• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Cok sukur canim hayirli ugurlu olsun bende az önce gördüm keseyi okadar mutluyumki anlatmaam allahim butun isteyenelre versin kalp atisinida duydunmu?
Hayırlı olsun acaba kaç haftalik siizinki bende keseyi ve kalp atslarini duymak görmek için sabirsizlaniyorum:KK200::dua:

Kızlar merhabalar ben bugün tahlil sonucumu aldım hamileliğim kesinleşti 264 çıktı bhcg. Hala ne hissedeceğimi bilemiyorum:KK43: düzenli şekilde artar umarım 4+6 dayım şu an
Gözünaydın ❤️
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşalllah
Çok garip duygular korku endişe sevinç hepsi bir arada

Canım bu sabahta benden hafif pembelik geldi dr a gideceğim.
Geçen hafta da olmuştu acile gittim 12. haftaya kadar normal dedi
Belki bana da verir bugün drum.
Pembelıkse gır cnm bnm ahve alıntı gelıyp arada cok az da olsa ınsan tedırgın oluyo banada hbr ver

Kızlar merhabalar ben bugün tahlil sonucumu aldım hamileliğim kesinleşti 264 çıktı bhcg. Hala ne hissedeceğimi bilemiyorum:KK43: düzenli şekilde artar umarım 4+6 dayım şu an
Öncelikle hayırlı olsun canım bat günün ne zamandır kaç gündür geciyorsun adetini bende dün baktirdim benimde beta ayni seninki gibi suanda

İnşallah hayırlısıyla yukselir

Öncelikle hayırlı olsun canım bat günün ne zamandır kaç gündür geciyorsun adetini bende dün baktirdim benimde beta ayni seninki gibi suanda

İnşallah hayırlısıyla yukselir
İnş canım. Daha bir gün geçmişken baktırdım canım adetim genelde 30-35 arası günde olur benim şüphelenip evde test yaptım çift çizgiyi görünce hemen kan testi yaptırdım normalde birkaç gün daha bekleyecektim

Dr umda öyle söyledi. Değerim düşük diye artmayacak diye korkuyorum.Senin maşallah değerlerin çok güzelmiş. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İçini ferah tut. Allahın izniyle yükselecek seninde=) amin canım rabbim hepimizf hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin

Back