AminAy ne biçim insanlar var ya Allah böyle insanların şerrinden korusun bizleri Rabbim Amin Elemtere fiş Kem Gözlere Şiş
kisilik meselesi diyelim. Istemez kimse iyi birsey yapsin iyi yerlere gelsin. Hep elestirir insanlari. Bilirsiniz bu tarz insanlariAy ne kadar nankormus yazık gercektende acaba neden kiskanmis olabilirki
Bende de yok canim ilk bebegimde de olmadi. Sadce asiri yorgunlukKizlar hamile olupta kasik agrisi bel agrisi olmayan var mi? Benim ikisi de yokta?
MerhabaMerhaba kızlar benımde 3 +5 bugun itibari ile. 3+3 oldugu aksam ogrendım 68 deger çıkmıştı. Cok sabırsızlanıyorum
Merhaba
Bnmde 3+6 22,32 kan sonucun. Bugün 4+0 olduk bile
ama ben sana olabilir dedim :) hayırlı olsun bebeğin :)Merhaba
ya ben çok fenayım neler yemiyorum ki :)Sol kasıgım agrıyor gun ıcınde ıgne batması yasatıyor yanı bende oluyor ayagımı havaya dıkınce yastık koyunca bır nebze duzelıyor neler tuketıyorsunuz bu ayda yeme içme bakımından
Bende aksine ilkinde bekleyip durmustum :)))
Simdi heyecanla kosturup gittim.
Gerci Eylul'de dış gebelik gecirmemin etkisi var :)
tabi bu başka bir durum aklımdan da geçmiyor değil böyle bir sey varmı acaba diye.çok geçmiş olsun.
Aaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktıkama ben sana olabilir dedim :) hayırlı olsun bebeğin :)
ya çok çok sevindim :) sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah :)Aaaa ewt canım. Zaten senin yazını okuduktan sonra idrar testi yapmak istedim. Eve gider gitmez test yaptım ve belirgin şekilde 2. Çizgiyi gördüm. Sonra kan verdik hemen ve pozitif çıktık
ya çok çok sevindim :) sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah :)
Amin canım inş. Çok tşklerYaaaaa Allah sag salım kucagımıza kavustursun hayırlı olsun canım senınde :)))
Kuzucummm hosgeldinMerhaba
İnşallah canım hayırlı olsun bebeğin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir aminnHerkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün
Herkese günaydın
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah
13 yıldan beri bu anı bekliyorum
6+0 Bugün
Kuzucummm hosgeldin
Beraberce ilerleyecez cok sevindimAllah nasip ederse Ekim'de bebislerimizii kucagimiza alacagiz
İnşallah sagliklaa artsin canım degerlerinHoşbulduk kuzum inş canım yaa. Yarın kan vericem. Değer artmış mı bakıcas. İnş artar dua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?