• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benimde adetime 9 10 gün kala kasiklarimda adet sancısı başlamıştı ama hamilelikmis sonrasında 10 gün geçince gününden test yapmıştım canim inşallah bebek istiyorsan hamilesindir ♡
Sağol canım hassas testlerden adetten önce çıkan testin yaptım çıktı hemen var ihtimal ama adeti beklemek lazım

Sağol canım hassas testlerden adetten önce çıkan testin yaptım çıktı hemen var ihtimal ama adeti beklemek lazım
Ama simdi testini de gördüm bana kalırsa hamilesin ben 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım cok belirgin çıkmıştı 1 aylık falandı sende 2 3 haftalık falan gibi duruyorsun belirtilerimiz aynı inşallah sağlıkla da kucağına alırsın

Amin canım çok sağol :anneadayı: sen kaç haftalıksın ?

Ben de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum daha
Benimde tahmini doğum 1 ekim bat 18 şubat belirtilerimiz aynı benimde gosuglerim şiş ve sürekli ağzım kuruyor gece kalkıp şu içme istigi duyuyorum ve bugün 2 testtede silik çizgiyi gördüm inşallah doğrudur :anne:

Benimde tahmini doğum 1 ekim bat 18 şubat belirtilerimiz aynı benimde gosuglerim şiş ve sürekli ağzım kuruyor gece kalkıp şu içme istigi duyuyorum ve bugün 2 testtede silik çizgiyi gördüm inşallah doğrudur :anne:
Gördüysen vardır canım :anneadayı:

Ben de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum daha
Canım adet olacakbir kadi misafirleri belirtileri hamilelik sanabilir. Hamile bir kadın da belirtileri adet sanabilir. Yani belirtilere hiç ama hiç inanma .
Yumurtlaman hemen adet sonrası olduysa çizgi çıkması normal. Inşaallah gönlüne göre verir Rabbim.

Bat 18 Şubat derken?? Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına versin bebeğini. Bu arada coft çizgi cikarsa pek yanilmiyo tek çizgi de yanılgı daha fazla oluyo.

Selamun aleykum kızlar benim daha 6 aylık kızim var 4.cu olacak bu çok korkuyorum daha kesin değil ama ihtimal var :KK43:

Selamun aleykum kızlar benim daha 6 aylık kızim var 4.cu olacak bu çok korkuyorum daha kesin değil ama ihtimal var :KK43:
Herkesin hayat tarzı farklı canım. Ama gerçekten endişelenme. Diğer cocuklari kaç yaşında. Bende oğluma yedi aylık hamileyken kızıma hamile kaldığımı öğrenmiştim. Tabi o zaman oğluma nasıl bakarım diye çok ağladım çok yiprattim kendimi. Çünkü ilk hamileliğimde çok ağır bulantı kuama ve baş ağrısı yaşamıştım. Iki ay yatalak gibiydim resmen. Ama rabbim yardim etti. Kızımda hiç öyle kötü olmadım. Yataklara düşecek kadar hastalanmadim. Ve şimdi sukrediyorum. Iyiki boyle olmuş diyorum. Oglum Mayıs'ta dört, kızım Ağustos'ta üç yaşını dolduracak. Oğlum sırf kardeşi geliyor diye daha güzel yetişti. MaşaAllah subhanAllah nazar değmesin. Korkumdan.. uyku düzeni kendi kendine uyuması yemek yemesi. Herşeyi elhamdulillah kendi yapabiliyordu. Sünneti bile doğuma bi hafta kala oldu. Kızım doğduğunda hiç kıskançlık yaşamadık. Onu her zaman aramıza aldık. Hani küçük anne derler ya küçük kızlara. Benim oğlum kardeşinin küçük babası oldu. Bez ve ıslak mendil görevlisi oldu. Şimdi arayı açmadan üçüncü kardeş istiyoruz. Hatta ikiz istiyoruz rabbim nasib ederse. Kardeşler arasında az yaş farkı korkutucu gelebilir ama bence bu ilk zor yıllar atlatilinca onlara çok güzel bir şeyin nasib olduğunu fark edeceğiz onlarda bizde. Rabbim gönlüne göre versin. Unutma allah kimseye ama kaldıramayacağı yük vermez.

Yeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi

Yeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi
Hoşgeldin canım. Galiba kimse kendini umitlendirip kaptırmak istemiyo:(( ben iki gun sonra erken gebelik testi yaomak istiyorum 26 sinda olmam lazım. Hayırlısı bakalım. Karnimda batma var. Kasiklarimda degil karnimda derinlerde.

Hoşgeldin canım. Galiba kimse kendini umitlendirip kaptırmak istemiyo:KK43:( ben iki gun sonra erken gebelik testi yaomak istiyorum 26 sinda olmam lazım. Hayırlısı bakalım. Karnimda batma var. Kasiklarimda degil karnimda derinlerde.

Benim de 28i.Daha cok var :) Buralar ancak 26sından sonra hareketlenmeye başlar :) biraz da kesinlestikce.

17545A6C-16C3-4E97-A0AA-5B7D919FEDED.jpeg Kızlar benim de 23 ü dün idrar yaptım çizgi var ama adet geçmeden olmaz dedi doktor kimyasal olabilir dedi

Back