• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

O siskinlik hissi bende de var.. sanki karin cevrem buyudu sisti garip bi his bu

Paylaşırım tabi ki de :KK48: bu ay hamile olabileceğimi düşünüyordum ama kendimi garip hissediyorum sabahtan beri. Bir yandan iki çocukla da ilgilenebilirim buna hazırım diyorum bir yandan da ya yapamazsam kızımla yeterince ilgilenemezsem diye endişeye kapılıyorum:silah: yardımcı olun kızlar nasıl çıkacağım bu ruh halinden

Canım oglumdan sonra yeri aylikken kizima hamile kaldığımda kendimi o kadar çok harap ettim ki. Bn oğluma bunu nasıl yaptım. Ben oğluma nasıl bakicam. Ya yine cok zor geçerse. Diye diye bitirdim kendimi. Ama allah herseyi en iyi bilen. Oglum uyumayan bi bebekti mecburen uyumayi ogrendi. Hicbir seyden geri kalmadi aksine bir yasindan itibaren yemegino kendi yiyen kendi kendine güzel güzel oynayan tam bir abi oldu. Dogduktan sonrada kardesini cok sevei hic kiskanmadi onu hic otelemedim. Gorevelri oldu. Bez gorevlisi oldu ıslak mendil gorevlisi oldu. Şimdi doyorum rabbim iyiki verdin kızımı diyorum. Prensesim o kadar tatlilar ki ikiz gibi buyuduler. Abiso o dogana kadar bi cok seyi ogrenmisti. Kardesi doguncada ona ogretti. Şimdi kızım 2,5 yasinda oglum mayista dort olacak. Sofra bezlerini toplayan etrafi çekip çeviren bicirik bisey oldu. :D . Ve butun bunlar sadece ben ve cocuklarimla oldu Allah'ın yardimiyla. Anneanne babaanne halanteyze yok bizde. Belkide böylesi daha iyidir bilemiyorum :)

Kizlar iyi geceler 4+3 te kese görünür mü bide ben ilişki tarihimizi bildiğim için 4+3 diyorum yoksa son adet tarihimi mi soylemeliyim o zaman da 6+0 oluyo

Kızlar bulantilarimdan dolayi iki gundur kusuyodum. Uc gundir hic bisey yememistim. Serum için suleymaniye kadindoguma gittim. Zeytinburnunda. Idrar ve kan testi ve ultrason la bakildi. Kesehi gordu ama acil olduğu için çok hizli baktı bem görmedim. Kan sonuçları normap dedi. Idrarda enfeksiyon çıktı. Bulantilarinin sebebi bu olabilir dedi. Monurol ve bi bulanti ilacı verdi. Serum yaptı. Zaten idrarda yanma hissediyodum. Supheniz varsa baktirin sizde

Kızlar bulantilarimdan dolayi iki gundur kusuyodum. Uc gundir hic bisey yememistim. Serum için suleymaniye kadindoguma gittim. Zeytinburnunda. Idrar ve kan testi ve ultrason la bakildi. Kesehi gordu ama acil olduğu için çok hizli baktı bem görmedim. Kan sonuçları normap dedi. Idrarda enfeksiyon çıktı. Bulantilarinin sebebi bu olabilir dedi. Monurol ve bi bulanti ilacı verdi. Serum yaptı. Zaten idrarda yanma hissediyodum. Supheniz varsa baktirin sizde
Cok geçmiş olsun en kısa zamanda iyilesirsiniz insallah

Cok gecmis olsun canimm
Ben cumartesi gitmistim 7mm'di.Asagi yukari ayniyiz.Normal demek ki hem doktorunda soylemis hic canini sikma❤
Lekelerinde durur tekrarlamaz insallah❤

Insallah canim❤
Progestan verdi mi?

Bu aylarda sislik cok oluyor.Regli atlatmanin siskinligi,gaz,dengeler fln derken,geçici:KK66:
Toparlarsin bence
Berdı cnm kullanıyorm bırwz gene mal gıbı yqpıyo

Kizlar benimde tup bebek
Pazartesi kese icin cagirdi dr. Bu ikinci denemem ilki gelismemisti
Bana dua eder misiniz?
Hem yalnizim hemde moralim iyi degil.
Bugunde cok belirtim olmadi
Kucuk bebislerim insallah benimledir teyzeleri

Görürsün Allahın izniyle keseyi
Dualarımz seninle sağlıkla kucagina alırsın inşalllah

Canım merak ettim nasılsın
Bi Arkadaşta da gelmiş leke çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah
Iyıyım suan cnm aksam gelmedı leke cok hafıf gelıyo sut kahve gobı zaten koyu degıl ılaca devam işe gıtmeye devam suan sen nasılsn

Hayırlı sabahlar hanimlar bende ekim annesi olcam INŞALLAH evde test yaptım ama daha doktora gitmedim herşeyin hayırlısı olsun

Back