2018 Ekim Anneleri

Olursa ilk olacak insallah
Kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim
Tedirginim o yuzden
Canim RABBİM
hayirlisiyla kucağına almayı nasip eder INŞALLAH buarada geçmiş olsun canım kimyasal gebelik nasıldı

Beta degerlerim dusuktu doktor kimyasal gebelik dedi iki hafta sonrada agrili bir sekilde adet oldum gebelik sonlandi, Allah bir daha yasatmasin. Zor bir surecti
Aminn canım simdi kan testi hiç yapmadım doktora da gitmedi korktum açıkçası

Beta degerlerim dusuktu doktor kimyasal gebelik dedi iki hafta sonrada agrili bir sekilde adet oldum gebelik sonlandi, Allah bir daha yasatmasin. Zor bir surecti
INŞALLAH RABBİM bidaha yasatmasin canım

Birde dikkatimi cekti burda saat 7:35 benim telefonda 8:35 neden acaba

Hayırlı sabahlar hanimlar bende ekim annesi olcam INŞALLAH evde test yaptım ama daha doktora gitmedim herşeyin hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza kan testi yaptirdinmi inşallah sağlıklı bir hamilelik sureci geciririz hepimiz :))

İyi yapmışsınız benim etrafımdakiler benden hevesli oldukları için en ufak ah desem hamile misin diye soruyorlar bende yüzlerine hayır diyemiyorum
Benim bir tane çocuğum olduğu için hemen farketmezler diye düşünüyorum. Eşimle ikimiz biliyoruz sadece.olumsuz bir sey de yaşarsak daha fazla üzülmeyelim diye söylemiyoruz. bakalım ilk kim farkedecek bendeki değişikliği diye bekliyorum. Bakalım okulda arkadaşlarım farkedebilecekler mi belirtiler başlayınca

Masallah cnm dıkkat et sende kendıne 13 gun sonraya tandevu aldm bebekle kalp atısları ıcın bende ıns gozukur
nasıl dayanacaksın o kadar ben mümkün değil bugun keseyi görürsem allahın izniyle inşallah ben nerdeyse 2 günde bir gitmeye başlarım doktora kalp atışları için

nasıl dayanacaksın o kadar ben mümkün değil bugun keseyi görürsem allahın izniyle inşallah ben nerdeyse 2 günde bir gitmeye başlarım doktora kalp atışları için
Keseyı gordum cnm buyusun anca dayanmak lazım işten ızın alamıyorum sureklı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…