Ilk once goremedim. Tam dicektim erken gebelik testi al. Sonra baktim hakikaten var :)) erken yumurtlamis plabikirisn canim. Benim ilk hamileliğimde adetimin geciktigi ilk gün senin ki gibi bi çizgi çıkmıştı. 14. Günde yumurtlamistim. Sende adetten hemen sonra yumurtlamis olabikirsin. Bı düşün bakalım icraatlarinizi inşaallah gönlüne göre versin rabbim.Eki Görüntüle 2095113 Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018 Ekim Anneleri
- Konu Sahibi plojovic
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2018 2018 anneleri 2018 ekim anneleri ekim ekim anneleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
Canım sağol icraatlar sürekliydi çok çalıştıkIlk once goremedim. Tam dicektim erken gebelik testi al. Sonra baktim hakikaten var :)) erken yumurtlamis plabikirisn canim. Benim ilk hamileliğimde adetimin geciktigi ilk gün senin ki gibi bi çizgi çıkmıştı. 14. Günde yumurtlamistim. Sende adetten hemen sonra yumurtlamis olabikirsin. Bı düşün bakalım icraatlarinizi inşaallah gönlüne göre versin rabbim.
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm olabılırmtrstın markası freelyse ınanma da bıkacgun sonra yenıden yap ılıskıden kacıncı gunun senınEki Görüntüle 2095113 Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı
- 6 Ocak 2018
- 924
- 732
- 23
- 45
Canım markası gebe tıme testin ilişki bilmiyorumki gün aşırı çalıştık hepCnm olabılırmtrstın markası freelyse ınanma da bıkacgun sonra yenıden yap ılıskıden kacıncı gunun senın
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bıkac gune gene tekrarla testı cnm ne olur nolmaz erken yumurtladıysan cıkmıs olabıılır amaCanım markası gebe tıme testin ilişki bilmiyorumki gün aşırı çalıştık hep
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benımde ılıskıden ıcuncu gun hafıf kasıklarda agrı azcık goguslerde hassasıyet var psıkolojık bısey yasamak ıstenıyorum yaaaCanım markası gebe tıme testin ilişki bilmiyorumki gün aşırı çalıştık hep
Adet olacağım zaman hiç göğüs ağrısı çekmem. Geçen ay öyle bı göğüs ağrısı çektim ki hah dedim kesin hamileyim. Ama olmadı. Yani belirtilere pek inanmayın. Ben artık belirtileri düşünüp bat ı zor getirmek istemiyorum. Gönlüne göre olsun herşey :)Benımde ılıskıden ıcuncu gun hafıf kasıklarda agrı azcık goguslerde hassasıyet var psıkolojık bısey yasamak ıstenıyorum yaaa
Bat 26 ocak canım 29 günde bi oluyorum :)Sat 28 ocak o zaman hadi hayırlısı gelsin bebişler
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Aynen haklısın cnm ne belırtıler yasadık sonra ne cıktı koca bı negatıf ıns en azından yumuetlamısımdır bı sıkıntımı olmasında saglık ıcın es ve bızde bıkac ay gecıksede ılur benım bata kac var kac saymam lazım hıc bılmıyorumAdet olacağım zaman hiç göğüs ağrısı çekmem. Geçen ay öyle bı göğüs ağrısı çektim ki hah dedim kesin hamileyim. Ama olmadı. Yani belirtilere pek inanmayın. Ben artık belirtileri düşünüp bat ı zor getirmek istemiyorum. Gönlüne göre olsun herşey :)
Kaç günde bir olursun genelde. Sat hangi gündü?Aynen haklısın cnm ne belırtıler yasadık sonra ne cıktı koca bı negatıf ıns en azından yumuetlamısımdır bı sıkıntımı olmasında saglık ıcın es ve bızde bıkac ay gecıksede ılur benım bata kac var kac saymam lazım hıc bılmıyorum
- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
Canım evet var çizgi ama burası henüz hamilelikler belli olduktan sonra dolacağı için, sen istersen hamile olmak isteyenler topiklerine sor oralar daha yogun ve bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar var :)Eki Görüntüle 2095113 Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Genelde 27 29 gunde oluyorum cnm sat 30 aralıktı 4?5 ayda bır benım duzenım bozuluyor gecen ayda bozuldu 45 gun sonra geldı buay kac gunde olurum bı ıyorum heralde en gec ay sonu olmam şazım progestan ılacı kullanıyorum gecıkırsem 30 dan fazla hamıle oldugumu dusunurumKaç günde bir olursun genelde. Sat hangi gündü?
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Rabbim gönlüne göre versin insallah hayırlısı ile olur ikizlerin :)Herkese merhaba. Sat 28 Aralık. Merakla bekliyorum. Ağustos olmadı. Eylül olmadı. Nasibse bu ay olur inşaallah. Hedef büyük. Ikizlerim olmasını niyaz ediyorum rabbimden.
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Canım maşallah var inşallah :) rabbim sağlıkla kavuştursun kac gün var bata :)Eki Görüntüle 2095199 Gitgide böyle oldu canım tabi adeti bekleyeceğim geçerse kesin olur kan yaparım
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Bat ın benimle aynı canım benim de o civarlarda muhtemelen 30 u :)Genelde 27 29 gunde oluyorum cnm sat 30 aralıktı 4?5 ayda bır benım duzenım bozuluyor gecen ayda bozuldu 45 gun sonra geldı buay kac gunde olurum bı ıyorum heralde en gec ay sonu olmam şazım progestan ılacı kullanıyorum gecıkırsem 30 dan fazla hamıle oldugumu dusunurum
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yumurtlamadan nekdr gectı cnm varmı belırtı bugun sık ıdrara cıkmaya basladm ıkı gundurde kendımı guzllesmıs hıssedıyorum uc gunde psıkolojık belırtıler basladı ahahah
Bat ın benimle aynı canım benim de o civarlarda muhtemelen 30 u :)
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Valla bu ay yumurtlama belirtilerim çok erken yaşandı 10. gün falan ama normalde dün olması lazımdı :) ikisini de degerlendirdik hayırlısı bakalım rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)Yumurtlamadan nekdr gectı cnm varmı belırtı bugun sık ıdrara cıkmaya basladm ıkı gundurde kendımı guzllesmıs hıssedıyorum uc gunde psıkolojık belırtıler basladı ahahah
- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benımde 16. Gunde gogus agrısı kadık btması oldu sanırım buay yumurtladm sen teste basa yakında enkoyu olan pazar sabahtı ogleden sora sılıklestıValla bu ay yumurtlama belirtilerim çok erken yaşandı 10. gün falan ama normalde dün olması lazımdı :) ikisini de degerlendirdik hayırlısı bakalım rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Eklentiler
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
4. di mi evet o gün yumurtlamissin sanki :) hiç yapmadım ovu testi ama yanlış değilsem iki cizginin de eşit koyu olması lazım di mi :)Benımde 16. Gunde gogus agrısı kadık btması oldu sanırım buay yumurtladm sen teste basa yakında enkoyu olan pazar sabahtı ogleden sora sılıklestı