Aynen bende öyle düşündüm INŞALLAH hayirlisiyla olursa bebeklerimiz aynı haftada olcak hadi hayirsi senin ilkmiBende gitmedim henuz doktora
Bir kac hafta gecsin diye bekleyecegim
Aynen bende öyle düşündüm INŞALLAH hayirlisiyla olursa bebeklerimiz aynı haftada olcak hadi hayirsi senin ilkmi
Canim RABBİMOlursa ilk olacak insallah
Kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim
Tedirginim o yuzden
Geçer canım o daIyıyım suan cnm aksam gelmedı leke cok hafıf gelıyo sut kahve gobı zaten koyu degıl ılaca devam işe gıtmeye devam suan sen nasılsn
hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder INŞALLAH buarada geçmiş olsun canım kimyasal gebelik nasıldı
Aminn canım simdi kan testi hiç yapmadım doktora da gitmedi korktum açıkçasıBeta degerlerim dusuktu doktor kimyasal gebelik dedi iki hafta sonrada agrili bir sekilde adet oldum gebelik sonlandi, Allah bir daha yasatmasin. Zor bir surecti
INŞALLAH RABBİM bidaha yasatmasin canımBeta degerlerim dusuktu doktor kimyasal gebelik dedi iki hafta sonrada agrili bir sekilde adet oldum gebelik sonlandi, Allah bir daha yasatmasin. Zor bir surecti
Amin inşallah sizin için de güzel bir hamilelik geçerBenim bi oğlum var ardından benimde kayıplarım oldu.ama bu sefer bende iyi şeyler hissediyorum. Bu sefer olucak inşallah. Rabbim seninde yüzüne gülsün çok güzel bi hamilelik geçir inşallah
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza kan testi yaptirdinmi inşallah sağlıklı bir hamilelik sureci geciririz hepimiz :))Hayırlı sabahlar hanimlar bende ekim annesi olcam INŞALLAH evde test yaptım ama daha doktora gitmedim herşeyin hayırlısı olsun
Ben nazar olmasin diye kimseye soylemedim daha
Benim bir tane çocuğum olduğu için hemen farketmezler diye düşünüyorum. Eşimle ikimiz biliyoruz sadece.olumsuz bir sey de yaşarsak daha fazla üzülmeyelim diye söylemiyoruz. bakalım ilk kim farkedecek bendeki değişikliği diye bekliyorum. Bakalım okulda arkadaşlarım farkedebilecekler mi belirtiler başlayıncaİyi yapmışsınızbenim etrafımdakiler benden hevesli oldukları için en ufak ah desem hamile misin diye soruyorlar bende yüzlerine hayır diyemiyorum
Masallah cnm dıkkat et sende kendıne 13 gun sonraya tandevu aldm bebekle kalp atısları ıcın bende ıns gozukurGeçer canım o da
Canım çok şükür iyiyim benim şuan bişey yok inşallahta hiç gelmez hiçbirimizden
nasıl dayanacaksın o kadarMasallah cnm dıkkat et sende kendıne 13 gun sonraya tandevu aldm bebekle kalp atısları ıcın bende ıns gozukur
Keseyı gordum cnm buyusun anca dayanmak lazım işten ızın alamıyorum sureklı cnmnasıl dayanacaksın o kadarben mümkün değil bugun keseyi görürsem allahın izniyle inşallah ben nerdeyse 2 günde bir gitmeye başlarım doktora kalp atışları için
ben hiç görmedin sandım bir an :)Keseyı gordum cnm buyusun anca dayanmak lazım işten ızın alamıyorum sureklı cnm
2 3 mmcıktı cnm kesecıgımızben hiç görmedin sandım bir an :)
yaa maşallah2 3 mmcıktı cnm kesecıgımız
Ins cnm yanıstegımız o bebıs gozuksun sonra kalp gıttımde atsın saglıklı olsunyaa maşallahkocaman olsun koşarak büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?