• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bu arada bazi yerlerde 1 bazi yerlerde 4 ekim diyor bat a. Siz ne diyorsunuz??

Son adet tarihine 7 gün ekle,3 ay geri git :) O tarihin.
Ama bebek oldugunda ultrasonda gelisimine gore degisebiliyor.E bide bebis ne zaman gelmek isterse iste :)

:rolleyes: harbiden çıktı :)) 4 ekim bu durumda. Ama büyük ihtimal sezaryen olacak yani Eylül un son annesi olabilirim:KK51:

Son adet tarihine 7 gün ekle,3 ay geri git :) O tarihin.
Ama bebek oldugunda ultrasonda gelisimine gore degisebiliyor.E bide bebis ne zaman gelmek isterse iste :)

:rolleyes: harbiden çıktı :)) 4 ekim bu durumda. Ama büyük ihtimal sezaryen olacak yani Eylül un son annesi olabilirim:KK51:

28 Aralık mıydı son adetin :)
Benimde öyle,bekliyorumm
Benimde ikinci olacak,dogumlar nasip artik :) 39+5te dogmustu kızım

28 Aralık mıydı son adetin :)
Benimde öyle,bekliyorumm
Benimde ikinci olacak,dogumlar nasip artik :) 39+5te dogmustu kızım
Benimde üçüncü olacakallah kısmet ederse. Ilkizorunlusezaryen olunca ikinci doğumda bir sene sonra olunca mecburan o da sezaryen oldu. Şimdi ufak bi şansım var normal doğum için ama büyük ihtimal yine sezaryen olacam.

Hamile oldugunu ogrenen varmi beni 5 gunum var daha merak ediyorum

Benimde üçüncü olacakallah kısmet ederse. Ilkizorunlusezaryen olunca ikinci doğumda bir sene sonra olunca mecburan o da sezaryen oldu. Şimdi ufak bi şansım var normal doğum için ama büyük ihtimal yine sezaryen olacam.

Sağlıkla olsunda :)

Merhaba kızlar bu topık bana sıcak gelıcek gıbı geldı ıcımden bır ses ekım annesı olcagımı soyluyor :KK66: dun yumurtladım kısmet tabı bata 10 gun var

Dün yumurtladığına eminsen 14 gün sonra olur tahminen reglin canım?

Ilıskıden kac gun sonra hamılleık belırtılerı olmaya baslar kızlar

86DC3898-9867-49A2-AA43-104264993FCF.jpeg
Kızlar test yaptım ama adetime 8 gün var idrar testim de çok hafif çizgi var inanamadım eşim d gördü bu kadar erken çıkar mı

Back