikar belki :)))))
Benimde kizimda bu zamanlarda hic birseyim yoktu.Simdi arada saglam vuruyor bulanti ozellikle bisy yedikten sonra.
Gozunaydin buarada :) hosgeldinizz minişlerinle :)
Merhaba Kızlar,
sanırım ben de artık bir Ekim 2018 Anne Adayıyım yazarken bile çok heyecanlı.
Çarşamba günü erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çıktı, bu sabahda normal test yaptım hafif de olsa yine çıktı.. Hemen kan verdim değerim 158 çıktı çoook mutluyum.
Allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın ve hamile olanları hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Amin :)
Çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) ilk bebiş mi :)
hayırlı olsun canım bende dün öğrendim hamileliğimi değerim 219 çıktı şükür... cuma günü tekrarlıyacagım testi ... şimdilik sadece gögüs hassasiyetim var o kadarÇok teşekkür ederim. Bu 2. olacak Allah nasip ederse. 6 Yaşında 1 Oğlum var. Hamilelikle birlikte neredeyse 7 sene oldu bu heyecanı yaşamayalı o yüzden sanırım ilk miş gibi yine çok çok heycanlıyım. Allah nazarlardan korusun hepimizi.
Teşekkür ederim canım inşallah hayrlısı olur,ilk bebeğimde sol kasığım acayip şekilde ağrımıştı öyle ki bacağımı atamıyordum adetime 3-4 gün kadar kala acile gittik kanda çıkmıştı hamileliğim.Bekleyeceğim artık adet gününe kadar:)))))
Ben dış gebelik gecirmistim Eylul'de canim o yuzden rahmini guclendirmeye tutunmasina yardimcii olsun dedi oyle verdi her ihtimale karsi
7mm demisti bana canim,gectigimiz cumartesi gitmistim.5+2ydi regl tarihime gore
Kisisel bilgilerinden girip tahmini dogum tatihini arada - olacak sekilde yazacaksin canim :)
Gozunaydiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsiinn
Ihtimal buyukk :)))))
Insallah gonlune gore oluurr❤
5-6 gun sonra erken gebelik testini deneyebilirsin.Erken cikmasida sans biraz :)
Bazen normal testlerde bile cikabiliyor.
Çok teşekkür ederim. Bu 2. olacak Allah nasip ederse. 6 Yaşında 1 Oğlum var. Hamilelikle birlikte neredeyse 7 sene oldu bu heyecanı yaşamayalı o yüzden sanırım ilk miş gibi yine çok çok heycanlıyım. Allah nazarlardan korusun hepimizi.
Ay ne bilim aklı selim geldin bi anda bide bayadır tanıyorum insani ilişkilerin iyi diye seni layık gördüm :))))
Bende bi gelişme olcağını pek sanmıyorum ama olursa geri vites yaparım dermişimm :))))))
Merhaba Kızlar,
sanırım ben de artık bir Ekim 2018 Anne Adayıyım yazarken bile çok heyecanlı.
Çarşamba günü erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çıktı, bu sabahda normal test yaptım hafif de olsa yine çıktı.. Hemen kan verdim değerim 158 çıktı çoook mutluyum.
Allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın ve hamile olanları hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Amin :)
Teşekkür ederiz teyzesi :) ama galiba ikinci hamilelikler de her şey daha fazla ve erken hissediliyor. Bebek hareketleri de öyleymiş. Bizimkiler daha çok küçük ama bakalım artık :)
Teşekkür ederim canım inşallah hayrlısı olur,ilk bebeğimde sol kasığım acayip şekilde ağrımıştı öyle ki bacağımı atamıyordum adetime 3-4 gün kadar kala acile gittik kanda çıkmıştı hamileliğim.Bekleyeceğim artık adet gününe kadar
Allah razı olsun canimmm :))))
Inslalah geri vites olurdaa❤
Allah en hayirli zamani saglikla gelecegi gunleri nasip etsin❤
Gozunuzaydiiinn❤ hosgeldiniz :)))
Saglikla gelsinlerde bakalim ilk gibi heyecan verici,hatta ilkte bilmemislikten korkum yoktu simdi korkularim daha cok ne zaman ne olacak bildigimizden heralde az cok :)))))) cahillik bazen mutlulukmus :)))))))
Kizimda 16.haftada hissetmistimm.Bakalim ne zaman surpriz yapaarlar❤ Şu pıtpıtları duyalimda insallah..
Senin ufaklik kac yasinda?