Kızlar bulantilarimdan dolayi iki gundur kusuyodum. Uc gundir hic bisey yememistim. Serum için suleymaniye kadindoguma gittim. Zeytinburnunda. Idrar ve kan testi ve ultrason la bakildi. Kesehi gordu ama acil olduğu için çok hizli baktı bem görmedim. Kan sonuçları normap dedi. Idrarda enfeksiyon çıktı. Bulantilarinin sebebi bu olabilir dedi. Monurol ve bi bulanti ilacı verdi. Serum yaptı. Zaten idrarda yanma hissediyodum. Supheniz varsa baktirin sizde
Berdı cnm kullanıyorm bırwz gene mal gıbı yqpıyo
Hayırlı sabahlar hanimlar bende ekim annesi olcam INŞALLAH evde test yaptım ama daha doktora gitmedim herşeyin hayırlısı olsun
Oo baya cok almışssın. Bu sefer o kadar olmaz inşallah. ben de şimdiden 66kg yimİnşallah ikinci olucak. Bi oğlum var. Oğlumda 45 kilo aldım. Sigarayı bıraktım işi bıraktım ve kasımda öğrendim. Tüm kış evdeydim. Hareketsizlik iştah derken birsürü kilo aldım. Oğlum doğunca aldığımdan fazlasını verdim ilk 1 senede. Ama bidaha yaşamak istemem o durumu.. Kilo zor. Bende bu bi kaç ay biraz kilo almıştım onun üzerine hamile kaldım. Dikkat etmeme rağmen şiş gibiyim garip geldi
oh oh benimde boyum 165 ve 68 kg ile hamile kaldım :) ben sağlam kilo alacakmışım gibi bir his var içimde. Napıcam hiç bilmiyorum. Şimdi sigarada bıraktım bende otomatik olarak sürekli elimde bişiler var :))))))Oo baya cok almışssın. Bu sefer o kadar olmaz inşallah. ben de şimdiden 66kg yim(( boy da 1.60cm. Hamile kalcağımı bilsem alır mıydım bu kiloları.. 60kg ydum fakat ben de sigarayı bıraktım. En son hele son bi ayda aldım 3-4ünü.. Şubatta kesin diyetteyim diye ne bulduysam yedim. Diyete girsem verirdim de hamileymişim :)) kadın doğumcular diyetiysen de önermiyor napcaz kızz
Sana ıyı olmus ajahhah sendedemıntehlıke vardıGecmis olsuun❤
Bende az uyuyan ve zor dalan biriyim o yuzden gece yatmadan iyi oluyor bana :)))
Gozunuzaydiinn ❤ saglikla gelsin minikk
Valla ben bılac kısıye dedm cogu arkasİyi yapmışsınızbenim etrafımdakiler benden hevesli oldukları için en ufak ah desem hamile misin diye soruyorlar bende yüzlerine hayır diyemiyorum
ben kullanıyorum fitil olarak. Sabah akşam. HAp olarak içmek istemedim çünkü çalışıyorum.Kızlar aranızda baska progestan kullanan varmı suan benım gıbı
Aminnn canım INŞALLAH yok daha yaptırmadım evde üç test yaptım sillikçıktı bakalım herşeyin hayırlısıHayırlı olsun hoşgeldin aramıza kan testi yaptirdinmi inşallah sağlıklı bir hamilelik sureci geciririz hepimiz :))
Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder INŞALLAH bende kizimda 4 sene bekledim bundada 1.5 senekızlar merhaba bende dün test yaptırdım ve sonuç 219 çıktı... :) 3,5 senedir beklediğim bir bebekti Rabbim tamamına erdirir inş... Bu gebelık takvimini nasıl yapıyorsunuz özendim bende yapıcagım...sorunsuz hamilelık geçirirz inş
amin cnm :)Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder INŞALLAH bende kizimda 4 sene bekledim bundada 1.5 sene
Biz o ay aşılama yapmaya karar vermiştik eşim yüzünden iki gün geç gittik ve catlatma igne olması gerekiyordu ama artık geçti yeni önümüzdeki ay basliycaktik ve RABBİM mucizesini bize gösterdiamin cnm :)
nasıl oldu sonra benım tüp bebek ile oldu ... aslında bende ve eşimde hiçbir sorun yoktu ama yine olmadı bizde tüp bebek denedik şükür tutundu bebeğim bana :)
ben yeniyim canımKimse bu topikte cevap verme ihtiyacı duymuyor niye ki=)
Rabbimin mucizesi işte maşallah cnm darısı ikinciye inş :)Biz o ay aşılama yapmaya karar vermiştik eşim yüzünden iki gün geç gittik ve catlatma igne olması gerekiyordu ama artık geçti yeni önümüzdeki ay basliycaktik ve RABBİM mucizesini bize gösterdi
KESEYİ GÖRMEYENLERDE ÇOĞUNLUKTA :)Kimse bu topikte cevap verme ihtiyacı duymuyor niye ki=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?