• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

ben yeniyim canım :KK70: daha topik yeni yeni toparlanıyor birkaç hafta sonra daha yoğun olur inş :anneadayı::KK200:

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın. Hamilelik takvimi için bu mesajın altında yer alan hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazısına tıkla çıkan sayfada herşey anlatılıyor zaten. Ordan yaparsin

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın. Hamilelik takvimi için bu mesajın altında yer alan hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazısına tıkla çıkan sayfada herşey anlatılıyor zaten. Ordan yaparsin
cnm işte orda tıkandım benım kişisel bilgi sayfasında tahmini doğum tarihine girin diye bir ibare yok :(

Oo baya cok almışssın. Bu sefer o kadar olmaz inşallah. ben de şimdiden 66kg yim :KK43:(( boy da 1.60cm. Hamile kalcağımı bilsem alır mıydım bu kiloları.. 60kg ydum fakat ben de sigarayı bıraktım. En son hele son bi ayda aldım 3-4ünü.. Şubatta kesin diyetteyim diye ne bulduysam yedim. Diyete girsem verirdim de hamileymişim :)) kadın doğumcular diyetiysen de önermiyor napcaz kızz
Ben kendimce dikkat ediyorum canım. Çikolata tatlı abur cubur gereksiz hiçbirşey yemiyorum. Kalori sayacı kullanıyorum en fazla 2000 kaloriyi bulmuyor yediklerim. Sadece sağlıklı şeyler yiyorum. Ama dedim ya ona rağmen kendimi şiş hissediyorum. Dikkat etmezsem alırım biliyorum :(

Kiyamam ya ne zor olmustur❤
Insanlarinda bu halleri pffff
Guveniyoruum sana simdiden,o kadar olmazsın inan oncelikle❤

Caninin cektigini 1 dilim ye birak,aslinda canimiz onu ceker 3-5 dilimini degil derim hep.O zaman garip bi istah ama yine de yapilmayacak sey degil.En azindan deneyimlisin,daha guclusun artik❤
Bakalım bidaha yapmam aynı hataları diyorum, inşallah yapmam :)

Sana ıyı olmus ajahhah sendedemıntehlıke vardı

:)))))
Ben dış gebelik gecirmistim Eylul'de canim o yuzden rahmini guclendirmeye tutunmasina yardimcii olsun dedi oyle verdi her ihtimale karsi:KK66:

Kızlar ben tam 5+0 da keseyi gördüm sizin kese boyutları neydi??

7mm demisti bana canim,gectigimiz cumartesi gitmistim.5+2ydi regl tarihime gore

kızlar merhaba bende dün test yaptırdım ve sonuç 219 çıktı... :) 3,5 senedir beklediğim bir bebekti Rabbim tamamına erdirir inş... Bu gebelık takvimini nasıl yapıyorsunuz özendim bende yapıcagım... :KK49: sorunsuz hamilelık geçirirz inş :dua::dua:

Kisisel bilgilerinden girip tahmini dogum tatihini arada - olacak sekilde yazacaksin canim :)
Gozunaydiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsiinn

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Sat 21 ocak ve yumurtlama günüme 2 gün kala tamamen korunmasız ilişki oldu,14 aylık bir bebeğimiz var bir tane daha düşünüyoruz.elimde idrar testi var ve Doğumdan 9,5 ay sonradan beri düzenli olarak adet görüyorum.daha öncede kararsız olduğum içn 2 kere denememiz oldu ama hamile kalmadım sık sık emziriyorum.Adetime 11 gün var,en yakın ne zaman test yapsam çıkar?

Ihtimal buyukk :)))))
Insallah gonlune gore oluurr❤
5-6 gun sonra erken gebelik testini deneyebilirsin.Erken cikmasida sans biraz :)
Bazen normal testlerde bile cikabiliyor.

Kızlar sayfa ile ilgilenmek isteyen varsa devredeyim.Gönüllü değildim açıkçası :)

Ben dış gebelik gecirmistim Eylul'de canim o yuzden rahmini guclendirmeye tutunmasina yardimcii olsun dedi oyle verdi her ihtimale karsi:KK66:

Kisisel bilgilerinden girip tahmini dogum tatihini arada - olacak sekilde yazacaksin canim :)
Gozunaydiinnn❤

5-6 gun sonra erken gebelik testini deneyebilirsin.Erken cikmasida sans biraz :)
Benim dr birşey demedi ama 5+0 da aldım ışte ultrason fotosunu orda 1.01 cm yazıyor.nasıl olduğunu anlamadım

kızlar merhaba bende dün test yaptırdım ve sonuç 219 çıktı... :) 3,5 senedir beklediğim bir bebekti Rabbim tamamına erdirir inş... Bu gebelık takvimini nasıl yapıyorsunuz özendim bende yapıcagım... :KK49: sorunsuz hamilelık geçirirz inş :dua::dua:
Gözünaydın canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim

Benim dr birşey demedi ama 5+0 da aldım ışte ultrason fotosunu orda 1.01 cm yazıyor.nasıl olduğunu anlamadım

Gayet normal bildigim kadariyla :)
5+0 tam 5 haftalik demek oyle dusun;)
8-10 mm arası normal biliyorum.

Gozunaydiinnn❤

Evt cnm haklısın ıyı olur tutunsun bebışler sen gordnmu keseyı

2 ocak=) amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım.. haftaya perşembe kalp atımı için çağırdı :)

Amiinn❤28 Aralık'tı benimde.
Bende cumartesi mi gitsem diye dusunuyorum :)))))))
2 hafta sonra gel demisti normalde

Back