2018 Ekim Anneleri

Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?

Kızlar dunden berı bılac kez oldunhafıfmyaşıskan kahve akıntı gelıyo dr a gıttım dun korkuyorum basına gelen varmı kızlar dr progestan verdı ne olur ne olmaz dıye ya dun kesecıgı gordum

Kızlar dunden berı bılac kez oldunhafıfmyaşıskan kahve akıntı gelıyo dr a gıttım dun korkuyorum basına gelen varmı kızlar dr progestan verdı ne olur ne olmaz dıye ya dun kesecıgı gordum
Bende kizima hamileyken olmustu progestani vajinal kullanmistim 400 luk doz du sanirim gunluk yanlis hatirlamiyosam korkma dua et bol bol hic bir sey olmaz allahin izniyle saglikla alirsin kucagina bebisini

Benim bugün tam 4+0. Acaba 1 ay sonra 1000 i görür mü ki kan değerim.Şu an düşük çünkü
Canım ben adetime neredeyse 1 hafta vardı erken öğrendim. 113 çıktı. 2 gün sonra tekrarladim testi 387 çıktı. 5 6 gün sonra 1000 çıktı. Seninde yükselir inşallahh. Geç döllenme falan olabilir

Aaa lütfen kötü düşünme hiçbirhşey olmaz Allah bakacak takati de verir isteyip kavusamayan milyonlarca kadın var kıymetini bil canım

Bende kizima hamileyken olmustu progestani vajinal kullanmistim 400 luk doz du sanirim gunluk yanlis hatirlamiyosam korkma dua et bol bol hic bir sey olmaz allahin izniyle saglikla alirsin kucagina bebisini
Ins allahın ıznıyşe cnm ıcıyorum bakalım en ıyısıno dusunuyorum

Canım ben adetime neredeyse 1 hafta vardı erken öğrendim. 113 çıktı. 2 gün sonra tekrarladim testi 387 çıktı. 5 6 gün sonra 1000 çıktı. Seninde yükselir inşallahh. Geç döllenme falan olabilir

Dr umda öyle söyledi. Değerim düşük diye artmayacak diye korkuyorum.Senin maşallah değerlerin çok güzelmiş. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.

İnşallah canım hayırlı olsun bebeğin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir aminn

Amin inşALLAH

Canım inş dualarım seninle.

Allah razı olsun çok sağol

Hoşbulduk kuzum inş canım yaa. Yarın kan vericem. Değer artmış mı bakıcas. İnş artar dua edin bana kızlar

İnşaALLAH değerin artmıştır dualarımız sizinle

Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?

Oyy hadi bakalım sen atlattın
Benim randevum 16.30 da
Gözün aydın bu arada
Alttan mı bakıldı yoksa karından mı
Bugün tekrar b hcg verdim
Transferin 23. günü 26.000 olmuş

Canım bu sabahta benden hafif pembelik geldi dr a gideceğim.
Geçen hafta da olmuştu acile gittim 12. haftaya kadar normal dedi
Belki bana da verir bugün drum.

Aaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktık
Tebrik ederim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Herkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün
Dualarımız seninle
Keseyi görürsünüz benimde bugün 6+1
5+3de gördüm ben..

Kalp atışınıda duyarsın inşalllah benimde bugün dr randevum var hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…