2018 Ekim Anneleri

ben yeniyim canım daha topik yeni yeni toparlanıyor birkaç hafta sonra daha yoğun olur inş

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın. Hamilelik takvimi için bu mesajın altında yer alan hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazısına tıkla çıkan sayfada herşey anlatılıyor zaten. Ordan yaparsin

cnm işte orda tıkandım benım kişisel bilgi sayfasında tahmini doğum tarihine girin diye bir ibare yok

Fitil dediğiniz jel olan mı crinione jel

Ben kendimce dikkat ediyorum canım. Çikolata tatlı abur cubur gereksiz hiçbirşey yemiyorum. Kalori sayacı kullanıyorum en fazla 2000 kaloriyi bulmuyor yediklerim. Sadece sağlıklı şeyler yiyorum. Ama dedim ya ona rağmen kendimi şiş hissediyorum. Dikkat etmezsem alırım biliyorum

Bakalım bidaha yapmam aynı hataları diyorum, inşallah yapmam :)

Sana ıyı olmus ajahhah sendedemıntehlıke vardı

:)))))
Ben dış gebelik gecirmistim Eylul'de canim o yuzden rahmini guclendirmeye tutunmasina yardimcii olsun dedi oyle verdi her ihtimale karsi

Kızlar ben tam 5+0 da keseyi gördüm sizin kese boyutları neydi??

7mm demisti bana canim,gectigimiz cumartesi gitmistim.5+2ydi regl tarihime gore

Kisisel bilgilerinden girip tahmini dogum tatihini arada - olacak sekilde yazacaksin canim :)
Gozunaydiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsiinn

Ihtimal buyukk :)))))
Insallah gonlune gore oluurr❤
5-6 gun sonra erken gebelik testini deneyebilirsin.Erken cikmasida sans biraz :)
Bazen normal testlerde bile cikabiliyor.

Kızlar sayfa ile ilgilenmek isteyen varsa devredeyim.Gönüllü değildim açıkçası :)

Benim dr birşey demedi ama 5+0 da aldım ışte ultrason fotosunu orda 1.01 cm yazıyor.nasıl olduğunu anlamadım

Gözünaydın canım
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim

Benim dr birşey demedi ama 5+0 da aldım ışte ultrason fotosunu orda 1.01 cm yazıyor.nasıl olduğunu anlamadım

Gayet normal bildigim kadariyla :)
5+0 tam 5 haftalik demek oyle dusun
8-10 mm arası normal biliyorum.

Evt cnm haklısın ıyı olur tutunsun bebışler sen gordnmu keseyı

2 ocak=) amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım.. haftaya perşembe kalp atımı için çağırdı :)

Amiinn❤28 Aralık'tı benimde.
Bende cumartesi mi gitsem diye dusunuyorum :)))))))
2 hafta sonra gel demisti normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…