2018 Ekim Anneleri

Ay ne biçim insanlar var ya Allah böyle insanların şerrinden korusun bizleri Rabbim Amin Elemtere fiş Kem Gözlere Şiş
Amin
Ay ne kadar nankormus yazık gercektende acaba neden kiskanmis olabilirki
kisilik meselesi diyelim. Istemez kimse iyi birsey yapsin iyi yerlere gelsin. Hep elestirir insanlari. Bilirsiniz bu tarz insanlari

Sol kasıgım agrıyor gun ıcınde ıgne batması yasatıyor yanı bende oluyor ayagımı havaya dıkınce yastık koyunca bır nebze duzelıyor neler tuketıyorsunuz bu ayda yeme içme bakımından

ama ben sana olabilir dedim :) hayırlı olsun bebeğin :)
Aaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktık

Aaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktık
ya çok çok sevindim :) sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah :)

Herkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün
İnşallah canım hayırlı olsun bebeğin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir aminn

Herkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün

Canım inş dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…